Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Construcția unui site a ajuns să fie un lucru extrem de ușor de realizat. Dacă înainte trebuia să scrii cod în HTML și CSS, limbaje de programare de bază pentru a crea un site static, timp de luni bune ca să poți rula un site simplu, acum poți în câteva ore să ai un site cu elemente dinamice, făcut fără nici măcar o linie de cod. Cum se poate asta?

WebWave este platforma care îți poate oferi suportul pentru a crea un site foarte rapid și care să fie extrem de simplu de folosit. Avem și design-ul în minte, de asta îți oferim șansa să ai nu doar un site funcțional, ci și unul care arată foarte bine! Începe de azi să lucrezi la propriul site și păstrează controlul asupra afacerii tale!

Alătură-te celor 280 000 de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

O să vedeți, în continuarea acestui articol, ce înseamnă construirea unui site web, cât de importantă este optimizarea pentru mobil și pentru motoare de căutare și ce îți poate oferi WebWave pentru a îți ușura munca cât mai mult.

Conțintul articolului

 1. Tipuri de site-uri web pe care le poți construi cu WebWave

  1. Site de prezentare

  2. Blog

  3. Portofoliu Online

  4. Magazin Online

  5. Landing page

 2. Funcții ale WebWave care îți vor oferi un site profesional

  1. Optimizarea pentru dispozitivele mobile prin metoda RWD

  2. Setări SEO - optimizarea motoarelor de căutare

  3. Optimizarea codului sursă pentru o viteză de încărcare bună a site-ului tău

  4. Prezentarea portofoliului cu ajutorul galeriilor și sliderelor

  5. Integrări cu sistemele externe (Chat online pentru servicii clienți, Google Analytics, Facebook Pixel, etc.)

  6. Certificat Securitate SSL

  7. Crearea site-urilor multilingve

  8. Înregistrarea domeniilor și conectare a domeniilor deja înregistrate

  9. Panou CMS integrat

 

Tipuri de site-uri web pe care le poți construi cu WebWave

Site de prezentare

Prezentarea de produse și servicii online a devenit o practică de marketing foarte folositoare, și pe bună dreptatea. Crearea unui site de prezentare profesional nu este complicată, iar conținutul este minimalist și esențial.

Practic, singurul scop al site-ului este să prezinte serviciile prestate de firma respectivă (marketing, consultanță, juridic, contabilitate, etc.) sau produsele. În general, un site de prezentare pentru produse se realizează în contextul în care numărul produselor este unul destul de mic. De exemplu, un brand micuț, homemade, poate avea foarte bine un site de prezentare. Acesta nu are nevoie de funcțiile unui magazin online, care ar fi mai greu de implementat și de înțeles, uneori, de către utilizator. 

 

Blog

Deși poate îți vine greu să crezi, blog-urile încă aduc o tracțiune impresionantă. Motoarele de căutare vor să livreze utilizatorului conținut de calitate, iar dacă tu crezi că poți să creezi așa ceva, atunci poate ar trebui să-ți deschizi un blog. 

Ar fi foarte important ca atunci când îți faci un blog, să îți găsești o nișă. Blogurile generaliste chiar nu mai prind, deoarece oamenii vor specialiști, nu un om care știe de toate, dar puțin.

Un blog făcut în WebWave poate întrece alte blog-uri prin design-ul plăcut ochiului cât și prin alte funcționalități, pe care le poți descoperi singur. 

 

Portofoliu Online

Artiștii din ziua de azi trebuie să fie online, dacă vor să aibă clienți noi. Dacă ești fotograf, pictor sau designer grafic, crearea unui site web poate aduce un plus grafic muncii tale. 

WebWave îți oferă instrumentele necesare pentru optimizarea motoarelor de căutare și a navigării pe mobil, pentru a te asigura că viitorii tăi clienți te pot găsi oricând și că vor primi aceeași experiență vizuală ca și pe desktop. 

Ajută-ți clienții să te găsească creând un site web sub forma unui portofoliu online, astăzi!

 

Magazin Online

Dacă ai o afacere care vinde produse, cel mai probabil ar trebui să-ți faci un magazin online, și repede. Pe piața din România încep să apară din ce în ce mai multe magazine online mai mici.

Dacă ai o nișă bine stabilită și o strategie de marketing corectă, concurența nu ar trebui să te sperii. Un magazin online, deși mai costisitor ca timp, nu este mai greu de construit, doar durează mai mult. Însă momentul când vei termina magazinul online va fi extrem de important pentru tine, atât pe plan personal, cât și profesional!

Landing page

Un landing page este, prin definiție, o pagină web unde aterizează clientul tău. Acesta poate veni din mediul offline sau din mediul online, cum ar fi social media, alte site-uri web, Google. 

În general, pe un landing page se strâng numere de telefon sau e-mail-uri, însă sunt și foarte multe landing page-uri care prezintă foarte multe informații despre ceea ce promit. Practic, un landing page este un fel de formă de troc antic. Tu oferi un e-mail și primești în schimb ceva, cum ar fi discount-uri, e-book-uri gratis sau newslettere. Acel e-mail va fi folosit pentru campanii de marketing și nimic mai mult, deci nu te speria!

Te îndemnăm să îți creezi un landing page dacă dorești să ai o bază de date mai mare a posibililor tăi clienți și vrei să întreții o comunicare mai eficientă cu aceștia.

 

Funcții ale WebWave care îți vor oferi un site profesional

Optimizarea pentru dispozitivele mobile prin metoda RWD

Un site responsiv îți poate propulsa site-ul în motoarele de căutare și le va oferi utilizatorilor o experiență mult mai plăcuta, deoarece se vede la fel de bine și pe calculator, și pe telefon!

Ar fi foarte bine ca atunci când îți faci un blog, să îți găsești o nișă. Blogurile generaliste chiar nu mai prind

Setări SEO - optimizarea motoarelor de căutare

Motoarele de căutare vor prezenta una din modalitățile prin care site-ul tău va apărea în fața utilizatorilor, iar WebWave îți promite că nu va fi deloc greu să faci aceste optimizări pentru site-ul tău web!

 

Optimizarea codului sursă pentru o viteză de încărcare bună a site-ului tău

De asemenea, codul site-ului este optimizat pentru o încărcare cât mai rapidă. Deci chiar dacă nu cunoști să scrii coduri HTML, CSS și JS, codul site-ului tău va fi deja optimizat, datorită platformei WebWave.

 

Prezentarea portofoliului cu ajutorul galeriilor și sliderelor

Metodele inovative de la WebWave pentru a prezenta poze și imagini o să facă din site-ul tău un competitor important de pe piață! De asemenea, utilizatorul va aprecia foarte mult practicalitatea acestor galerii și slidere.

 

Integrări cu sistemele externe (Chat online pentru servicii clienți, Google Analytics, Facebook Pixel, etc.)

Construirea unui site web este un prim pas foarte bun pentru afacerea ta, însă trebuie să-l conectezi și la unele sisteme externe care te vor ajuta în strategia ta de marketing. Printre acestea, Facebook Pixel, Google Analytics sau Mailchimp sunt toate integrări de care site-ul tău are nevoie!

Certificat Securitate SSL

În ziua de azi certificatul SSL a devenit un standard. Fără acest certificat, utilizatorii care vor ajunge pe site-ul tău vor vedea un mesaj  conform căruia site-ul tău nu este unul sigur.

 

Crearea site-urilor multilingve

Poate că ți-ai gândit să-ți extinzi afacerea în străinătate sau ai o mare parte din utilizatorii de pe site care vorbesc altă limbă decât română. În construirea site-ului web te sfătuim să alegi opțiunea WebWave de a crea site-uri multilingve, pentru a oferi utilizatorilor tăi o experiență cât mai plăcută!

 

Înregistrarea domeniilor și conectare a domeniilor deja înregistrate

Cu ajutorul WebWave poți cumpăra domenii online, care reprezintă adresa site-ului tău, sau le poți conecta pe cele pe care le-ai cumpărat deja. Este foarte simplu de făcut și, cu ajutorul nostru, vei reuși în câteva minute!

 

Panou CMS integrat

CMS sau Content Management System reprezintă modalitatea prin care tu și colegii tăi vor putea edita conținutul în pagina web, fără niciun fel de linie de cod. Practic, CMS-ul va fi un instrument extrem de folositor pentru tine deoarece îți permite să creezi și să administrezi site-ul cu toată echipa companiei tale.

 

Dacă vrei să construiești astăzi un site web cu ajutorul WebWave, te invităm pe pagina noastră să afli mai multe detalii despre cât de simplu este să faci un site web de la 0 și să începi chiar de astăzi experiența ta, gratuit!

Articole similare pe care trebuie să le citești:

Autor: Patrunjel Eduard

Cum arată construirea unui site web cu WebWave
01/09/2020

Cum arată construirea unui site web cu WebWave

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN