Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

WEBWAVE

TUTORIALE

PREȚURI

PENTRU CLIENȚI

 

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Imagine Header Articol WebWave
02/11/2021

Cum să editezi website-ul creat în WebWave

Dacă ești aici probabil ai creat deja un website cu ajutorul platformei WebWave. Astfel, conceptul de creare a unui site web nu îți este neapărat străin. Totuși, știi deja probabil că simpla creare a site-ului web nu este îndeajuns - acesta are nevoie să fie editat!

Dacă totuși nu ai un site web creat, te sfătuim să intri pe WebWave și să îți creezi propriul site web, simplu și rapid! Hai pe WebWave să-ți găsești șablonul perfect pentru site-ul tău!

Articolul de astăzi are rolul să te învețe modalități prin care poți să editezi site-ul tău creat în WebWave, pentru a te asigura că experiența utilizatorilor este ideală și că site-ul tău arată cât mai bine posibil. Vom discuta despre simplitate, alegerea unui șablon pentru site-ul tău sau publicarea site-ului tău!

Pașii necesari pentru editarea unui site creat în baza unui șablon

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Începe cu un șablon

  2. Înlocuiește textele, imaginile și culorile!

  3. Șterge elementele de care nu ai nevoie!

  4. Nu te complica

  5. Nu e problemă dacă ștergi ceva - se poate recupera!

  6. Optimizează imaginile pentru rapiditatea site-ului tău

  7. Publică site-ul - nu ezita!

 

Începe cu un șablon

Nu are sens să-ți complici existența prea tare atunci când creezi un site web. Înainte de a începe editarea site-ului, gândește-te care e scopul tău principal. Cel mai probabil nici tu, nici clienții tăi nu se așteaptă de la o calitate de designer școlit în străinătate atunci când intră pe site-ul tău web, iar acest lucru este firesc. Suntem antreprenori, suntem creativi, însă nu ne ocupăm ziua doar cu crearea design-urilor sau a site-urilor web.

Din acest motiv WebWave a decis să creeze o suită de șabloane (template-uri) pentru site-ul tău web. Indiferent de abilitățile tale de designer, un site web creat pe baza unui șablon va arăta bine în ochii oricui.

Desigur, este extrem de important doar să începi cu șablonul, nu să și publici șablonul respectiv. Practic, alegând un template ai ales un schelet al site-ului tău web și știi cum ar putea să arate acesta. Următorul pas este…

Alătură-te celor 405 000 de utilizatori, care creează site-uri web gratuit și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

Înlocuiește textele, imaginile și culorile!

După ce ai ales șablonul e foarte important să vezi cu ce vine acesta. În general, imaginile sunt de tip stock, luate de pe internet gratuit, textele sunt standard, iar culorile sunt aceleași pentru fiecare persoană ce alege să folosească șablonul acesta. Ce ar trebui să faci tu, în acest caz?

Este momentul să-ți pui în practică talentele de editare! În primul rând, scrie textele pentru site-ul tău web. Dacă nu te pricepi sau nu ai timp, poți angaja un copywriter să facă asta pentru tine! Atunci când creezi textele pentru conținutul site-ului tău asigură-te că principiile, valorile și misiunea organizației tale reies direct din conținut, fără să fie nevoie să le scrii pe toate cu punct și virgulă. De asemenea, conținutul trebuie să fie adaptat la motoarele de căutare, pentru că și textele de pe paginile de prezentare se indexează!

Apoi vine partea imaginilor! Ideal ar fi să ai imagini în propria arhivă. Poate că o să pui o imagine de la fabrica afacerii tale sau o imagine cu modul în care se produc diferite produse. Un sneak peek din spatele procesului este întotdeauna apreciat de clienții tăi!

Dacă nu ai o arhivă proprie cu imagini, nu e nicio problemă! Îți recomandăm Unsplash ca platformă de poze stock pe care le poți folosi, cu mențiunea autorului! Pozele sunt diverse și sigur vor satisface nevoile site-ului tău.

Ultima parte din acest subpunct este editarea culorilor. Atunci când preiei un șablon este crucial să schimbi culorile, deoarece pot reprezenta o diferențiere crucială față de alte site-uri web de pe World Wide Web ce au folosit aceleași culori ca tine! Gândește-te la care ar fi cele mai potrivite culori pentru site-ul tău web și pentru brandul tău, updatează site-ul și voila, ai terminat și cu punctul 2.

Cum să editezi website-ul creat în WebWave

Șterge elementele de care nu ai nevoie!

Dacă deja ai ajuns aici probabil ți-ai dat seama că există o serie de elemente într-un șablon de care site-ul tău nu are neapărată nevoie. Acest lucru e normal, deoarece șabloanele sunt făcute pentru mai multe site-uri, nu doar pentru al tău!

Astfel, când întâmpini astfel de elemente de care site-ul tău web nu are mare nevoie, poți să le ștergi fără probleme. Acestea nu vor afecta site-ul - din contră - îl vor ușura deoarece tocmai ai șters bucăți de cod de care nu aveai nevoie.

 

Nu te complica

De multe ori, atunci când edităm design-ul unui site, tindem să ne complicăm foarte tare existența. Încercăm să facem opere de artă sau diferite artificii care să pară cool, dar acestea doar ne îngreunează site-ul.

Creează un site web care să funcționeze la calitate superioară, să aibă un design diferit față de restul din nișa ta, și apoi lansează-l. Nu aștepta să iasă perfect, deoarece niciodată nu va fi perfect!

Wyróżnik tekst

Nu e problemă dacă ștergi ceva - se poate recupera!

Atunci când editezi s-ar putea să faci anumite greșeli, însă nu e nicio problemă - greșeala e omenească. Orice problemă apare în WebWave se poate rezolva. Datele nu se șterg definitiv iar dacă nu te pricepi să dai ”undo” unei operațiuni, echipa noastră de suport este la dispoziția ta.

Astfel, atunci când editezi site-ul web, dă frâu liber imaginației. Chiar dacă mai faci greșeli sau nu iese exact cum ar trebui, asta nu înseamnă că e o problemă - totul se rezolvă!

 

Optimizează imaginile pentru rapiditatea site-ului tău

Ți-ai ales imaginile? Perfect! Acum trebuie să le și optimizezi! O imagine optimizată se încarcă mai repede, se vede la fel de bine și creează pentru utilizator o experiență cât mai plăcută.

Pentru asta recomandăm https://tinypng.com/. Este ușor de folosit, rapid și intuitiv, iar calitatea pozelor rămâne aceeași! După ce ai optimizat imaginile, urcă-le pe site-ul tău web și ești aproape gata!

 

Publică site-ul - nu ezita!

Ultimul pas este întotdeauna cel mai greu. Aici apar, în general, întrebări, nedumeriri sau ezitări. Acestea trebuie să dispară, deoarece noi te asigurăm că ai făcut o treabă bună!

Apasă pe butonul de publicare a site-ului și îmbunătățește pe parcurs experiența utilizatorilor. Asigură-le dreptul de a putea vedea site-ul încă din faza incipientă, nu după ce ajungi un brand important pe nișa ta!

Ai nevoie de un site web? Hai pe WebWave și creează unul simplu și ușor, fără să scrii nici măcar o linie de cod! Click aici!

Articole similare pe care trebuie să le citești:

Autor: Patrunjel Eduard

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGare