Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

De ce am ales Stripe ca procesator de plăți pentru Coșul WebWave?

28 iunie 2022
De ce am ales Stripe ca procesator de plăți pentru Coșul WebWave?

Procesatorul de plăți online poate reprezenta unul din partenerii tăi de nădejde mai ales în decursul scalării afacerii tale. Un magazin online în anul 2022 trebuie să aibă opțiunea de plată online, dacă vrea să țină pasul cu piața. 

Orice afacere care dorește să vândă produse sau servicii are nevoie de un magazin online. WebWave vine cu o soluție simplă - un site web simplu, împreună cu o funcționalitate prin care-l poți transforma direct într-un magazin online.

Astfel, te sfătuim să îți adaugi chiar de azi un procesator de plăți în magazinul tău online. Dacă ai magazinul online creat pe platforma noastră, poți fără probleme să beneficiezi de procesatorul de plăți numit Stripe. Toate site-urile web create în WebWave pot, cu un simplu click, să integreze acest procesator de plăți. 

Soluția este una extrem de benefică pentru orice tip de business. Dacă vrei să oferi clienților tăi șansa să plătească într-un mod cât mai sigur digital, atunci te sfătuim să alegi procesatorul Stripe. 

În articolul de azi, îți vom explica motivele principale pentru care am ales procesatorul de plăți pentru Coșul WebWave - funcția noastră de eCommerce. 

Conținutul articolului:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Stripe este un lider mondial

  2. Stripe este folosit de companii de top

  3. Chiar și noi folosim Stripe - altfel nu l-am recomanda

  4. Au un sistem de suport extrem de eficient

  5. Oferă siguranța plăților

  6. Cu ajutorul Stripe poți vinde peste hotare

  7. Comisioane

 

Stripe este un lider mondial

În afaceri, unul din pașii pe care trebuie să-i respecți este să-ți alegi cu grijă toți colaboratorii. Profesionalismul trebuie să primeze într-o relație de colaborare comercială. Din acest motiv, am ales ca procesator de plăți unul din cele mai sigure și testate procesatoare de pe piață - Stripe.

Conform Forbes, Stripe este cel mai bun procesator de plăți pentru business-uri mici și medii care au nevoie de o astfel de colaborare. Magazinele online au nevoie de siguranță, rapiditate și responsivitate, iar un lider mondial oferă aceste lucruri. 

 

Stripe este folosit de companii de top

Stripe este deja un lider mondial, firme precum Booking, Statista sau Shopify punându-și încrederea în acest procesator de plăți. Astfel, atunci când au accesat piața din România, în urmă cu aproximativ 2 ani, nu am stat pe gânduri prea mult.

Dacă ai speranța că poți ajunge ca business-ul tău să fie scalabil și să ajungă într-un punct internațional, trebuie încă de la început să te comporți precum o companie de top - alegându-ți partenerii de business în funcție de asta. 

 

Chiar și noi folosim Stripe - altfel nu l-am recomanda

Echipa WebWave nu ar recomanda, în niciun caz, un produs dacă acesta nu ar fi fost testat înainte de noi, pe site-urile create chiar cu ajutorul WebWave. Știm deja că o bună parte din clienții noștri își pun încrederea în noi, iar noi îi răsplătim prin reocmandarea unor proiecte de succes, care fac față testului timpului.

Astfel, atunci când activezi funcția Coșul WebWave, aceasta îți oferă oportunitatea să o integrezi cu procesatorul de plăți Stripe. Am făcut această integrare simplă, deoarece am vrut să ușurăm munca fiecăruia dintre voi. Oferiți-le aceeași simplitate și clienților voștri, prin șansa de a plăti cu cardul direct pe site. 

Am ales să folosim Stripe deoarece au o varietate extrem de largă de valută. Pe lângă valuta bine cunoscută și leii românești, aceștia oferă suport chiar și pentru leii moldovenești, o facilitate mai puțin întâlnită la alți procesatori.

 

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Au un sistem de suport extrem de eficient

O să intervină, uneori, anumite probleme cu plățile tale online. Oricât de mult am garanta un produs sau serviciu, nu putem asigura niciodată clientul că nu vor apărea probleme pe tot parcursul folosirii.

De asemenea, probabil vor exista întrebări din partea ta - despre integrare, taxe, comisionare sau cum funcționează un procesator de plăți. Poate o să ai nevoie, la un moment dat, să oferi returnarea banilor și…nu știi cum să faci asta.

Toate acestea au o soluție - un suport extrem de eficient pentru integrarea cu procesatorul tău de plăți.  Orice problemă ar apărea, echipa de suport a celor de la Stripe este pregătită să-ți răspundă la orice nelămuriri ai avea.

 

Oferă siguranța plăților

Pe lângă un suport extraordinar, Stripe este cunoscut la nivel mondial pentru siguranța pe care o oferă plăților. Dacă ceva nu este în regulă cu o achiziție, aceștia vor anula plata și te vor contacta în cel mai scurt timp cu detalii.

De asemenea, GDPR-ul este extrem de important pentru acest procesator de plăți. Nu vei avea acces la date confidențiale ale clienților tăi - în acest mod, poți să-i asiguri că datele lor sunt păstrate bine, fără posibilitatea de a apărea anumite probleme.

 

 


 

În afaceri, unul din pașii pe care trebuie să-i respecți este să-ți alegi cu grijă toți colaboratorii

 


 

 

Cu ajutorul Stripe poți vinde peste hotare

După cum spuneam și la început, scalarea este cheia pentru orice business. Dacă vrei să mergi internațional, ai nevoie de un procesator de plăți capabil să te ajute să ajungi unde trebuie. De asemenea, versatilitatea plăților care pot fi realizate în Stripe va fi un beneficiu important pentru viitorii tăi clienți, mai ales la nivel internațional.

Stripe, fiind un procesator de plăți internațional, îți permite această integrare fără probleme. Chiar dacă acum nu vinzi internațional, nu te opri din visat - o să se întâmple. 

 

Comisioane 

Comisioanele practicate de cei de la Stripe sunt corecte. Nu sunt, nicidecum, cei mai scumpi de pe piață, dar nici cei mai ieftini. Însă, pentru ceea ce promit, clar comisioanele sunt mai mici decât ar trebui.  

Totuși, asigură-te că aceste comisioane practicate de Stripe sunt sustenabile pentru business-ul tău sau introdu-le în costul produselor tale, pentru a îți asigura profitabilitatea în continuare.

În articolul de azi, am discutat despre procesatorare de plăți și cel pe care l-am ales noi în colaborare, Stripe. Sperăm că informația te-a ajutat! Mulțumim că ne citești și, nu uita - dacă ai nevoie de un site web nou, intră pe WebWave și fă cunoștință cu platforma noastră chiar azi! 

 

 

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: