Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 8:00 până la 20:00

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Creează un portofoliu online gratuit cu WebWave.

Nu-ți ascunde talentul. Prezintă-l în cel mai eficient mod posibil. Alege WebWave, un program pentru creare site-uri care combină stabilitatea cu creativitatea.

Creează un portofoliu online  

Vezi cât de mult poți câștiga creându-ți propriul locul în lumea virtuală cu noi.

Șabloane customizabile la 100%.

Alege un șablon gratuit sau începeți cu o pagină curată și proiectează-ți portofoliul online în conformitatea cu conceptul propriu. Cu platforma WebWave poți uita de orice limitări.

Vezi mai multe 

Arată-ți lucrările și abilitățile.

Prezentă-ți lucrările în cel mai atractiv mod posibil, astfel încât apelurile telefonice și e-mailurile privind cooperarea să nu înceteze.

Prezintă-te.

Beneficiază de portofoliul virtual pentru a-ți prezenta atât lucrările realizate cât și propria persoană. Creează o subpagină „Despre mine” și prezintă-ți experiența, avantajele pe care le oferi.

Lasă-te găsit de clienți cu ajutorul optimizării SEO.

Poziționează-te în căutările Google. Datorită unei optimizări corespunzătoare, portofoliul tău va avea șansa de a obține poziții de top în rezultatele motoarelor de căutare.

Atrage comenzi noi.

Oferă utilizatorilor posibilitatea de a te contacta direct sau folosind formularul de contact. Prezentă-ți oferta și public testimonialele clienților anteriori.

Creează un portofoliu online   

Nu doar un portofoliu pentru fotografi.

Nu trebuie să faci fotografii pentru a-ți crea propriul portofoliul. Portofoliul este o formă de a-ți prezenta abilitățile. Datorită programului pentru creare site-uri, le poți face simplu, rapid, dar cu un efect de Wow.

Make up

Prezintă-ți machiajele.

Copywriting

Prezintă-ți abilitățile de scriere creativă.

Artă

Ești artist? Tratează-ți site-ul web ca pe o altă capodoperă din colecția ta.

Modă și stil

Prezintă-ți fotografii din sesiunile sau proiectele pe care le creezi pentru alții.

Grafică digitală 2D 3D

Prezintă-ți lucrările multidimensionale într-un portofoliu virtual.

Caracteristici.

Arată-ți profesionalismul prin proiectarea propriului portofoliu cu ajutorul platformei pentru creare site-uri WebWave.

Domeniu

Profita de posibilitate înregistrării domeniului .ro gratuit pentru o perioadă de un an și promovează-ți propriul nume de brand.

Hosting, găzduirea site-ului

Fotografii, proiecte sau poate materiale video? Găzduire WebWave îți oferă spațiu de stocare corespunzător necesităților tale.

Formular de contact

Păstrează contactul cu clienții tăi. Beneficiază de formularul pregătit și ajustează-l la necesitățile proprii.

Efecte

Creează-ți un portofoliu online special cu efecte precum Parallx, Ken Burns sau afișarea / ascunderea elementelor la scrollare.

Certificat SSL

Conformează-te la standardele Google și arătă-le clienților potențiali că ai grijă de siguranță lor.

SEO

Beneficiază de setările SEO pentru a ajunge în poziții de top în rezultatele Google. Modulul de analiză SEO de la WebWave, setările SEO, accesul liber la editarea secțiunii HEAD și codul optimizat te va ajuta să obții performanțe înalte la capitolul trafic din căutările Google.

Optimizare la mobil

Beneficiază de algoritmul WebWave de ajustare automată la dispozitivele mobile sau ajustează site-ul manual cu control maxim asupra fiecărui element și atrage utilizatorii de dispozitive mobile.

Creează un Portofoliu online cu platforma WebWave în 5 pași simpli.

Înregistrează-te

Înregistrează-te în Panoul Webmaster în cadrul platformei WebWave.

Alege un șablon

Alege un șablon sau începe cu o pagină curată.

Adaugă conținutul propriu

Adaugă conținutul propriu și publică website-ul cu un singur click.

Alege un plan

Alege planul Premium care se va plia cel mai bine necesităților tale.

Gata

Bucură-te de un portofoliu original și unic.

Creează un portofoliu online 

Cuvântul provine din italiană și este compus din 2 termeni: portare (= a purta) + foglio (= foaie). Termenul în forma sa originală este un card și prezentarea realizărilor unei persoane sau ale companiei într-un anumit domeniu. Portofoliul în sine este un fel de documentare a rezultatelor muncii proprii și o listă de certificate care-ți confirmă abilitățile. În mod tradițional, a fost folosit de artiști - pictori sau fotografi și a luat forma unui folder. În zilele noastre, din ce în ce mai multe job-uri pot profita de acest mod de a-și prezenta abilitățile și oferta proprie. Site-ul portofoliu va fi o versiune virtuală a modului tradițional de autoprezentare.

1. Ce este un portofoliu?

Portofoliul este un site de prezentare profesional care prezintă abilitățile și proiectele realizate, însă care nu solicită multă muncă pentru a creare. Fiecare persoană care execută un job creativ / artistic ar trebui să țină cont de opțiunea creării, administrării propriului portofoliu. Nu trebuie să ne limităm doar la fotografi și pictori. Designerii de diverse tipuri, arhitecții și copywriterii își pot prezenta lucrările și sub forma unui site web - portofoliu online.

2. Cine ar trebui să aibă un portofoliu?

Dacă atragerea traficului din căutările Google este un obiectiv important, atunci merită să lucrezi la optimizarea SEO a site-ului tău: cuvinte cheie, meta date, viteza de încărcare și optimizarea generală a site-ului.

Cu scopul de a atinge performanțe SEO sporite, poți opta pentru adăugarea conținutului suplimentar în diferite forme - de ex. în forma unor articole de blog.

În cazul în care performanța SEO nu reprezintă o prioritate, totuși îți recomand să atragi atenție la viteza de încărcare a site-ului. Atunci când creezi un portofoliu online cu un volum mare de materiale grafice sau video, nu uita să le compresezi, sau să alegi un format care să asigure echilibrul necesar între calitate înaltă și ușurință fișierului, de ex. SVG sau JPG.

3. Este necesară optimizarea SEO pentru un website - portofoliu online?

Ce ar trebui să fie în portofoliul tău online depinde mult de job-ul tău. În cazul lucrului cu imaginile, poți publica ilustrații, în web designe - previzualizare proiectelor de site-uri web, în cazul unui fotograf - poze etc. 

Pe lângă materialele care prezintă abilitățile noastre și comenzile finalizate, cu siguranță merită să creezi o subpagină „Despre noi” / „Despre mine” pentru a te prezenta mai bine. 

De asemenea, este recomandat să atașezi documente precum diplome și certificate, sau chiar opiniile primite de la clienți, care vor confirma experiența ta de profesionist. 

De asemenea, merită să adăugați o subpagină cu date de contact sau o ofertă pregătită.

Portofoliul poate lua și forma unui „magazin mic” în care vinzi produse artizanale sau servicii specifice - de exemplu, traduceri, texte (copywriting) etc.

4. Ce ar trebui să conțină un portofoliu virtual?

Website-ul - portofoliul creat cu ajutorul platformei WebWave îți permite să prezenți lucrările finalizate într-o manieră profesionistă, creându-ți astfel o imagine de brand corespunzătoare. Apropo, forma virtuală a portofoliului este mult mai comodă, mai bine organizată și este mereu la îndemână. Atunci când un client potențial sau un angajator dorește să-ți vadă portofoliul, tot ce trebuie să faci este să trimiți un link către site-ul portofoliului tău. Este și o soluție mai bună decât opțiunea de a salva portofoliul în format pdf, deoarece destinatarul nostru nu va fi forțat să descarce fișierul.

5. De ce merită să ai un portofoliu online?

Poți denumi propriul site-ul - portofoliu așa cum îți dorești. Portofoliul online, însă, este un loc virtual care prezintă abilitățile tale și proiectele realizate. Cel mai bine este să alegi un nume format din numele și prenumele tău, de ex. Ion Popescu - Portofoliu. De asemenea, poți face o refere la job-ul tău de ex. „Fotografii Popescu”. 

De asemenea, merită să acorzi atenție faptului că denumirea site-ulu ar putea fi inclusă și în adresa site-ului tău (în întregime sau parțial). Un portofoliu sub un domeniu personalizat nu doar creează o imagine profesională, dar de asemenea este ușor de reținut.

6. Cum ar trebui să se numească site-ul portofoliului?

Alegând un plan gratuit, poți beneficia de toate funcțiile editorului web și poți crea un proiect de portofoliu virtual conform propriului concept. Publicarea site-ului online de asemenea nu este taxată. Portofoliul virtual va primi o adresă gratuită de subdomeniu WebWave.

În cazul în care îți dorești publicarea portofoliului sub propria ta adresă, activează un plan Premium și înregistrează un domeniu propriu .ro pentru perioada de 12 luni. Datorită planului Premium vei beneficia și de alte avantaje importante pentru portofoliul tău.

7. Programul pentru creare portofolii virtuale WebWave este gratuit?

Întrebări frecvente (FAQ).

Nu ai găsit răspuns la întrebarea ta? Scrie-ne sau vezi baza noastră de tutoriale.

contact@webwave.ro

Scrie-ne pe chat

De la 09:00 la 17:00

Creeză un portofliu 

Panoul Webmaster

Înregistrare

Logare