Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Site-urile gratis pot părea suspecte.

Unii oameni susțin că acestea sunt doar niște mituri, iar alții că nimic în viață nu este gratis (nici măcar internetul). 

Dar adevărul este că poți să creezi un website gratis.

Mai ales atunci când site-ul este un mijloc de a atinge un scop anumit, de genu să înveți să faci site-uri sau altceva.

Timpurile când doar programatorii puteau să creeze un website sunt demult apuse.

Și nu se mai întorc.

În zilele noastre, oricine poate să creeze un website, iar web design-ul este mai important decât abilitățile de a scrie cod.

Acesta este motivul pentru care website-urile gratis sunt o modalitate foarte bună de a învăța mai multe despre dezvoltarea de site-uri.

 

Care este rolul website-urilor gratis?

În primul rând, acestea au un rol educational. Pe lângă asta, mai pot avea rolul de a atinge un anumit scop.

Ține minte că dezvoltarea unui site nu ține numai de limbajul de cod folosit. Mai important este să ai în vedere ce se va găsi pe acel website.

Fără un conținut ales cu grijă, chiar și cele mai bune site-uri pot fi un coșmar. Utilizatorii nu știu unde să găsească informația și, mai rău de atât, nu înțeleg care e scopul acestora.  

De aceea este important să planifici structura și conținutul încă de la început.

Din păcate, chiar dacă împărțirea unui text într-un document poate fi ușor de făcut, mulți utilizatori au probleme atunci când trebuie să îl transfere pe un website (vom ajunge la acest subiect în curând). 

La fel, atunci când este vorba de un proiect care ține de grafică, poți să îl desenezi inițial pe o foaie de hârtie (o metodă de lucru standard pentru specialiștii UX), dar crearea website-ului care să corespundă cu desenul și păstrarea funcțiilor acestuia poate fi o provocare.

Un website gratuit este cea mai bună soluție.

Poți să faci transferul proiectului prin intermediul unei aplicații de creare site-uri web care îți permite să vezi rezultatul muncii tale. Nu trebuie să plătești pentru nimic pentru că website-urile gratis beneficiază de hosting și domeniu gratuite.

Site web gratuitMai mult de atât, poți să testezi site-ul pentru a vedea dacă este intuitiv și așa cum ți-ai dorit tu să fie. Poți, de asemenea, să trimiți link-ul unui prieten pentru a-i cere sfatul, ceea ce te va ajuta să îți îmbunătățești proiectul și să creeze un site foarte bun.

În alte cuvinte, website-urile gratuite îți oferă șansa de a învăța și îmbunătăți dezvoltarea de site-uri. Și, pe lângă asta, ar mai fi mai mult de zis.

 

Testarea – avantajul principal al site-urilor gratuite

Să recunoaștem, există multe aplicații pentru designul website-urilor, disponibile pe internet. Editoare HTML, CMS, WYSIWYG și software de create website-uri.

Fiecare dintre aceste aplicații reprezintă o abordare diferită a designului de website, variază în funcție de nivelul de dificultate al întregului proces și necesită diferite abilități (și uneori au și costuri).

Să creezi un website gratis îți permite să îi testezi funcțiile. Poți să verifici cum diferite tipuri de software se potrivesc nevoilor și abilităților tale. Și, cel mai important, poți să vezi dacă rezultatul final (în cazul acesta – un website) este satisfăcător.

 Testarea unui site web gratuit

Website-uri gratis atunci când nu poți să scrii cod?

Un dezvoltator profesionist de site-uri poate să creeze un website gratis într-un fișier notepad, scriind codul în întregime manual pentru ca apoi să îl salveze și să îl vadă online, în browser.

Problema apare atunci când nu știi să scrii cod, dar ai nevoie totuși de un website. Sau atunci când vrei să înveți să creezi unul, dar codul sună a ceva foarte complicat pentru tine.

Surprinzător, să creezi un website gratuit este ușor pentru începători.

Pentru că dezvoltatorilor de site-uri fără experiență și utilizatorilor obișnuiți nu le este frică să folosească aplicații de dezvoltare de site-uri, așa cum este și WebWave.

Atunci când ai terminat cu proiectarea website-ului (pe o foaie de hârtie sau într-un document), poți să îl faci să fie disponibil și online folosind un software de web design. Poți, de asemenea, să adaugi elemente, subpagini, conținut și să publici site-un online în mod gratuit.

Așa cum am menționat, să creezi site-uri online nu ține numai de cod. În întregul proces, un plan bun și o interfață bine gândită sunt mai importante decât "un cod scris perfect". La fel și cu partea care ține de vizual, specialiștii UX și utilizatorii obișnuiți sunt cei care sunt atenți la asta, dar nu vor să scrie cod.

De aceea, aplicațiile de creare  site-uri web sunt soluția perfectă pentru aceștia.

Alătură-te celor 150 de mii de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

Website-uri gratuite la școală?

Permiteți-mi să repet: crearea site-urilor web nu mai este numai despre scrierea de cod

Website design-ul poate fi predat la școală. Chiar și lucrurile de bază: cum să setezi un obiectiv pentru un website, cum să creezi o interfață intuitivă, cum să împarți textul în mai mult subpagini și așa mai departe.  

Teoria pe acest subiect poate fi acoperită în timpul unei sau a două lecții. Mai importantă de atât este partea practică.

Desigur, poți să spui că dacă cineva își dorește să creez un website, codul este obligatoriu. Dar nu este chiar așa.

Elementele de bază HTML ar putea să îți fie utile, dar să creezi o interfață de website necesită mai mult decât cod. Iar un proiect bine gândit este esențial.

Atunci când vei realiza asta, vei putea vedea cât este de ușor să creezi un website.

Oricine vrea să învețe să creeze un site web, poate să înceapă să o facă gratuit și nu numai la școală.

Chiar și așa, știm că aplicația noastră de creare site-uri web  este folosită în timpul orelor de informatică 😊.

 Care este scopul unui site web grautit

Website gratis într-un program pentru creare site web?

Principalul avantaj al programelor pentru creare site-uri web este faptul că oricine le poate folosi.

Cu WebWave poți să ai un site online fără să scrii cod. Ceea ce este un avantaj uriaș pentru că, așa cum am mai spus, crearea unui website depinde mai mult de un proiect bine pus la punct.  

Iar acest proiect poate fi transpus online cu ajutorul aplicației WebWave. 

Software-ul nostru de website design este gratis. Nu există clauzule ascunse în termenii de utilizare a programului. Atunci când alegi opțiunea gratuită în WebWave (este standard pentru toate site-urile) nu plătești pentru nimic.

Fiecare website creat în aplicația noastră are o adresă proprie și hosting gratis și nelimitat.  

Website-urile gratuite făcute cu WebWave au multe avantaje. Cel mai important dintre ele este faptul că poți să creezi un website pornind de la o pagină albă și să folosești orice tip de design grafic fără să plătești. Nu exisă limite pentru numărul de website-uri create, nici pentru subpaginile acestora. Poți să înveți, să verifici, să explorezi, sa experimentezi atât timp cât vrei. Nu există limită de timp.

Da, pe website-urile create în WebWave apare informația conform căreia acest website a fost create cu ajutorul platformei noastre de web design și da, adresa generată automat este un subdomeniu WebWave.

Pe de altă parte, programul pentru creare site-uri oferă toate funcțiile și face totul să fie ușor. Este atât de ușor ca atunci când muți un proiect online.

Articole similare pe care trebuie să le citești:

Autor: Julia Mądraszewska / Elena Dumitru

09/05/2019

Cum să creezi un website gratis?
De ce să creezi website-uri gratis?

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN