Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

WEBWAVE

TUTORIALE

PREȚURI

PENTRU CLIENȚI

 

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Citește acest tutorial și creează un site - gratuit
08/03/2018

Cum creezi un site web [Tutorial pas cu pas]

Propriul site web este foarte important - în special dacă administrezi o afacere sau un ONG și dorești ca oamenii să afle despre tine. Adresa web proprie în rețea este locul unde utilizatorii vor putea afla mai multe despre tine. Dacă te gândești la creare unui site web propriu al tău, am pregătit un tutorial pas cu pas care te va ajuta. Vei găsi aici cele mai importante informații, instrumente și recomandări.

 

 

Pașii tutorialului

 1. De unde începe crearea unui site-ului web?

 2. Proiectarea site-ului web. Cum creezi un site web?

  1. Alege programul pentru creare site-uri

  2. Adaugă conținutul propriu

  3. Ajustează site-ul web la dispozitivele mobile

  4. Optimizarea SEO sau promovarea site-ului web

  5. Testează-l

  6. Dezvoltă-ți site-ul mai departe

 3. Sfaturi utile

 4. Avantajele platformei WebWave

 5. Funcții WebWave care îți vor oferi un site profesional

 6. Întrebări frecvente

 7. Concluzii

 

De unde începe crearea unui site-ului web?

Identifică scopul site-ului

Un site web începe de la un proiect. Înainte de a căuta un instrument pentru crearea site-ului trebuie să stabilești câteva aspecte importante: Ce fel de pagină ai nevoie? Este o întrebare importantă, pentru că acesta este începutul proiectului. Ce trebuie să includă site-ul tău? Ce trebuie să găsească vizitatorii? Și în final - cât timp și mijloace disponibile ai? Însă mai întâi de toate trebuie să decizi care este scopul site-ului.

De multe ori, site-urile web fără un scop clar sunt și cele care arată bine, dar nimic mai mult. În baza scopului site-ului vei crea design-ul acestuia, subpaginile, butoanele și navigarea. Dacă nu știi exact de ce dorești să realizezi un site - are vreun rost să o faci? Trebuie să stabilești clar obiectivul site-ului. 

Înainte să începem îți recomand să afli mai multe despre platforma WebWave. Creează-ți gratuit un cont. Îți va fi de mare folos mai târziu.

Există mai multe opțiuni. Spre exemplu, dacă lansezi un site web pentru o companie, scopul său poate fi achiziționarea de noi clienți sau familiarizarea acestora cu oferta. Îl poți realiza descriind corect serviciile oferite, arătând proiectele implementate anterior și plasând informațiile de contact într-un loc vizibil. Ai o afacere locală și îți dorești un site de prezentare local? Sau poate ai nevoie de un loc în care oamenii vor găsi oferta ta de consultări profesionale? Organizația ta are nevoie de un site pentru a prezenta activitatea proprie? Sau poate ai nevoie de un portofoliu care poate fi găsit ușor în rețea?

Vezi aici un articol întreg care te va ajuta să stabilești scopul site-ului.

 

De unde încep crearea unui site web? Ce tip de site îți dorești?

Există mai multe tipuri de site-uri - fiecare are funcțiile și specificul său. Este foarte util să stabilești din start care este tipul site-ului pe care dorești să-l realizezi. Cu WebWave poți crea site-uri de diferite tipuri:

 1. Site-uri de prezentare

 2. Bloguri

 3. Magazine online 

 4. Landing page

 5. Portofolii online

 6. Site-uri de tip one-pager

Dacă încă nu ai stabilit tipul de site-uri pe care dorești să-l creezi, alege să creezi un site cu ajutorul unui template de la WebWave - fiecare este gratuit, ajustat pentru dispozitivele mobile și conține toate setările pentru o promovare eficientă în cadrul rezultatelor căutărilor.

Dacă ai o idee proprie a unui site - proiectează-l în WebWave de la zero. Alege elementele, de care ai nevoie, amplasează-le pe pagină, ajustează dimensiunile adaugă conținutul și … gata!


Alătură-te celor 399 000 de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

De unde încep crearea unui site web? Identifică publicul țintă

Următorul pas pe care trebuie să îl faci atunci când te-ai hotărât să pornești pe acest drum este să te gândești cu cine stai de vorbă, ce vrei să câștigi cu prezența ta în online și care ar trebui să fie profilul ideal al audienței. Astfel vei stabili ce informații ar trebui să apară pe site și cum vei comunica această informație.

 

De unde începe crearea unui site-ului web? Structura unui site web

Acum e timpul să ne apucăm de structura site-ului. Ar fi bine să scrii totul pe foaie. Dacă te întrebi, ce pagină îți trebuie, și despre ce trebuie să fie, îți va fi mai ușor să faci pasul următor - să decizi ce trebuie să se afle pe pagină. Ce vor căuta utilizatorii tăi, și ce le poți oferi? Ce servicii ai pentru ei? Acestea sunt întrebările care urmează și care-ți vor ajuta să proiectezi site-ul web. În final dorești să ajungi la utilizatori - să-i întâmpini. 

Structura unui site poate avea forma unui tabel unde ai o listă de subpagini și conținutul care trebuie să fie amplasat pe aceste subpaigni. Aceasta este bază pentru crearea site-ului propriu. 

Alege conținutul pentru site-ul tău web. Gândește-te bine, ce informații cauți în rețea și ce formă de prezentare a informației preferi. O practică foarte bună este să reduci din conținut. Aici funcționează regula: mai puțin înseamnă mai mult - câteva puncte clare îți vor fi mai sugestive de cât cel mai lung text.

Dacă administrezi un business, vei amplasa datele de contact, domeniul de activitate și - dacă vrei - lista de prețuri. Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care cei ce caută în rețea servicii prestate online. Oferi servicii? Descrie-le în puncte. Dorești să amplasezi pe site o listă de prețuri? Amplaseaz-o pe o subpagină separată. Site-ul web este un loc perfect pentru a-ți demonstra punctele forte! Știi deja, ce să amplasezi.

Dacă nu știi cum aranjezi informația pe supaginile site-ului alege să creezi un onepager - site-ul care afișează toată informația pe o singură subpagină. Vei crea foarte repede un site de genul dat!

 

Inspiră-te, înainte de a crea un site

Este posibil să ai deja în minte o idee a site-ului: cum vrei să arate și ce să facă. Dacă este desenată pe o foaie de hârtie este cu atât mai bine. Însă, în cazul în care nu ai, te poți uita la câteva website-uri pentru a te inspira sau pentru a îți crea propriul ansamblu. Analizează cât mai multe website-uri, vezi cum este aranjat conținutul pe subpagini, cum arată meniul, ce design folosesc, culorile pe care le consideri potrivite, funcționalitățile, ce fel de articole publică și cu ce frecvență.

Cel mai important aspect este acela de a te gândi cu ce poți veni în plus față de ei, cu ce îți poți îmbunătăți site-ul. Trebuie să te gândești mereu cu ce poți veni în fața competitorilor prin servicii de calitate și prezentări pe măsură.

Trebuie să existe maxim 2 click-uri de la prima pagină până la orice subpagină de pe site

Stabilește reguli și respectă-le

Atitudinea consecventă în crearea unui site web este critică. Dacă folosești același layout pentru toate subpaginile este foarte bine. Site-urile web create în acest fel arată profesional și curat. Un astfel de site web este, de asemenea, și unul de încredere, iar încrederea utilizatorilor este necesară atunci când vrei să atingi un scop prin intermediul site-ului.

Din acest motiv repetarea layout-urilor, a planurilor și elementelor nu este rea, ba chiar este indicată, în special dacă te întrebi cum poți crea un site web bun.

 

Alege cuvintele cheie potrivite

Alegerea cuvintelor cheie reprezintă o etapă importantă pe care trebuie să o finisezi înainte de a lucra la conținutul site-ului și la optimizarea SEO.

Dacă te întrebi ce reprezintă aceste cuvinte cheie, atunci răspunsul este simplu: cuvintele cheie reprezintă niște fraze compuse dintr-un singur cuvânt sau mai multe, pe care le introduc utilizatorii în câmpul de căutare și pe care dorești să apari în rezultatele Google. 

Mai întâi este necesar să creezi o listă (cât mai lungă) de cuvinte cheie, iar apoi să alegi pe cele mai potrivite. Patru cuvinte cheie, bine selectate sunt mult mai eficiente decât câteva zeci de cuvinte cheie alese aiurea. 

Vezi acest articol pentru a afla cum ajustezi mai exact un site pentru dispozitivele mobile.

 

Pregătește conținutul site-ului - oferă răspuns întrebărilor utilizatorilor

Dacă cunoști care este scopul site-ului, cine va vizita site-ul și ce cuvinte să folosești, pentru a comunica eficient, atunci poți trece la pregătirea conținutului.

Această este o etapă, în care vei decide la concret ce dorești să publici pe site. Și pentru ca să-ți fie mai ușor voi prezenta în această parte a articolului o abordare care și-a demonstrat eficiența dea lungul anilor. Mai exact trebuie să oferi răspuns la întrebările utilizatorilor.

Acesta este ceea ce trebuie să fie prezent pe site-ul tău. Pentru că motivul pentru care un utilizator îți vizitează site-ul este că are o întrebare și caută răspuns la întrebarea sa pe site-ul tău. Scopul tău este ca utilizatorul să găsească acest răspuns și să fie un răspuns care vă va ajuta pe ambii (mai detaliat vezi articolul nostru despre scopul unui site).

Ultimul detaliu: întrebările utilizatorilor pot avea forme și răspunsuri foarte diferite. De exemplu, utilizatorul scrie în Google numele companiei și cuvântul contact, ceea ce înseamnă că acesta caută o modalitate de a contacta compania. Răspunsul la această întrebare poate fi:

 • Prezentarea numărului de telefon și a adresei de e-mail, 

 • Un formular de contact

 • O hartă Google

Pe toate le poți adăuga ușor cu WebWave.

Este bine să-ți faci o listă de întrebări, la care vei răspunde cu ajutorul site-ului + modul în care vei răspunde la aceste întrebări.

 

Cum creezi un site web? Proiectarea site-ului web

Următoarea etapă este să creezi proiectul fiecărei subpaigni. Este suficient să le desenezi pe foaie cu creionul. Amplasând elementele pe foaie, ține minte despre câteva reguli de aur la care trebuie să atragi atenție pe site-ul propriu:

Subpaginile trebuie să includă spațiu liber pentru evidenția elementele principale.

Meniu trebuie să fie clar pentru ca utilizatorii să navigheze ușor pe site.

Elementele de pe site trebuie să fie aranjate în mod simetric la mijloc, pe o singură axă pentru a ușura scanarea conținutului

Dacă îți lipsesc idei poți folosi un șablon pentru a publica conținutul propriu.

 

Alegerea programului pentru creare site-uri

Dacă ai un proiect inițial al site-ului propriu, este timpul să alegi instrumentul - să răspunzi la întrebarea „Cum poți realiza propria pagină web?”. Alegerea programului potrivit pentru crearea site-urilor web estre foarte importantă - platforma trebuie să-ți ușureze proiectarea și dezvoltarea site-ului. În special dacă nu dorești să te ocup de actualizări permanente și căutarea soluțiilor suplimentare.

Este important să atragi atenția la posibilitățile de creare a unui site web responsiv - ajustat la dispozitivele mobile. Deși este un lucru important multe platforme îngreunează sau blochează această funcție.

Alegerea website builderului WebWave este un mod simplu de creare a paginilor web. Suplimentar vei face totul în conformitate cu planul tău, fără să pierzi mult timp gândindu-te cum să ajustezi un element sau să-l muți cu câțiva pixeli. În WebWave o faci doar cu o mișcare. Fiecare element al șablonului poate fi ușor modificat și editat cu o exactitate de 1px, în sensul direct al cuvântului.

Cum-realizez-o-pagina-web

Adaugă conținutul propriu pe site

Vei găsi mai jos o listă a informațiilor care merită să le publici pe site-ul tău.

 

Ce prezintă produsul sau serviciul?

Într-adevăr, mulți utilizatori ajung la pagina web pentru că știu ce caută. Uneori, însă, se întâmplă situații când obținem de la cineva un link direct către un produs concret. Atunci, dorim să citim descrierea acestui produs, cel puțin în câteva cuvinte. Deseori aflăm că un serviciu este foarte bun, înainte de a cunoaște ce prezintă însăși serviciul. Desigur, enumerarea avantajelor produsului sau serviciului sunt la fel foarte importante, dar nu și cele mai importante.

 

Prețul

Chiar dacă pagina web este proiectată foarte bine, și oferă o experiență superioară utilizatorului, vizitatorul nu trebuie forțat să treacă prin toate compartimentele și descrierile de pe pagină în căutarea prețului. Prezentarea situației în mod clar, de la bun început ne oferă o credibilitate mai mare. Se întâmplă, ca materialele gratuite ”încearcă” să ascundă costul reale al statutului de membru sau costul abonamentului. Aplicarea taxelor ascunse și ridicarea prețului pot afecta foarte mult imaginea noastră.

 

De ce merită?

Când clientul află cât costă de fapt, ceea ce îl interesează, se va gândi încă o dată dacă merită să plătească banii. Pentru a spori puterea persuasiunii putem aplica recomandări pe pagina noastră, să activăm intens în rețelele de socializare, sau să utilizăm servicii de marketing. Este nevoie să fim atenți la alegerea potrivită  a combinației de instrumente care ne pot ajuta să convingem clientul potențial.

 

Cum funcționează?

Paginile web comerciale trebuie să includă așa numitele ”Apele La Acțiune” (eng: ”Call To Action”). Butoanele pentru descărcare sau înregistrare ascunse pot descuraja în mod eficient un client deja hotărât.

 

Contact

Datele de contact trebuie să fie amplasate într-un loc bine văzut sau cunoscut de utilizator, de exemplu: în subsolul paginii, pe pagina ”Contact” din meniu, sau pe profilul de pe Facebook. Chiar dacă clienți au rareori întrebări referitoare la produsele noastre, trebuie să aibă mereu posibilitatea de a ne contacta.

Vezi acest articol pentru a afla mai multe despre scrierea conținutului pentru site.

 

Ajustarea site-ului web la dispozitivele mobile

Statisticile spun că numărul vizitelor de pe un telefon mobil a ajuns la peste 60% în comparație cu vizitele de pe calculatoarele desktop. Pentru asta, site-ul tău trebuie să fie responsiv, adică să aibă capacitatea de a se adapta oricărui dispozitiv, fie că vorbim despre un telefon mobil, sau tabletă sau chiar ecrane mari ale calculatoarelor de tip desktop.

Cum să creezi o pagină web responsivă? În WebWave este simplu - pur și simplu schimbi modul site-ului creat, muți cu cursorul elementele așa încât să fie bine aranjate și … gata. Conținutul nu se modifică, iar elementele de pe pagină sunt bine organizate. Pagina ta web trebuie să fie ajustată la dispozitivele mobile.

Vezi aici mai multe despre ajustarea site-urilor pentru dispozitivele mobile.

 

Optimizarea SEO sau promovarea site-ului web

Ai creat propriul site web, deci dorești ca utilizatorii să te găsească. Din această cauză trebuie să te ocupi de SEO - optimizarea site-ului web pentru cerințele motoarelor de căutare, de tipul Google. Acest lucru înseamnă că pagina ta web trebuie să răspundă la întrebările, pe care le acordă utilizatorul în cadrul motorului de căutare.

Gândește-te, cum cauți informația în rețea. De exemplu - ai nevoie de o stomatolog în Cluj. Atunci scrii în Google „Stomatolog Cluj”. Dacă ai inclus cuvintele corespunzătoare în conținut în meta descrierea și în meta titlu, atunci site-ul tău se va amplasa pe poziții superioare în rezultatele căutărilor. În WebWave, vei găsi aceste câmpuri fără probleme. Aceasta nu e tot.

La cele menținute, poți foarte ușor să adaugi descrierea imaginilor și să adresa link-urilor - foarte important în optimizare SEO a propriului site web.

Nu ezita să ne întrebi pe chat sau să ne scrii pe adresa contact@webwave.ro. La fel nu uita să vizitezi blogul nostru unde vei găsi foarte multe articole utile.

 

Testează-l

Înainte de a lansare, este indicată testarea website-ului pentru a fii sigur că funcționează exact așa cum ar trebui, fie că este accesat de pe mobil, tabletă sau desktop. Ai grijă ca meniurile să arate așa cum trebuie, formularele de contact sau cele pentru abonare. În principiu, toate funcționalitățile acestuia trebuie testate pentru a fi sigur că totul decurge conform planului.

 

Dezvoltă-ți site-ul mai departe

Uneori, este mai bine să creezi prima versiune a site-ului, să aștepți câteva zile și apoi să îl faci din nou. Foarte probabil, că cu timpul vei observa foarte multe aspecte pe care trebuie să le îmbunătățești, chiar dacă ți s-a părut că site-ul arată perfect în primele zile. E un lucru normal și de dorit, pentru că dezvoltarea site-ul trebuie să aibă ca bază testarea reală a site-ului și un feedback real din partea utilizatorilor.

Acesta este motivul pentru care atunci când creezi un site web, faci modificări după câteva zile. Poți lua o mică pauză pentru a putea să vezi rezultatul din altă perspectivă.

Ține minte, crearea unui site web este un proces. Poți fi sigur că niciun site web nu a fost perfect în prima sa versiune. Chiar și pagina Google s-a schimbat de-a lungul anilor. Din acest motiv, crearea paginilor de backup pentru site web și redirectarea versiunilor este foarte importantă pentru că îți permite să creezi mai multe versiuni ale aceluiași site.

 

Sfaturi utile

Creează un site simplu - secretul unui început bun

Probabil că vrei să faci ceva unic și inovator pentru site-ul tău. În felul acesta se nasc proiecte ieșite din comun, dar acolo nu există loc pentru utilizator. 

Dacă vrei să atingi un obiectiv prin intermediul website-ului tău, este mai bine să folosești soluțiile simple care au devenit un standard, în special atunci când nu ai foarte multă experiență.

Crearea unui site simplu îi va ușura utilizatorului navigare pe site, pentru că conținutul site-ului va fi clar aranjat, accesibil. Iar ție îți va fi mai ușor să administrezi site-ul și să-l modifici.

Subliniez că site-urile avansate sunt foarte OK, însă ai nevoie de cunoștințe și experiență pentru a realiza așa ceva. Dacă nu ai experiență este și mai ok să începi cu un site simplu, pe care îl vei dezvolta ulterior.

În WebWave încurajăm actualizarea frecventă și dezvoltarea continuă a site-urilor. Din această cauză am implementat publicarea ușoară a site-ului, o interfață de editare grafică a subpaginilor și funcții de creare automată a versiunilor de rezervă - pentru orice eventualitate.

Dacă încă nu ești convins că trebuie să începi de la un site simplu, îți recomand să citești acest articol.

Inițial poți să realizezi proiectul site-ului pe o foaie, așa îți va fi mai ușor

Creează o secțiune de blog pe site-ul tău pentru optimizare SEO eficientă

Cât de des actualizezi propria pagină web. Google apreciază foarte mult site-urile cu conținut actual și le amplasează sus în rezultatele căutărilor. Din această cauză, este foarte bine să ai un blog. Blogul îți va permite să informezi despre noile proiecte și posibilități, să prezinți rezultatele muncii tale și înainte de toate, să distribui cunoștințele tale. Aceste lucruri nu doar vor îmbunătăți poziția în cadrul rezultatelor căutărilor, dar vor convinge vizitatorii site-ului de competența persoanei care stă în spatele acelui blog. Clienții doresc să colaboreze cu specialiști competenți.

Administrarea unui blog are propriile sale dezavantaje. Trebuie să fie actualizat permanent. Chiar din primele etape ale proiectării site-ului web trebuie să te întrebi: cât timp poți acorda actualizării site-ului? Dacă îți lipsește - gândește-te dacă la sigur ai nevoie de un blog? La urma urmei, o pagină bine creată (responsivă) va fi bine poziționată în rezultatele Google.

Dacă știi că nu poți acorda mult timp pentru crearea conținutului nou, nu-ți crea un blog. Concentrează-te asupra propriei pagini web. Cauza este simplă: dacă întâlnești un blog, în care ultimul articol a fost publicat cu mult timp în urmă, poți avea impresia că pagina web (sau compania) deja nu mai există. Reține acest lucru. Pentru a afla cum să menții un site web în viață citește articolul nostru.

Pregătește conținutul site-ului și oferă răspuns întrebărilor utilizatorilor

De reținut este faptul că cel mai important element al paginii noastre este utilizatorul. Chiar și cea mai bine poziționată pagină în rezultatele motoarelor de căutare, ce oferă un produs de o calitate foarte înaltă, nu va oferi valoare adăugata, dacă nu se va avea grijă de confortul utilizatorului. Amplasând pe pagină informațiile de mai sus putem fi siguri, că răspundem la cele mai importante întrebări ale clienților potențiali.

Important este să nu adaugi prea mult conținut: ”mai puțin înseamnă mai mult”

Avantajele platformei WebWave

Suport prin chat și e-mail în română și dacă e necesar și în engleză

Oricând ai nevoie, WebWave este la dispoziția ta pe e-mail atât în limba română, cât și în engleză. Fie că sunt probleme tehnice sau de altă natură, te rugăm să ne scrii!

 

Optimizarea website-ului pentru dispozitivele mobile

Cu politica Google de mobile-first, cel mai bine ar fi ca site-ul tău să fie responsiv atât pe desktop, cât și pe mobil!

Pentru asta, creatorul de site-uri WebWave folosește conceptul de RWD (Responsive Web Design), pentru a te scăpa de nevoia de a crea un site web special pentru mobil. Astfel, orice rezoluție ai avea, site-ul se va încărca cum ar trebui!

 

Precizie de 1 pixel în editarea elementelor

Dacă ai nevoie să editezi orice element, WebWave îți garantează o precizie extrem de mare!

 

Hosting cu trafic de date și spațiu de stocare nelimitat

De multe ori, atunci când beneficiezi de serviciile unei companii pentru design-ul unui website, totul începe de la cumpărarea unui anumit spațiu de stocare în baza căruia se creează site-ul. Dacă dorești să creezi un site mai mare este necesar să cumperi mai mult spațiu de stocare. Aceeași situație e și cu traficul de date.Cu WebWave nu există această problemă!

 

Securizarea website-ului

Cel mai important lucru pentru asigurarea site-ului tău este să fie cât mai securizat. Deci nu trebuie să te îngrijorezi de viruși și update-ul modulelor. 

 

Sistem CMS pentru lucru în grup

Un sistem de management al contentului este un loc în care mai multe persoane lucrează împreună la site. Fiecare vine cu opțiunile și schimbările dorite, de la text, imagini, design sau orice altă schimbare dorită de fiecare persoană din staff în parte.

Website builder-ul gratuit WebWave îți oferă acest concept de CMS ca să îți ușureze munca!

 

Funcții WebWave care îți vor oferi un site profesional

 

Optimizarea codului sursă pentru o viteză de încărcare bună a site-ului tău

De asemenea, codul site-ului este optimizat pentru o încărcare cât mai rapidă. Deci chiar dacă nu cunoști să scrii coduri HTML, CSS și JS, codul site-ului tău va fi deja optimizat, datorită platformei WebWave.

 

Prezentarea portofoliului cu ajutorul galeriilor și sliderelor

Metodele inovative de la WebWave pentru a prezenta poze și imagini o să facă din site-ul tău un competitor important de pe piață! De asemenea, utilizatorul va aprecia foarte mult practicalitatea acestor galerii și slidere.

 

Integrări cu sistemele externe (Chat online pentru servicii clienți, Google Analytics, Facebook Pixel, etc.)

Construirea unui site web este un prim pas foarte bun pentru afacerea ta, însă trebuie să-l conectezi și la unele sisteme externe care te vor ajuta în strategia ta de marketing. Printre acestea, Facebook Pixel, Google Analytics sau Mailchimp sunt toate integrări de care site-ul tău are nevoie!

 

Crearea site-urilor multilingve

Poate că ți-ai gândit să-ți extinzi afacerea în străinătate sau ai o mare parte din utilizatorii de pe site care vorbesc altă limbă decât română. În construirea site-ului web te sfătuim să alegi opțiunea WebWave de a crea site-uri multilingve, pentru a oferi utilizatorilor tăi o experiență cât mai plăcută!

 

Întrebări frecvente

Pot obține acces la editarea site-ului prin intermediul unui panou CMS

Da, site-urile create în WebWave sunt conectate la un panou CMS. Datorită acestui panou poți edita imaginile, textele de pe site. De asemenea poți adăuga articole noi.

Află mai multe despre panoul CMS în acest articol.

 

Unde găsesc un nume de domeniu și hosting?

Site-urile create în WebWave deja beneficiază de serviciul de hosting. Este suficient, doar să activezi planul Premium.

Activând planul Premium pentru 12 luni primești de asemenea un domeniu .ro gratuit pentru 1 an. 

Dacă dorești să înregistrezi un domeniu în altă parte îl poți conecta la site-ul creat în WebWave cu ajutoru setărilor DNS.

Află mai multe despre găzduirea WebWave în acest articol.

 

Care este numele de domeniu pe care ar trebui să aleg?

Cel mai bine este să alegi un nume de domeniu care reflectă produsul tău, domeniul de activitate, brandul sau regiunea în care activezi. Evită caracterele diacritice și alege un domeniu care este ușor de memorat și de notat.

Vezi aici mai multe sfaturi și recomandări pentru alegerea unui domeniu.

 

Cât de bine sunt securizate site-urile create în WebWave?

Site-urile create în WebWave sunt monitorizate cu de administratori cu experiență. Beneficiezi de copii de rezervă zilnice și de protecție împotriva atacurilor. Activând certificatul planul Premium beneficiezi un certificat SSL pentru securizarea conexiunii între site și utilizator.

Vezi aici mai multe despre securizarea site-urilor create în WebWave.

 

Cum creezi propriul site web - concluzii

Atunci când știi cum să creezi o pagină web, ai conștiința, că propriul site este foarte important - în special dacă administrezi o afacere, o organizație sau dorești să prezinți utilizatorilor propriile cunoștințele. O pagină web bine poziționată este la fel și o adresă sub care te vor găsi în rețea. În WebWave vei crea un site web într-o singură seară. Nu trebuie să te îngrijorezi de actualizări. Dacă vei avea întrebări poți mereu să ne scrii pe chat sau pe adresa de e-mail - oferim asistență premium, în limba română. Am ajutat deja mii de utilizatori :) Dacă dorești să te convingi cât de ușor este să creezi o pagină web în WebWave - vei realiza gratis o pagină web responsivă, cu tot de ce ai nevoie la îndemână, singur și fără cunoștințe de programare.

 

Autor: Nistor Ioana Georgiana, Patrunjel Eduard, Ivan Prozorovschi

Data actualizării: 04 Octombrie 2021

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN