Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Blog

Propria pagină web este foarte importantă - în special dacă administrezi o afacere sau un ONG și dorești ca oamenii să afle despre tine. Adresa web proprie în rețea este locul unde utilizatorii vor putea afla mai multe despre tine. Dacă te gândești la realizarea unei pagini web proprii, am pregătit un tutorial pas cu pas care te va ajuta să înțelelgi cum să creezi un site web. Vei găsi aici cele mai importante informații, instrumente și recomandări.
 

 

Pașii tutorialului

  1. De unde începe proiectul site-ului web
  2. Proiectarea site-ului web
  3. Cum creezi un site web - alegerea programului pentru creare site-uri
  4. Optimizarea SEO sau promovarea site-ului web
  5. Ajustarea site-ului web la dispozitivele mobile
  6. Cum creezi propriul site web - concluzii

 

De unde începe proiectul site-ului web

Un site web începe de la un proiect. Înainte de a căuta un instrument trebuie să stabilești câteva aspecte importante. Înainte de toate: Ce fel de pagină ai nevoie? Este o întrebare importantă, pentru că acesta este începutul proiectului. Ce trebuie să includă site-ul tău? Ce trebuie să găsească vizitatorii? Și în final - cât timp și mijloace disponibile ai?

Există mai multe opțiuni. Ai o afacere locală și îți dorești un site de prezentare local? Sau poate ai nevoie de un loc în care oamenii vor găsi oferta ta de consultări profesionale? Organizația ta are nevoie de un site pentru a prezenta activitatea proprie? Sau poate ai nevoie de un portofoliu care poate fi găsit ușor în rețea?

Fiecare din aceste site-uri web are nevoie de o abordare diferită - dar înainte de toate are nevoie de tine și de ideile tale. Instrumentele utilizate sunt importante pentru a te ajuta să atingi scopul stabilit.

Cum creezi o pagină web? Proiectarea ei începe mult mai devreme, înainte de apariția primei subpagini. Ar fi bine să scrii totul pe foaie. Dacă te întrebi, ce pagină îți trebuie, și despre ce trebuie să fie, îți va fi mai ușor să faci pasul următor - să decizi ce trebuie să se afle pe pagină.Ce vor căuta utilizatorii tăi, și ce le poți oferi? Ce servicii ai pentru ei? Acestea sunt întrebările care urmează și care-ți vor ajuta să proiectezi site-ul web. În final dorești să ajungi la utilizatori - să-i întâmpini. Gândește-te bine, ce informații cauți în rețea și ce formă de prezentare a informației preferi.Alege conținutul pentru site-ul tău web?

Oferi servicii concrete? Descrie-le în puncte. Dorești să amplasezi pe site o listă de prețuri? Amplaseaz-o pe o subpagină separată. Site-ul web este un loc perfect pentru a-ți demonstra punctele forte! Știi deja, ce să amplasezi? În acest mod poți crea o hartă a site-ului. Aceasta este bază pentru crearea site-ului propriu.

Harta poate avea forma unei tabele unde ai o listă de subpagini, și conținutul care trebuie să fie amplasat pe aceste subpaigni. O practică foarte bună este să reduci din conținut. Aici funcționează regula: mai puțin înseamnă mai mult - câteva puncte clare îți vor sugera mai multe de cât cel mai lung text.

Dacă administrezi un business, vei amplasa datele de contact, domeniul de activitate și - dacă vrei - lista de prețuri. Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care cei ce caută în rețea servicii prestate online.

Vezi acest articol pentru a afla ce informații improtante pentru clienți merită să amplasezi pe site.

Nu știi, cum să îndeplinești câteva subpagini cu conținut? Răspunsul este așa numitul onepager - site-ul care afișează toată informația pe o singură subpagină. Vei crea foarte repede un site de genul dat!

Proiectând un site web (pe lângă un program pentru realizarea paginilor web) ai nevoie la fel și de imagini. Dacă dorești să amplasezi propriile poze - super! Poți la fel folosi baza noastră enormă de imagini și pictograme gratuite pe care o vei găsi direct în cadrul editorului WebWave. Datorită lor crearea site-urilor web va fi și mai simplă. Asigură-te că fiecare imagine include propriul titlu!

Modulele pentru analiza traficului sunt și ele foarte utile. Datorită lor vei afla cine sunt utilizatorii tăi! Aici vei găsi cele mai bune module, care te vor ajută să creezi o pagină web.

Alătură-te celor 368 000 de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

Proiectarea site-ului web

Următoarea etapă este să creezi proiectul fiecărei subpaigni. Este suficient să le desenezi pe foaie cu creionul.

Amplasând elementele pe foaie, ține minte despre câteva reguli de aur la care trebuie să atragi atenție pe site-ul propriu:

  • Subpaginile trebuie să includă spațiu liber pentru evidenția elementele principale.

  • Meniu trebuie să fie clar pentru ca utilziatorii să navigheze ușor pe site.

  • Elementele de pe site trebuie să fie aranjate în mod simetric la mijloc, pe o singură axă pentru a ușura scanarea conținutului

Dacă îți lipsesc idei - poți să te inspiri de la cele mai bune exemple de pagini web. Sau poți folosi un șablon pentru a publica conținutul propriu.

 

Cum creezi un site web - alegerea programului pentru creare site-uri

Dacă ai un proiect inițial al site-ului propriu, este timpul să alegi instrumentul - să răspunzi la întrebarea „Cum poți realiza propria pagină web?”.

Alegerea programului potrivit pentru crearea site-urilor web estre foarte importantă - platforma trebuie să-ți ușureze proiectarea și dezvoltarea site-ului. În special dacă nu dorești să să te ocup de actualizări permanente și căutarea soluțiilor suplimentare. Este improtant să atragi atenția la posibilitățile de creare a unui site web responsiv - modul în care site-ul este afișat pe dispozitivele mobile. Deși este un lucru important multe instrumente îngreunează sau blochează această funcție.Cum să lansezi un site web? Ai nevoie de un domeniu - o adresă pentru site-ul tău, și hosting - locul în care vei păstra pagina web. Și desigur un program cu care vei crea site-ul web. Soluții sunt o mulțime, însă majoritatea din ele au constrângerile sale sau necesită cunoștințe profunde de web design.Un răspuns simplu la întrebarea cum să proiectezi un site web în WebWave. Dacă dorești să creezi o pagină web fără cunoștințe de programare și nu dorești să-ți pierzi timpul pentru rezolvarea problememlor de compatibilitate, atunci programul WebWave pentru crearea site-urilor web este o alegere perfectă. Vei putea amplasa toate elementele așa cum dorești. Suplimentar vei crea un site web gratuit și te vei fi uimit de ușurința cu care lucrezi la crearea site-ului. În final, vrei să-ți faci un site care va atrage vizitatori. În programul nostru pentru creare site-uri web vei realiza pagina proprie repede și ceea ce este cel mai important - bine.

Poți începe cu unul din șabloanele gratuite. Am pregătit câteva zeci de template-uri - fiecare este responsiv și include toate setările pentru o poziționare eficientă în cadrul rezultatelor căutărilor.

Aceasta este un mod simplu de creare a paginilor web. Suplimentar vei face totul în conformitate cu planul tău, fără să pierzi mult timp gândindu-te cum să ajustezi un element sau să-l muți cu câțiva pixeli. În WebWave o faci doar cu o mișcare. Fiecare element al șabloanului poate fi ușor modificat și editat cu o exactitate de 1px, în sensul direct al cuvântului.

Dacă ai o idee proprie a unui site - proiectează-l în programul nostru de la zero. Alege elementele, de care ai nevoie, amplasează-le pe pagină, ajustează dimensiunile adaugă conținutul și … gata!

Site-ul trebuie să fie citeț, iar cele mai importante informații vizibile pe pagina principală.Ține minte de așa numitul UX (eng. User Experience - experiența utilizatorului) - care va fi impresia utilizatorului când va accesa site-ul tău? Când vei finisa crearea paginii proprii - roagă-i pe colegii tăi să-și spună opinia - dacă vor spune că ceva nu le convine, să știi că vorbesc sincer. Acest gen de teste cu utilizatori reali te vor ajuta să îmbunătățești site-ul. Poți să ne rogi și pe noi - te vom ajuta cu plăcere :)Cum-realizez-o-pagina-web

Optimizarea SEO sau promovarea site-ului web

Ai creat propriul site web, deci dorești ca utilizatorii să te găsească. Din această cauză trebuie să te ocupi de SEO - pregătirea paginii web pentru cerințele motoarelor de căutare, de genul Google. Acest lucru înseamnă că pagina ta web trebuie să răspundă la întrebările, pe care le acordă motorul de căutare, și care de fapt sunt întrebările utilizatorilor utilizatorul.

Gândește-te, cum cauți informația în rețea. De exemplu - ai nevoie de o stomatolog în Cluj. Atunci scrii în Google „Stomatolog Cluj”. Dacă ai inclus cuvintele corespunzătoare în conținut în meta descrierea și în meta titlu, atunci sit-eul tău se va amplasa pe poziții superioare în rezultatele căutărilor. În WebWave, vei găsi aceste câmpuri fără probleme. Iar datorită suportului nostru pe chat și e-mail vei putea obține informații suplimentare. Aceasta nu e tot.

La cele menținute, poți foarte ușor să adaugi descrierea imaginilor și adresa link-urilor - foarte important în optmizare SEO a propriei pagini web.

Cât de des actualizezi propria pagină web. Google apreciază foarte mult site-urile cu conținut actual și le amplasează sus în rezultatele căutărilor. Din această cauză, este foarte bine să ai un blog. Blogul îți va permite să informezi despre noile proiecte și posibilități, să prezinți rezultatele muncii tale și înainte de toate, să distribui cunoștințele tale. Aceste lucruri nu doar vor îmbunătăți poziția în cadrul rezultatelor căutărilor, dar vor convinge vizitatorii site-ului de competența persoanei care stă în spatele acelui blog. Clienții doresc să colaboreze cu specialiști competenți.

Important este să nu adaugi prea mult conținut - reține: ”mai puțin înseamnă mai mult”.

Blogul are și el propriile sale dezavantaje. Trebuie să fie actualizat permanent. Chiar din primile etape ale proiectării site-ului web trebuie să te întrebi: cât timp poți acorda actualizării site-ului? Dacă îți lipsește - gândește-te dacă la sigur ai nevoie de un blog? La urma urmei, o pagină bine creată (responsivă) va fi bine poziționată în rezultatele Google. Dacă știi că nu poți să acorzi mult timp pentru crearea conținutului nou, nu-ți crea un blog. Concentrează-te asupra propriei pagini web. Cauza este simplă: dacă întâlnești un blog, în care ultimul articol a fost publicat cu mult timp în urmă, poți avea impresia că pagina web (sau compania) deja nu mai există. Reține acest lucru. Pentru a afla cum să menții un site web în viață citește articolul nostru.

Lucrând la poziționarea paginii proprii utilizează bunele practici. SEO s-a schimbat în ultimii câțiva ani. Patru cuvinte cheie, bine selectate sunt mult mai eficiente de cât câteva zeci de cuvinte cheie alese aiurea. Vei afla care sunt recomandările în ceea ce ține de poziționarea site-ului în ziua de azi.

Nu ezita să ne întrebi pe chat sau să ne scrii pe adresa ro@webwave.me. La fel nu uita să vizitezi blogul nostru unde vei găsi foarte multe articole utile.

 

Ajustarea site-ului web la dispozitivele mobile

Cum să creezi o pagină web responsivă? În WebWave este simplu - pur și simplu schimbi modul site-ului creat, muți cu cursorul elementele așa încât să fie bine aranjate și … gata. Conținutul nu se modifică, iar elementele de pe pagină sunt bine organizate. Pagina ta web trebuie să fie ajustată la dispozitivele mobile. Cea mai mare parte a traficului din rețea este generat de dispozitivele mobile (smartphone-uri și tablete).

 

Cum creezi propriul site web - concluzii

Atunci când știi cum să creezi o pagină web, ai conștiința, că propriul site este foarte important - în special dacă administrezi o afacere, o organizație sau dorești să prezinți utilizatorilor propriile cunoștințele. O pagină web bine poziționată este la fel și o adresă sub care te vor găsi în rețea. În WebWave vei crea un site web într-o singură seară. Nu trebuie să te îngrijorezi de actualizări. Dacă vei avea întrebări poți mereu să ne scrii pe chat sau pe adresa de e-mail - oferim asistență premium, în limba română. Am ajutat deja mii de utilizatori :).Dacă dorești să te convingi cât de ușor este să creezi o pagină web în WebWave - vei realiza gratis o pagină web responsivă, cu tot de ce ai nevoie la îndemână, singur și fără cunoștințe de programare. 

08/03/2018

Cum creezi un site web [Tutorial pas cu pas]

 

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN