Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 8:00 până la 20:00

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Înregistrare domenii .ro și domenii cu alte extensii cu WebWave

Posibilități   >

Domeniu .ro gratuit de la WebWave

Activează un plan premium de la WebWave și beneficiază de un domeniu .ro gratuit pentru primul an!

BENEFICIEAZĂ

Poți înregistra domenii cu alte extensii pe lângă .ro

Vezi oferta noastră pentru celelalte extensii și înregistrează domeniul dorit 

ROZWIŃ LISTĘ I SPRAWDŹ CENY

ROZWIŃ LISTĘ I SPRAWDŹ CENY

* Preț la achiziționarea unui plan premium pentru 12 luni. Prețul standard al înregistrării domeniului .ro este de 61,90 RON net.

Prelungirea domeniului expirat în decurs de 30 de zile de la data expirării implică achitarea unei taxe suplimentare de 100 de RON net. După trecerea termenului de 30 de zile de la data expirării domeniul nu mai poate fi prelungit.

Domeniu

Înregistrare

Reînnoire

.ro

00,00 RON*

123,80 RON

.eu

9,90 RON

99,00 RON

.com

49,90 RON

99,00 RON

.net

69,90 RON

99,00 RON

.org

69,90 RON

99,00 RON

.biz

79,90 RON

99,00 RON

.info

109,00 RON

109,00 RON

Cât costă înregistrarea și reînnoirea domeniilor?

CONECTEAZĂ

CUM CONECTEZI DOMENIUL?

Ai deja un domeniu înregistrat?

Conectează-l la site-ul creat în WebWave

De ce merită să cumperi domeniul la WebWave?

Oferim domenii web gratuite

Activând planul Premium, primești un domeniu .ro gratuit pentru primul an.

Alege extensia dorită

Beneficiezi de peste 20 de extensii pentru domeniile web. Cele mai populare sunt: .ro .com .co.uk .eu și .org

Platformă pentru creare site-uri fără cunoștințe de programare

La activarea unui plan Premium primești atât un domeniu web gratuit, cât și acces la un program pentru creare site-uri care nu necesită cunoștințe de programare.

Găzduire gratuita

Fiecare site web creat cu ajutorul platformei WebWave este găzduită pe serverele noastre. Datorită acestui fapt, nu mai trebuie să ai grijă de partea tehnică a site-ului: configurarea serverelor, securizare, actualizare

Prelungire automată după un an

Te vom informa în prealabil despre apropierea termenului de expirare a domeniului și te vom ajuta să-ți păstrezi domeniul înregistrat.

Conectare automată la site

Îndată după înregistrarea domeniului, acesta va fi conectat la site-ul creat în WebWave. Conectarea domeniului va avea loc în mod automat.

Domeniile cu extensia .ro constituie aproape 90% din adresele web înregistrate la noi

Prin urmare, atunci când cumperi un plan Premium, vei obține un domeniu .ro gratuit timp de primul an.

BENEFICIEAZĂ

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce este un domeniu web

Domeniul reprezintă o adresă virtuală care poate fi folosită pentru a afișa un site sau pentru a crea conturi e-mail personalizate de tipul adresa@domeniul-meu.ro

Un domeniu web și un site web sunt aceleași lucruri?

Nu - domeniul web și site-ul web sunt lucruri diferite. Un site web conține fișiere cu cod, imagini, texte și tot ce include un site. Un domeniu reprezintă o adresă cu ajutorul căreia poate fi găsit site-ul cu toate fișierele acestuia. Dacă încă nu ai un site vezi acest link pentru a crea gratuit unul în WebWave.

Care sunt costurile necesare ca un domeniu să funcționeze corespunzător

Pentru funcționarea corespunzătoare a domeniului sunt necesare doar 2 costuri: costul de înregistrare și costul de prelungire a domeniului.

De ce este necesar să achit reînnoirea domeniului? De ce nu e suficient să îl cumpăr o dată?

Pentru a răspunde la această întrebare vom compara domeniul cu un număr de telefon. Dacă acest număr nu este prelungit numărul dat expiră. Domeniul funcționează într-un mod asemănător. Există o taxă de reînnoire a domeniului percepută de INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ - instituția care delegată de INTERNET ASSIGNED NUMBERS AUTORITY ca registru de administrare domeniu .ro.

Se pot înregistra domenii .RO cu diacritice

Da - în cazul unui domeniu cu extensia .ro acest lucru este posibil.

Însă nu îți recomand să faci așa ceva pentru că majoritatea utilizatorilor nu folosesc diacritice atunci când accesează o adresă de domeniu.

Cum pot verifica disponibilitatea unui domeniu?

Cel mai bine este să folosești un sistem who.is.

Verificarea domeniului prin accesarea adresei acestuia online nu reprezintă o metodă veridică de verificare. Domeniul poat6e fi înregistrat (rezervat) fără ca să fie configurat, conectat la vreun server.

Ce se întâmplă când domeniul meu expiră?

La început domeniul nimerește într-o stare numită Pending Delete, când domeniul mai poate fi recuperat. Mai târziu domeniul ajunge pe piață și foarte probabil va fi cumpărat în baza unui mecanism automat. Recuperarea unui domeniu care a expirat va fi foarte dificilă.

Am uitat să reînnoiesc un domeniu .ro, aceasta înseamnă că am pierdut acest domeniu?

Nu neapărat. Dacă din momentul expirării domeniului au trecut mai puțin de 30 de zile scrie-ne un mesaj.

Cum evit capcanele din partea furnizorilor de domenii?

Trebuie să verifici care este prețul de reînnoirii domeniului și dacă există constrângeri față de transferul domeniului la un alt furnizor. În WebWave prezentăm oferta noastră de domenii într-un transparent, iar exportul domeniului este efectuat în baza unei solicitări expediate pe adresa de e-mail și fără taxare.

Cât timp durează stabilizarea conexiunii între site și domeniu (propagarea setărilor DNS a domeniilor)?

Stabilizarea conexiunii domeniu - site poate dura până la 48 de ore, dar de cele mai multe ori durează doar câteva ore.

Stabilizarea conexiunii domeniu - site durează pentru că este necesar timp pentru ca toate servele din lume să-și actualizeze informația despre setările domeniului nou. Mai exact servele ”află” că există un domeniu nou și acest domeniu are desigur niște setări noi care încă nu sunt cunoscute de aceste servere. Acest proces se numește propagarea setărilor DNS ale domeniilor.

Trebuie să adaug fragmentul www. în fața domeniului?

Acest lucru nu este necesar în timpul înregistrării domeniului. În momentul înregistrării domeniului este necesar să introduci doar numele cu extensia acestuia.

La înregistrarea domeniului vei primi 2 versiuni: cu www. în față și fără. Poți alege versiunea domeniului sub care va fi afișat site-ul tău.

Pentru a afla mai multe vezi acest tutorial.

De ce este necesar să ai un domeniu?

Un domeniu te ajută în mai multe feluri: Poți lansa un site în baza acestuia, poți crea conturi e-mail personalizate. De asemenea algoritmul Google va memora site-ul tău în baza domeniului pe care la-i conectat la site.

Cum funcționează domeniile

Un domeniu reprezintă o adresă virtuală cu ajutorul căreia traficul de date este direcționat spre un anumit server. În practică aceste date pot însemna utilizatori care accesează un site, sau mesaje e-mail care sunt expediate la o anumită adresă de e-mail. Cel mai important este să înregistrezi domeniul - să rezervi dreptul de utilizare a domeniului pentru o perioadă de la 1 la 5 ani.

Cum pot obține un domeniu .ro gratuit

Activând planul Premium pentru 12 luni poți înregistra un domeniu gratuit pentru un termen corespunzător de 12 luni.

Cât trebuie să plătesc pentru reînnoire?

Prețul reînnoirii unui domeniu depinde de extensia acestuia. Pentru a afla cât costă mai exact reînnoirea unui domeniu, vezi tabelul prețurilor de mai sus.

Care sunt cerințele față de denumirile domeniilor .ro

Domeniile .ro pot fi create din minim 3 și maxim 63 de caractere, pot include cifre, litere (inclusiv diacritice) și simbolul cratimei "-". Află mai multe aici.

De ce oferim domenii .ro gratuit

Pentru că considerăm că dorim să oferim utilizatorilor noștri un suport maxim în momentul lansării site-ului. WebWave este o platformă concepută pentru a simplifica la maxim lucrul cu site-urile, pentru a oferi libertate de a lucra din plin la designul, la conținut și la optimizarea SEO.

Cum aleg cel mai bun nume pentru domeniul meu?

Trebuie să ții cont de mai multe aspecte: domeniul trebuie să fie ușor de scris, de memorat și să reflecte brandul, domeniul de activitate. Vezi mai multe aici.

Cine poate înregistra un domeniu

Domeniile cu extensia .ro pot fi înregistrate de orice persoană fizică sau juridică, independent de țara de origine.

Devin proprietarul domeniului dacă îl achit?

În cazul domeniilor se potrivește mai bine termenul de dreptul de utilizare. Deoarece acest drept expiră în dependență de perioada achitată.