Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

Înregistrare domenii web, creare site web | WebWave

Înregistrează domenii și creează site-uri în WebWave

Cât costă un site web? Folosește WebWave - programul pentru creare site web gratuit și conectează pagina web la domeniul propriu. Înregistrează un domeniu web nou sau folosește domeniul, pe care deja îl deții.

Nu ai încă un domeniu? Înregistrează un domeniu web nou gratuit pentru site-ul web creat în WebWave.

Dacă nu ai încă un domeniu propriu (de ex. paginamea.ro) poți să-l înregistrezi gratuit. Este de ajuns să activezi planul Premium pentru o perioadă de 12 luni. După plătirea planului Premium vei obține posibilitatea de a alege pentru compania ta propriul domeniu .ro.

Activează planul Premium și obțin domeniu gratuit

Ai deja un domeniu? Îl vei conecta la pagina web creată în WebWave foarte ușor.

Dacă deții un domeniu propriu înregistrat la un alt furnizor de domenii, vei putea ușor să conectezi domeniu la pagina creată în WebWave. Setările sunt foarte simple și durează maxim 5 minute.

 

Activează planul Premium și conectează un domeniu propriu

Prețuri domenii web

În WebWave poți înregistra domenii web în prețuri promoționale și chiar gratuit, dacă activezi planul Premium pentru 12 luni pentru pagina web proprie. Costul reînnoirii domeniului web înregistrat în WebWave este mai mic de cât la alți furnizori de domenii.

Domeniu

Înregistrare

Reînnoire

.ro

00,00 RON*

123,80 RON

.eu

9,90 RON

99,00 RON

.com

46,20 RON

99,00 RON

.net

56,20 RON

99,00 RON

.org

56,20 RON

99,00 RON

.biz

56,20 RON

99,00 RON

.info

56,20 RON

99,00 RON

* Preț la achiziționarea planului premium. Prețul standard al înregistrării domeniului .ro este de 61,90 RON

Prelungirea domeniul .ro în decurs de 30 de zile de la expirare implică o taxă suplimentară de 100 RON net.

Întrebări frecvente

 

Ce este un domeniu web?

Domeniul reprezintă o adresă virtuală care poate fi folosită pentru a afișa un site sau pentru a crea conturi e-mail personalizate de tipul adresa@domeniul-meu.ro

 

De ce este necesar să ai un domeniu?

Un domeniu te ajută în mai multe feluri: Poți lansa un site în baza acestuia, poți crea conturi e-mail personalizate. De asemenea algoritmul Google va memora site-ul tău în baza domeniului pe care la-i conectat la site.

 

Un domeniu web și un site web sunt aceleași lucruri?

Nu - domeniul web și site-ul web sunt lucruri diferite.

Un site web conține fișiere cu cod, imagini, texte și tot ce include un site.

Un domeniu reprezintă o adresă cu ajutorul căreia poate fi găsit site-ul cu toate fișierele acestuia.

Dacă încă nu ai un site vezi acest link pentru a crea gratuit unul în WebWave.

 

Cum funcționează domeniile?

Un domeniu reprezintă o adresă virtuală cu ajutorul căreia traficul de date este direcționat spre un anumit server. În practică aceste date pot însemna utilizatori care accesează un site, sau mesaje e-mail care sunt expediate la o anumită adresă de e-mail. Cel mai important este să înregistrezi domeniul - să rezervi dreptul de utilizare a domeniului pentru o perioadă de la 1 la 5 ani.

 

Care sunt costurile necesare ca un domeniu să funcționeze corespunzător?

Pentru funcționarea corespunzătoare a domeniului sunt necesare doar 2 costuri: costul de înregistrare și costul de prelungire a domeniului.

 

Cum pot obține un domeniu .ro gratuit?

Activând planul Premium pentru 12 luni poți înregistra un domeniu gratuit pentru un termen corespunzător de 12 luni.

 

De ce oferim domenii .ro gratuit?

Pentru că considerăm că dorim să oferim utilizatorilor noștri un suport maxim în momentul lansării site-ului. WebWave este o platformă concepută pentru a simplifica la maxim lucrul cu site-urile, pentru a oferi libertate de a lucra din plin la designul, la conținut și la optimizarea SEO.

 

De ce este necesar să achit reînnoirea domeniului? De ce nu e suficient să îl cumpăr o dată?

Pentru a răspunde la această întrebare vom compara domeniul cu un număr de telefon. Dacă acest număr nu este prelungit numărul dat expiră. Domeniul funcționează într-un mod asemănător. Există o taxă de reînnoire a domeniului percepută de INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ - instituția care delegată de INTERNET ASSIGNED NUMBERS AUTORITY ca registru de administrare domeniu .ro.

 

Cât trebuie să plătesc pentru reînnoire?

Prețul reînnoirii unui domeniu depinde de extensia acestuia. Pentru a afla cât costă mai exact reînnoirea unui domeniu, vezi tabelul prețurilor de mai sus.

 

Care sunt cerințele față de denumirile domeniilor .ro

Domeniile .ro pot fi create din minim 3 și maxim 63 de caractere, pot include cifre, litere (inclusiv diacritice) și simbolul cratimei "-".

Află mai multe aici.

 

Se pot înregistra domenii .RO cu diacritice?

Da - în cazul unui domeniu cu extensia .ro acest lucru este posibil.

Însă nu îți recomand să faci așa ceva pentru că majoritatea utilizatorilor nu folosesc diacritice atunci când accesează o adresă de domeniu.

 

Cum aleg cel mai bun nume pentru domeniul meu?

Trebuie să ții cont de mai multe aspecte: domeniul trebuie să fie ușor de scris, de memorat și să reflecte brandul, domeniul de activitate. Vezi mai multe aici.

 

Trebuie să adaug fragmentul www. în fața domeniului?

Acest lucru nu este necesar în timpul înregistrării domeniului. În momentul înregistrării domeniului este necesar să introduci doar numele cu extensia acestuia.

La înregistrarea domeniului vei primi 2 versiuni: cu www. în față și fără. Poți alege versiunea domeniului sub care va fi afișat site-ul tău.

Pentru a afla mai multe vezi acest tutorial.

 

Pot schimba mai târziu numele domeniului (dacă l-am greșit în timpul înregistrării)?

Nu. Domeniile se înregistrează. Cu alte cuvinte la înregistrare obții dreptul de folosire a domeniului corespunzător numelui introdus de tine. Orice modificare a numelui de domeniu necesită o înregistrare nou de domeniu.

 

Cum pot verifica disponibilitatea unui domeniu?

Cel mai bine este să folosești un sistem who.is.

Verificarea domeniului prin accesarea adresei acestuia online nu reprezintă o metodă veridică de verificare. Domeniul poat6e fi înregistrat (rezervat) fără ca să fie configurat, conectat la vreun server.

 

Cine poate înregistra un domeniu?

Domeniile cu extensia .ro pot fi înregistrate de orice persoană fizică sau juridică, independent de țara de origine.

 

Devin proprietarul domeniului dacă îl achit?

În cazul domeniilor se potrivește mai bine termenul de dreptul de utilizare. Deoarece acest drept expiră în dependență de perioada achitată. Află mai multe aici

 

Cum evit capcanele din partea furnizorilor de domenii?

Trebuie să verifici care este prețul de reînnoirii domeniului și dacă există constrângeri față de transferul domeniului la un alt furnizor. În WebWave prezentăm oferta noastră de domenii într-un transparent, iar exportul domeniului este efectuat în baza unei solicitări expediate pe adresa de e-mail și fără taxare.

 

În cât timp devine un domeniu activ după înregistrare?

Înregistrarea unui domeniu are loc instantaneu. Cu alte cuvinte o dată ce ai depus cererea de înregistrare a obții dreptul de folosire a acestuia, în baza principiul ”Primul venit - primul servit”.

Stabilizarea conexiunii dintre site și domeniu (propagarea domeniului) poate dura până la 48 de ore. Pentru a afla mai multe despre aceasta folosește acest link.

 

Cât timp durează stabilizarea conexiunii între site și domeniu (propagarea setărilor DNS a domeniilor)?

Stabilizarea conexiunii domeniu - site poate dura până la 48 de ore, dar de cele mai multe ori durează doar câteva ore.

Stabilizarea conexiunii domeniu - site durează pentru că este necesar timp pentru ca toate servele din lume să-și actualizeze informația despre setările domeniului nou. Mai exact servele ”află” că există un domeniu nou și acest domeniu are desigur niște setări noi care încă nu sunt cunoscute de aceste servere. Acest proces se numește propagarea setărilor DNS ale domeniilor.

 

Pot transfera domeniul meu gratuit la un alt registrator?

Da, pentru aceasta trebuie să expediezi la adresa contact@webwave.ro un mesaj de solicitare a codului EPP (cunoscut și ca “cod AuthInfo”). Eliberarea acestui cod din partea WebWave este gratuită.

Alfă mai multe aici.

 

Cum creez un cont e-mail de tipul adresa@domeniu.ro?

Pentru aceasta este necesar să ai un plan Premium și un domeniu activ. Treci la Panoul Webmaster la opțiunea setărilor conturilor de e-mail și creează contul de e-mail.

Vezi aici mai multe detalii.

 

Am uitat să reînnoiesc un domeniu .ro, aceasta înseamnă că am pierdut acest domeniu?

Nu neapărat. Dacă din momentul expirării domeniului au trecut mai puțin de 30 de zile scrie-ne un mesaj.

 

Ce se întâmplă când domeniul meu expiră?

La început domeniul nimerește într-o stare numită Pending Delete, când domeniul mai poate fi recuperat. Mai târziu domeniul ajunge pe piață și foarte probabil va fi cumpărat în baza unui mecanism automat. Recuperarea unui domeniu care a expirat va fi foarte dificilă.