Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Conectare automată la site

Îndată după înregistrarea domeniului, acesta va fi conectat la site-ul creat în WebWave. Conectarea domeniului va avea loc în mod automat.

Prelungire automată după un an

Te vom informa în prealabil despre apropierea termenului de expirare a domeniului și te vom ajuta să-ți păstrezi domeniul înregistrat. 

Găzduire gratuita

Fiecare site web creat cu ajutorul platformei WebWave este găzduită pe serverele noastre. Datorită acestui fapt, nu mai trebuie să ai grijă de partea tehnică a site-ului: configurarea serverelor, securizare, actualizare

Platformă pentru creare site-uri fără cunoștințe de programare

La activarea unui plan Premium primești atât un domeniu web gratuit, cât și acces la un program pentru creare site-uri care nu necesită cunoștințe de programare.

Alege extensia dorită

Beneficiezi de peste 20 de extensii pentru domeniile web. Cele mai populare sunt: .ro .com .co.uk .eu și .org

Oferim domenii web gratuite

Activând planul Premium, primești un domeniu .ro gratuit pentru primul an.

Domenii internet.


Beneficiază de platforma WebWave și creează-ți un site web gratuit. Iar cu ajutorul planului Premium lansezi site-ul și înregistrezi un domeniu .ro gratuit.

Rezervare domeniu gratuit 

Prezintă-te online așa cum dorești.

Creează un nume de domeniu gratuit și prezintă-te în mediul online așa cum dorești. Subliniază caracterul brandului propriu.

Cum conectez un domeniu de la alt furnizor? 

Ai deja un domeniu înregistrat?

Înregistrează un domeniu web nou sau conectează la site un domeniu pe care deja îl deții.

Cât costă înregistrarea și reînnoirea domeniilor?

 

Activează un plan premium de la WebWave și beneficiază de un domeniu .ro gratuit pentru primul an!

 

Înregistrare

Reînnoire

 

    .ro

00,00 RON*

149,00 RON

 

    .eu

9,90 RON

149,00 RON

 

    .com

49,90 RON

149,00 RON

 

    .net

69,90 RON

149,00 RON

 

    .org

69,90 RON

149,00 RON

 

    .biz

79,90 RON

149,00 RON

 

   .info

109,00 RON

169,00 RON

 

 

* Preț la achiziționarea unui plan premium pentru 12 luni. Prețul standard al înregistrării domeniului .ro este de 61,90 RON net.

Prelungirea domeniului expirat în decurs de 30 de zile de la data expirării implică achitarea unei taxe suplimentare de 100 de RON net. După trecerea termenului de 30 de zile de la data expirării domeniul nu mai poate fi prelungit.

1. Ce este un domeniu web?

Un domeniu este o adresa unui site web. După introducerea numelui de domeniu corespunzător, browserul va afișa pagina conectată la acesta. Domeniul în sine este format din mai multe elemente: numele domeniului (site-ul-meu) și extensia (.ro). Întregul domeniu este site-ul-meu.ro.

 

2. Pot obține un domeniu gratuit?

Un domeniu gratuit este disponibil cu WebWave. Tot ce trebuie să faci pentru a-l obține, este să activezi unul dintre planurile Premium. Atunci când alegi un domeniu .ro, îl vei primi gratuit pentru o perioadă de 12 luni.

 

3. Unde găzduiești un site web creat gratuit?

Pe lângă costurile de creare, lansare, costurile aferente unui site includ și mentenanța, întreținerea site-ului. O componentă importantă a costurilor de mentenanță și întreținere reprezintă costurile găzduirii și costurile domeniului. În cazul în care folosești o platformă pentru creare site-uri site web de tip website builder, aceasta acoperă o mare parte din costurile de întreținere. De exemplu securizarea sau monitorizarea activității site-urilor reprezintă o parte standardă a serviciilor oferite de platforma WebWave pentru care nu plătești nimic. Datorită interfeței de editarea grafică de tip drag&drop poți crea site-ul singur, fără ajutorul unui specialist în IT. Editorul WebWave este absolut gratuit. Deci îți poți realiza site-ul fără nici un cost. Publicarea sub o adresă gratuită de subdomeniu nu costă nimic.

 

4. Pot obține un serviciu de găzduire cu domeniul gratuit?

Obținerea găzduirii și a domeniul gratuit, desigur, depinde de ce ofertă alegem – un distribuitor extern sau servicii incluse în planul premium. Alegând Planul Premium de la WebWave, vei primi gratuit nu doar un domeniu .ro pentru o perioadă de un an, ci și găzduire, ajustată necesităților site-ului tău.

 

5. Cum înregistrez un domeniu în WebWave?

Pentru a înregistra un domeniu web, trebuie doar să accesezi panoul webmaster. Apoi selectezi website-ul dorit, și faci click pe „Înregistrează domeniul”. De asemenea există posibilitatea de a conecta la site-ul creat în WebWave un domeniu deja înregistrat în altă parte, la un furnizor extern de domenii.

 

6. Ce tip de domenii rezervi gratuit în WebWave?

În cazul în care ai activat un plan Premium pentru un site nou, poți înregistra un domeniu web gratuit pentru o perioadă de 12 luni. Oferta WebWave include orice domeniu cu extensia națională .ro disponibil spre înregistrare 𑁋 de exemplu, „site-ul-meu.ro”Desigur, înregistrarea unui domeniu nu este necesară în toate cazurile. Uneori este pur și simplu suficient să creezi un site publicat sub o adresă gratuită de subdomeniu WebWave.dev, păstrând costuri reduse de întreținere a site-ului. Dacă însă abordezi prezența online cu seriozitate și îți dorești o imagine de brand mai profesională, atunci este recomandabil să înregistrezi un domeniu corespunzător cu numele tău de brand.

 

7. Cum alegi un nume de domeniu?

Alegerea numelui de domeniu gratuit ar trebui să fie direct legată de afacerea ta sau de brandul tău personal su al companiei tale. Poate fi o combinație a numelui și prenumelui tău (de exemplu, nume-prenume.ro), numele companiei (compania-mea.ro) etc. Este important, totuși, ca acesta să fie ușor de reținut și să fie relevantă pentru site și conținutul acestuia. În plus, dacă utilizatorul te caută pe web, va putea să-ți introducă adresa chiar și intuitiv. Vezi mai multe despre alegerea denumirii unui domeniu în acest articol.

 

8. Ce date sunt necesare pentru înregistrarea unui domeniu?

Conform reglementărilor INSTITUTULUI NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ - I.C.I. BUCUREȘTI, pentru înregistrarea corectă a domeniului și posibilitatea emiterii ulterioare de facturi TVA, este necesar să furnizezi datele necesare (ca persoană fizică sau juridică). În cazul unei persoane juridice, va fi numele acesteia, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon de contact și numărul de identificare fiscală. Informațiile solicitate de la o persoană fizică nu vor diferi semnificativ: nume și prenume, adresă, e-mail și număr de telefon de contact și numărul CNP. Conform reglementărilor menționate mai sus, datele persoanelor fizice care sunt deținătoare de domenii .ro sunt protejate. În cazul persoanelor juridice, datele acestora sunt accesibile doar într-o formă limitată.

 

9. Cum se prelungește termenul de valabilitate a unui domeniu?

Domeniile .ro gratuite sunt active doar un singur an. Când valabilitatea acestora expiră și decizi să prelungești vreun domeniu, treci la panoul webmaster și în secțiunea „Domeniile mele” selectează domeniul dorit și fă click pe „Prelungește acum”. Următorul pas este să selectezi perioada de prelungire a domeniului (de la 1 an la 10) și să efectuezi plata. În cazul unui domeniu cu extensia .ro, prețul de prelungire a unui domeniu este de 123,80 RON net (ceea ce este echivalent a 10.32 de RON pe lună).

 

10. În ce mod domeniul afectează performanța SEO a site-ului?

Deoarece acesta este numele nostru unic în rețeaua de internet, acesta afectează căutările. Poziția domeniului nostru în rezultatele căutărilor depinde nu numai de vechimea și cuvintele cheie de pe site, ci și de autoritatea, puterea link-urilor aplicate. Este foarte important să fii conștient de acest lucru atunci când lucrezi la optimizarea SEO a site-ului web.

 

11. Cum funcționează un domeniu web?

Activitatea domeniilor este setată în baza DNS-urilor (eng.  Domain Name System - sistem de nume de domeniu). Sistemul DNS traduce nume de domenii ușor de înțeles de utilizator (cum ar fi WebWave.ro) într-o adresă IP care este înțeleasă de dispozitivele activate în rețea. Vezi mai multe despre aspectele tehnice ale funcționării domeniilor în acest articol.

 

12. Pot conecta mai multe domenii la un site web?

Da. Poți conecta mai mult de un domeniu la un site web setând o redirecționările corespunzătoare.

 

13. Pot transfera un domeniu rezervat gratuit la un alt furnizor de domenii?

Orice domeniu .ro înregistrat la WebWave inclusiv și în cazul rezervării unui domeniu gratuit pot fi transferate după expirarea termenului de 60 de zile Pentru a afla mai multe aspecte ale importante despre înregistrarea domeniilor vezi acest articol.

 

14. De ce după înregistrarea unui domeniu și conectarea acestuia la site nu pot accesa site-ul în baza domeniului?

Stabilizarea conexiunii site - domeniu poate dura până la 48 de ore,d ar de multe ori decurge mai repede. Acest proces se numește propagare și este un lucru normal întâlnit la toți furnizorii de domenii. Pentru a afla mai multe despre acest proces vezi acest articol.

De ce merită să cumperi domeniul la WebWave?

Întrebări frecvente (FAQ).

 

Nu ai găsit răspuns la întrebarea ta? Scrie-ne sau vezi baza noastră de tutoriale.

contact@webwave.ro

Scrie-ne pe chat

De la 09:00 la 17:00

 

Înregistrare

Reînnoire

    .ro

00,00 RON *

149,00 RON

    .eu

9,90 RON 

149,00 RON

    .com

49,90 RON

149,00 RON

    .net

69,90RON

149,00 RON

    .org

69,90 RON

149,00 RON

    .biz

79,90 RON

149,00 RON

    .info

109,00 RON

169,00 RON

 

 

Înregistrare

 Reînnoire

.ro

00,00 RON*

149,00 RON

.eu

9,90 RON

149,00 RON

.com

49,90 RON

149,00 RON

.net

69,90 RON

149,00 RON

.org

69,90 RON

149,00 RON

.biz

79,90 RON

149,00 RON

.info

109,00 RON

169,00 RON

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe:

            

 

Înregistrare 

Reînnoire

.ro

00,00 RON*

149,00 RON

.eu

9,90 RON

149,00 RON

.com

49,90 RON

149,00 RON

.net

69,90 RON

149,00 RON

.org

69,90 RON

149,00 RON

.biz

79,90 RON

149,00 RON

.info

109,00 RON

169,00 RON