Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

WEBWAVE

TUTORIALE

PREȚURI

PENTRU CLIENȚI

 

 

Planuri Premium

Beneficiază de funcțiile platformei WebWave și creează site-uri exact așa cum îți dorești. Alege planul care se potrivește cel mai bine necesităților tale. Dacă creezi mai multe site-uri pentru clienții, vom pregăti o ofertă special ajustată necesităților afacerii tale.

Creezi mai mult de 3 site-uri pentru clienți?

Testează planul premium în decurs de 30 de zile. Dacă nu ești satisfăcut, îți vom rambursa banii.

30 de zile. Garanție rambursării banilor

În WebWave vei putea alege forma de achitare. Pentru fiecare achiziție vei primi o factură TVA.

Płać jak lubisz, kartą lub przelewem online

Plătești așa cum dorești: cu cardul sau prin PayPal

Oferim suport premium la crearea site-ului. Pe lângă tutorialele pas cu pas, beneficiezi de asistență prin chat și mesaje e-mail, independent de planul deținut.

 

Ajutor în limba română

Nu este necesar să informezi utilizatorii despre platforma pe care ai folosit-o pentru crearea site-ului. Cu planul premium activat te vei bucura de site-ul tău fără reclame.

Site fără reclame

Administratorii experimentați monitorizează sistemul pentru a menține funcționalitatea continuă. Creăm în fiecare zi copii de rezervă a site-ului și a mesajelor e-mail. Suplimentar în orice moment ai posibilitatea de crea o copie de rezervă a site-ului sau să recuperezi o copie de rezervă.

Monitorizarea sistemului

În WebWave, acordăm o atenție specială securității. Din această cauză oferim un certificat SSL pentru fiecare site cu planul premium activ.

Siguranță

Datorită planului premium, poți crea conturi e-mail în baza domeniului propriu, de exemplu office@domeniul-meu.ro. Vei putea de asemenea seta spațiul de stocare pentru conturile e-mail create.

Cont e-mail în baza domeniului

Dacă nu deții deja un domeniu pentru site-ul tău - îl poți primi gratuit! Este suficient, să activezi planul premium pentru 12 luni și înregistrează propriul domeniu .ro.

Adresă proprie de domeniu

Beneficiază din start cu planurile premium

Piotr Nogal

Strategy and Innovation  Director w agencji Vacaloca

Pakiet Biznes

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. Elementom tekstowych możesz też ustawić 

Joanna Lewandowska

Webmaster i grafik - freelancer

Pakiet Pro

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. Elementom tekstowych możesz też ustawić 

Mieczysław Paszkowski 

Działacz społeczny

Pakiet Starter

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. Elementom tekstowych możesz też ustawić 

Sprawdź, co o naszych pakietach mówią ich użytkownicy

Panel Webmastera

ÎNCEPE ACUM

Ești pregătit să creezi propriul site cu platforma WebWave

Da. În WebWave poți crea pagini web, care vor fi afișate perfect pe diferite dispozitive. Ai la dispoziție patru moduri: desktop, tabletă, smartphone orizontal și smartphone vertical. Poți seta felul în care va arăta pagina ta până la cele mai mici detalii, cu o exactitate de 1px, pentru fiecare din aceste moduri RWD.

Află mai multe despre crearea site-urilor ajustate pentru dispozitivele mobile în WebWave.

3. Pot folosi WebWave pentru crearea site-urilor web optimizate pentru mobil (design web responsiv)?

Da. Dacă întâlnești dificultăți în timpul proiectării paginii web sau nu știi cum să obții efectul dorit, scrie-ne pe adresa e-mail (contact@webwave.ro) sau pe chat. Te vom ajuta cu plăcere în limba română.

La fel poți să acorzi întrebări pe grupa Facebook - vei găsi multe inspirații și sugestii care te vor care îți vor ajuta să creezi un site profesional.

De asemenea poți folosi articolele din baza noastră de tutoriale în care explicăm pas cu pas cum creezi site-uri cu ajutorul programului WebWave.

4. Pot obține gratuit ajutor la crearea site-ului meu?

Depinde. Dacă folosești opțiunea Free, în partea de jos a site-ului va fi prezentă informația că site-ul a fost creat în WebWave. Dacă vei activa planul Premium, această informație va dispărea.

5. Vor exista reclame pe site-ul meu?

Nu. Lucrul în programul pentru crearea site-urilor WebWave nu necesită cunoștințe de scriere a codurilor CSS, HTML. Nu este nevoie nici să cunoști procesul de încărcare a site-urilor pe servere. Vei crea și vei lansa site-ul propriu, fără cunoștințe IT.

2. Trebuie să am cunoștințe de programare pentru a crea site-uri în WebWave?

WebWave este un program care oferă posibilitatea de a crea pagini web cu orice design grafic fără cunoștințe de programare. Este suficient să proiectezi modul în care pagina ta trebuie să arate și să faci un click pentru a publica site-ul, iar WebWave va scrie codul HTML în locul tău.

Aici poți afla mai multe despre funcțiile programului pentru crearea paginilor web, WebWave

1. Ce este platforma pentru creare site-uri WebWave?

Întrebări frecvente

Nu ai găsit răspuns la întrebarea ta? Trimite un mesaj la adresa sales@webwavecms.com sau vezi baza noastră de tutoriale.

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGare

Creare pagina web? Gasesti aici cea mai bună ofertă. WebWave - creare site web