Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Creează un website în 3 minute cu  WebWave AI Website Builder.

Creați un site web divers în orice limbă. Apoi, puteți personaliza fiecare aspect al acestuia cu AI Website Builder Generator.

Încearcă gratuit " "

No credit card required.

WebWave AI Website Builder Key Visual

No. 1 pe Product Hunt

WebWave AI Website Builder ranking on Product Hunt

4.8/5

WebWave AI Website Builder ranking on Trustpilot

Așa cum se vede la:

Free AI Website Builder

- economisiți timp și mențineți calitatea.

Descrieți proiectul, alegeți stilul care vă place și apăsați pe "generare". Proiectarea unui site web nu a fost niciodată mai ușoară. Uitați de programare sau de construirea unui site web de la zero. Folosiți pur și simplu instrumentul AI builder pentru a face un site web.

Încearcă gratuit ->

Watch the tutorial ->

Creați gratuit și lansați site-ul dvs. AI cu o reducere de 50%.

 

Puteți să vă generați și să vă personalizați site-ul gratuit. Când sunteți gata să vă publicați site-ul web, alegeți cel mai bun Plan Premium potrivit nevoilor dvs. și conectați-vă site-ul cu un domeniu personalizat.

Încercați WebWave timp de 30 de zile. Dacă oricare dintre Planurile noastre Premium nu vă satisface așteptările, veți primi o rambursare completă.

Garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

Sunt disponibile și abonamente lunare (tarif lunar mai mare). Prețurile nu includ taxe, ratele de taxe aplicabile sunt adăugate în momentul achiziției.

Prețurile sunt listate pentru facturarea anuală.

Construiți un site web personalizat cu un AI website builder.

 Credem în viziunea dumneavoastră creativă. Odată ce site-ul dvs. este generat, este al dvs. Puteți schimba tot ceea ce doriți pentru a reflecta pe deplin obiectivele și ideile dumneavoastră. AI Website Builder-ul nostru oferă cele mai bune funcții de design pentru a vă ajuta să creați un site web unic.

Drag & Drop perfect

Interfața drag and drop WebWave este inspirată de instrumentele de design grafic. Aceasta înseamnă că puteți poziționa elemente oriunde pe pagina web. Nu există secțiuni predefinite, cutii sau layout-uri rigide. Vă puteți personaliza site-ul AI după cum doriți și cu ușurință.
WebWave AI Website Builder has a drag and drop interface

Lustruiește-ți textul cu WebWave AI Writer

Dacă nu sunteți sigur că textul generat este potrivit, îl puteți rescrie. Folosiți AI Writer powered by ChatGPT pentru a experimenta cu diferite versiuni de texte și bucurați-vă de bogăția ideilor noi. De asemenea, puteți să vă folosiți abilitățile de copywriting și să modificați singur textul.
WebWave AI Website Builder uses AI to generate content
WebWave AI Website Builder - arrow
Credem că mâncarea nu este doar o corvoadă zilnică, ci o adevărată plăcere pentru simțuri. Scopul nostru este să aducem această plăcere pe ecran prin imagini care inspiră pofta de mâncare, curiozitatea și emoția.

The text is generated again...

WebWave AI Website Builder color palettes

Palete de culori cu ajutorul AI

Cu fiecare site generat, constructorul nostru de site-uri web cu inteligență artificială creează un set de palete de culori personalizate. Acestea sunt create în mod explicit pentru site-ul dvs. web pentru a se potrivi cu descrierea dvs. Le puteți folosi în designul dvs., le puteți modifica sau crea palete de culori personalizate.
WebWave AI Website Builder custom fonts
WebWave AI Website Builder custom fonts

Fonturi personalizate

WebWave AI Website Builder selectează un set de fonturi care se potrivesc cel mai bine în funcție de tipul site-ului dvs. web. Cu toate acestea, dacă aveți fonturile brandului dvs. sau doriți să folosiți un anumit tip de font, îl puteți încărca și îl puteți aplica pe site-ul dvs. web AI. Ca întotdeauna, puteți, de asemenea, să alegeți un alt tip de font din sugestiile noastre.
WebWave AI Website Builder content optimization
WebWave AI Website Builder content optimization

Optimizarea conținutului cu WebWave SEO Analyzer

Care este rostul să creezi un site web dacă nimeni nu-l vede? SEO îți permite să atragi trafic către site-ul tău. Pentru a-ți fi mai ușor, îți oferim un analizator SEO integrat. Acest instrument verifică prezența cuvintelor cheie și optimizarea paginii pe site-ul tău. La final, primești o listă cu sugestii.

Watch the tutorial ->

Tot ce aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea în mod profesionist.

SEO

Magazin Online

Domeniu

Cutii poștale

Hosting

Conduceți traficul către site-ul dvs. web.

Știm că nu toată lumea este un expert SEO, așa că am creat un analizor WebWave SEO. Acesta vă verifică pagina și vă oferă informații despre ce ar trebui să îmbunătățiți pentru a vă poziționa pe Google.

Fără comisioane de tranzacționare

Plăți sigure

Vinde online fără comision.

În doar câțiva pași, puteți avea un magazin online înfloritor, cu modalități de plată sigure. La WebWave nu există taxe de tranzacție sau comisioane. Primiți toți banii pe care îi obțineți.

https:// domeniul-tău.ro

Adresa personalizată a site-ului web.

Înregistrați gratuit un domeniu personalizat pentru site-ul dvs. web sau puteți conecta un domeniu pe care deja îl dețineți. Configurați-l în doar câteva clickuri.

sarah@magazinflori.ro

livrare@magazinflori.ro

robin@magazinflori.ro

Căsuțe poștale profesionale.

Căsuțele poștale sub domeniul dumneavoastră, de exemplu hello@brandulmeu.ro, garantează o comunicare profesională și vă ajută să câștigați încredere.

site-ul tău este în siguranță

free SSL certificate.

Hosting sigur și fiabil.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Ne ocupăm de site-ul dvs. 24/7 pe tot parcursul săptămânii. Veți primi, de asemenea, un certificat SSL gratuit.

AI în web design. Citiți tutorialele și articolele noastre.

Articole

Tutoriale Video

Bază de Tutoriale

AI Builder care va rezista în fața hype-ului.

 

Din 2012, am vrut să ajutăm proprietarii de afaceri mici să se exprime online. Acum, cu ajutorul inteligenței artificiale, este mai ușor ca niciodată.

WebWave AI Website Builder - Google rating

4.6/5

4.9/5

WebWave AI Website Builder - Product Hunt rating

minute

0

pentru a face un site web cu AI Website Builder

0

utilizatori din toată lumea

0

site-uri generate

WebWave AI Website Builder

Cum funcționează

WebWave AI Website Builder?

Tot ce trebuie să faceți este să faceți click pe "AI Website" și să descrieți scopul site-ului dvs., al afacerii dvs. sau ceea ce faceți. Algoritmul nostru avansat va converti informațiile și va crea un site web doar pentru dvs.

WebWave AI Website Builder
Descrierea dvs. nu ar trebui să fie mai lungă de 35 de cuvinte, ceea ce face ca întregul proces să fie rapid și eficient. Nu vă faceți griji cu privire la detaliile prea complicate. Scrieți o descriere rapidă, iar AI se va ocupa de toate celelalte.

1. Exprimă-ți viziunea cu AI

Trebuie doar să faceți click pe butonul "Generare" și veți fi transferat imediat la constructorul de site-uri web. Acolo veți vedea versiunea completă a site-ului dumneavoastră. Adaptată la obiectivele, nevoile și industria dumneavoastră.

2. Ai nevoie doar de un singur click

WebWave AI Website Builder
Atunci când creați un site web cu WebWave AI, aveți control total asupra aspectului acestuia. AI va genera aspectul, imaginile, paleta de culori și fonturile care se vor potrivi cel mai bine descrierii dumneavoastră. Desigur, mai târziu, puteți în continuare să modificați totul cu ajutorul editorului drag and drop

3. Imaginea, culorile și fonturile dvs

WebWave AI Writer vă va umple pagina cu un text care va reflecta caracterul brandului dumneavoastră. Fiecare secțiune va ieși în evidență datorită unui text care captează atenția, atrage și convertește.

4. Copie adaptată nevoilor dvs

WebWave AI Website Builder
Mulțumită funcției de optimizare SEO, textul dvs. nu va încânta doar vizitatorii, ci și algoritmii, ceea ce va duce în cele din urmă la mai mult trafic și clienți.

5. Optimizează-ți textul și adaptează-ți site-ul

Încearcă gratuit ->

FAQ.

Nu ați găsit ceea ce căutați? Încercați baza noastră de tutoriale

Ne puteți da un e-mail la:
contact@webwave.ro


sau scrie-ne pe chat

De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Cum funcționează generatorul de site-uri WebWave AI?

 

Constructorul de site-uri web WebWave AI folosește o tehnologie de ultimă oră de inteligență artificială pentru a analiza preferințele utilizatorilor și detalii specifice despre afacerea lor. În funcție de aceste date, instrumentul de inteligență artificială generează în câteva minute un site web personalizat în funcție de aceste particularități. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la elementele de design sau la procesul de creare a site-ului web, deoarece AI se ocupă de toate acestea.

 

Este ușor să vă generați site-ul web folosind acest constructor de site-uri web AI?

Absolut, pentru asta este conceput constructorul de site-uri web AI. Acesta simplifică procesul de creare a unui site web, permițându-vă să construiți un site web profesional în câteva minute cu ajutorul AI. De obicei, vi se pune una sau o serie de întrebări despre afacerea dvs. și despre tipul de site web pe care doriți să îl creați, iar apoi AI generează site-ul dvs. pe baza răspunsurilor dvs.

 

Pot să creez un magazin online folosind constructorul de site-uri WebWave AI?

Da, desigur, puteți crea un magazin online. Puterea inteligenței artificiale este folosită pentru a înțelege tipul de site web pe care doriți să îl creați - fie că este vorba de un blog, de un site web profesional sau de un magazin online. Instrumentele de inteligență artificială creează site-ul dvs. web în consecință, odată ce aveți o descriere clară a site-ului web. Cu WebWave, puteți crea cu ușurință pagini de produse, adăuga descrieri de produse și încărca imagini ale produselor dumneavoastră. De asemenea, puteți configura categorii și subcategorii pentru a ajuta clienții să navigheze cu ușurință în magazinul dvs.

 

Ce face ca WebWave AI Website Builder să fie unic față de constructorii de site-uri web WordPress, Wix, 10web sau Hostinger AI?

WebWave nu este doar un alt constructor de site-uri web AI. Interfața Pixel Perfect Drag and Drop, inspirată de programele de design grafic, vă permite să vă proiectați site-ul web cu ușurință, cu abilitățile pe care le aveți deja.  AI-ul vă va ajuta să generați un întreg site web adaptat nevoilor dumneavoastră, iar apoi puteți utiliza editorul nostru cu o pânză de formă liberă. Nu există secțiuni restrictive, casete sau layout-uri rigide. Pentru a spune mai simplu, puteți schimba orice doriți. Iar aceste reguli se aplică și site-urilor web realizate de la zero, din șablon și site-urilor cu AI. Aceasta înseamnă că site-ul web realizat cu AI, poate fi ulterior editat în întregime. Nu toți creatorii de site-uri web cu AI vă oferă o astfel de oportunitate.

 

Cum ajută inteligența artificială la crearea unui site web profesional cu WebWave AI Website Builder?

Inteligența artificială din WebWave este concepută pentru a face procesul de creare a site-urilor web mai ușor și mai eficient. Atunci când vă descrieți afacerea, instrumentele de inteligență artificială analizează informațiile și creează un site web optimizat pentru industrie, cu un design și o funcționalitate care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Iată cum să creați un site web profesional în câteva secunde. Datorită capacității sale de a analiza datele și de a recunoaște tiparele, inteligența artificială vă poate ajuta la crearea unui site web profesional care să răspundă nevoilor și așteptărilor dumneavoastră specifice.

 

Există o versiune de încercare gratuită sau o versiune gratuită a WebWave AI Website Builder?

Deși specificul poate varia, majoritatea constructorilor de site-uri web cu inteligență artificială, inclusiv WebWave, pot fi utilizați gratuit. Acest lucru vă permite să testați capacitățile de construcție web ale instrumentelor lor de inteligență artificială, să generați un site web și să observați potențialul platformei lor cu inteligență artificială înainte de a face o plată.

 

Cum construiesc un site web folosind această soluție bazată pe inteligență artificială?

Pentru a vă construi site-ul web cu ajutorul inteligenței artificiale, începeți prin a furniza informații despre afacerea dvs. și descrieți nevoile și preferințele dvs. în materie de site-uri web. Creatorul de site-uri web AI generează apoi prezența dvs. online în câteva minute. Instrumentul AI vă va ghida cu sugestii pentru a vă personaliza site-ul web în funcție de cerințele dumneavoastră.

 

Este acesta cel mai bun constructor de site-uri web AI disponibil în acest moment?

Diferiți utilizatori evaluează în mod diferit capacitățile tehnologiei AI și utilizarea acesteia în cadrul instrumentelor de creare de site-uri web. Unii ar putea prefera 10Web AI website builder, Hostinger, Framer sau Durable, în timp ce alții preferă WebWave datorită capacităților sale avansate de inteligență artificială generativă care simplifică procesul de creare a site-urilor web și a interfeței drag-and-drop. Cu siguranță se numără printre cele mai bune generatoare de site-uri web AI în 2023.

 

Cum arată un site web generat de inteligența artificială?

Datorită progreselor în domeniul inteligenței artificiale, acum este posibil ca site-urile web să fie generate în întregime de inteligența artificială. Aceste site-uri web pot varia foarte mult în ceea ce privește aspectul, stilul și funcționalitatea lor. Cu toate acestea, există câteva caracteristici comune ale site-urilor web generate de AI. Una dintre cele mai notabile funcții ale unui site web generat de AI este capacitatea de a personaliza conținutul pe baza comportamentului utilizatorului.

 

Cât timp durează construirea unui site web cu ajutorul inteligenței artificiale a WebWave?

Acest constructor de site-uri web cu inteligență artificială vă poate crea un site web în doar câteva minute. Timpii exacți pot varia în funcție de complexitatea cerințelor dvs. și de nivelul de detaliu al specificațiilor dvs., dar procesul de creare a site-ului web este mult mai rapid decât ar fi fost fără ajutorul inteligenței artificiale.

 

Îmi pot optimiza SEO site-ul web folosind WebWave AI Website Builder?

Absolut, unul dintre beneficiile cheie ale WebWave AI Website Builder este funcția de optimizare automată SEO. Elementele de design web AI din constructor pot optimiza site-ul dvs. atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru vizualizarea pe mobil, oferind o experiență de utilizare elevată. Deci, da, cu siguranță vă puteți optimiza site-ul web folosind instrumentele AI încorporate în WebWave.

 

Pot să creez un site web cu AI chiar dacă nu am experiență în web design?

Ba da, puteți. Aceasta este frumusețea utilizării unui constructor de site-uri web AI pentru a vă crea prezența online și pentru a vă îmbunătăți calitatea.. Constructorul de site-uri web AI de la WebWave este conceput pentru oricine dorește să creeze un site web profesional fără experiență anterioară în domeniul designului web. AI vă asistă pe tot parcursul procesului, ceea ce îl face un instrument extrem de ușor de utilizat. Constructorii de site-uri web AI sunt concepuți pentru a simplifica procesul de creare a unui site web prin automatizarea majorității sarcinilor implicate în proiectarea web. Acești constructori folosesc algoritmi și învățare automată pentru a analiza conținutul și preferințele dvs. de design și apoi generează un site web care corespunde cerințelor dvs. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic

 

Este AI Website Builder de WebWave un instrument AI gratuit?

Da, WebWave este un constructor de site-uri web AI gratuit. Puteți crea site-uri web profesionale fără să suportați niciun cost. Este o modalitate rentabilă de a vă stabili o prezență online cu un site web cu aspect profesional.

 

Pot să-mi construiesc întregul site web cu ajutorul inteligenței artificiale folosind WebWave AI Website Builder?

Da, vă puteți construi întregul site web folosind WebWave cu puterea inteligenței artificiale. Trebuie doar să descrieți afacerea dvs., iar inteligența artificială va crea un site web conceput în mod unic pentru a răspunde nevoilor afacerii dvs. Nu doar pagina principală, ci fiecare pagină necesară pentru a vă atinge obiectivele.

 

Cum îmbunătățește inteligența artificială experiența utilizatorului cu un site web?

AI îmbunătățește experiența utilizatorului prin crearea unui site web profesional, care este plăcut din punct de vedere estetic și ușor de navigat. Optimizează site-ul dvs. pentru toate platformele, asigurându-se că site-ul dvs. este adaptat la dispozitivele mobile și are performanțe bune în clasamentul motoarelor de căutare. Prin aceasta, AI îmbunătățește considerabil experiența utilizatorului pentru prezența dvs. online.

 

Unde mai pot folosi AI în crearea de site-uri web?

Inteligența artificială a schimbat procesul de creare a site-urilor web. Dincolo de generarea de site-uri web, inteligența artificială poate fi utilizată pentru a prezice comportamentul utilizatorilor, pentru a îmbunătăți optimizarea motoarelor de căutare, pentru a automatiza serviciul de asistență pentru clienți prin chatbots, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor prin personalizare și pentru a crește vizibilitatea online a unui site web. În esență, rolul inteligenței artificiale în crearea de site-uri web nu se rezumă doar la construcție - aceasta poate ajuta și la optimizare.

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: