Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Vezi ce funcții si posibilități avansate găsești în programul pentru creare site web: efecte de animație, interacții, integrări și multe altele. Realizare pagina web gratis cu WebWave.

Google Fonts

Pe pagina ta web poți utiliza fonturile Google (mai mult de 800 de fonturi), pentru a crea o imagine unică site-ului propriu.

Hărți Google

În câteva click-uri adaugi o hartă Google și indici localizarea aleasă. Clienții tăi vor ajunge ușor la tine.

Youtube i Vimeo

Adăugarea unui film video pe pagina web proprie se reduce la înscrierea unui link. Restul îl facem noi pentru tine. Plus la toate, ai acces la funcția de previzionare a filmului video.

Facebook

Am pregătit câteva plugin-uri pentru tine. Butonul Like și comentariile Facebook îți vor oferi un contact cu utilizatorii, direct de pe site-ul tău web.

Integrări de cod proprii

Realizează site-uri web cu orice cod propriu integrat. Este suficient să înscrii codul obținut pentru a lărgi funcționalitatea paginii tale.

Exemple de sisteme pentru integrare

Dacă dorești să realizezi un site web cu funcționalități avansate, am pregătit pentru tine o listă de module externe verificate. Convinge-te de ușurința cu care poți integra modulele externe cu propriul site creat în WebWave. Posibil vei găsi soluția pe care o cauți de mult.

Realizarea site-urilor web cu integrări pentru o funcționalitate avansată

Vezi exemple →

Posibilități. Explorează posibilitățile WebWave - program pentru creare site web

Șabloane gratuite a site-urilor web

Poți începe crearea paginii web de la zero. Însă dacă cauți inspirație, ai la alegere 50+ de șabloane adaptate la așa dispozitive mobile (tablete și smartphone-uri). 

Vezi șabloanele paginilor web →

Funcțiile noi

Pagini Web  fără cunoștințe de programare

Pentru a crea pagini web cu ajutorul platformei WebWave nu ai nevoie de cunoștințe de a scrie coduri HTML, CSS și JS. La sigur vei reuși, chiar dacă nu ai nici o experiență în domeniul web design.

Editarea elementelor cu precizia de un pixel

WebWave este un program pentru creare pagina web gratis, de tip drag-and-drop. Poți amplasa orice element în orice loc dorești. Datorită liniilor de ghidaj și a funcțiilor de aliniere a elementelor, vei putea realiza un site cu exactitatea de un pixel!

Schema subpaginilor, meniu și subsolul paginii

Datorită schemei subpaginilor: elementele headline, meniul, panoul lateral vor arăta la fel pe toate sub-paginile. Poți face elementele vizibile pe toate paginile pe care ai nevoie. Tu decizi. Mereu ai controlul total asupra modului în care arată pagina ta web.

Editarea textului și a stilului

Adaugi text, editezi formatul, creezi articole proprii și repede corectezi - ușor și simplu. Datorită posibilităților de a seta stiluri proprii de text poți ușor face ca toate titlurile de pe pagina ta web să arate la fel. Dacă vei dori să schimbi culoarea textului de bază, nu va trebui să editezi fiecare pagină în parte. Va fi suficient să schimbi culoarea pentru stilul textului de bază, iar schimbările vor fi implementate pe întregul site.

Includerea și editarea elementelor

Simplu și ușor adaugi și plasezi elementele paginii în orice loc dorești. Sunt suficiente câteva click-uri pentru a ajusta modul în care arată elementul și efectele de animație. Chiar și operațiile care par la prima vedere a fi dificile, pot fi efectuate într-un mod simplu.

Formular de contact

Poți amplasa pe pagina web proprie un formular de contact. Poți seta cu ușurință spațiile de text, opțiunile de alegere, data, timpul cât și adresa e-mail pe care va fi transmisă informația corespunzătoare.

Favikonul și miniatura subpaginii

Poți seta pentru site-ul web creat în WebWave un favicon propriu, iar pentru fiece sub-pagină o miniatură aparte. Toate acestea pentru o prezentare bună a site-ului web în rețelele de socializare, în catalogul de pagini ori atunci când transmiți un link cunoscuților cu ajutorul unei aplicații messenger.

Articole și lista de știri

Poți crea propriile articole de blog sau noutăți. Pentru aceasta vei avea la dispoziție un sistem de categorii și scheme pentru articolelor. Schemele pentru articole te vor ajuta să creezi un adevărat blog, sau site de știri cu diferite categorii ale articolelor.

Realizează site-uri web în mai multe limbi

Poți realiza site-uri web și articole în orice limbă. Adaugi meniul de alegere a limbii doar cu un singur click.

Subpagina customizată a erorii 404

Poți edita propria sub-pagina pentru eroarea 404. În cazul în care utilizatorul va scrie o adresă greșită de sub-domeniu, va fi direcționat spre sub-pagina 404 unde îi vei prezenta mesajul care-l va reține pe site.

Accesul la conținutul site-ului web în baza unei parolei

Pentru fiece sub-pagină a site-ului poți seta o parolă sau date pentru logare, ca conținutul sub-paginii să poată fi accesat doar de utilizatorii selectați de tine.

Setări SEO pentru site-ul web și subpagini

Asigurăm un set de instrumente care îți vor ajuta să-ți administrezi poziționarea în cadrul rezultatelor motoarelor de căutare. Soluția WebWave îți va permite să setezi tag-urile meta-title și meta-description pentru fiece sub-pagină de pe site-ul propriu. Toate acestea îți vor permite să mărești traficul pe pagina web și prin urmare a vânzărilor tale.

Setările ALT pentru poze

Pentru fiecare poză de pe pagina ta web proprie poți scrie tag-urile title și alt. Datorită acestor tag-uri vei ajuta motoarele de căutare să înțeleagă mai bine conținutul de pe site-ul tău propriu.

Harta paginii XML

WebWave creează și actualizează în mod automat o hartă XML a site-ului tău web pentru motoarele de căutare. Nu trebuie să faci nimic. Harta site-ului tău este mereu actuală.

Optimizarea pentru Google

Codul HTML generat de WebWave este în mod automat optimizat pentru Google și alte motoare de căutare. Datorită acestui fapt site-urilor web create sunt afișate pe poziții superioare în cadrul rezultatelor căutării.

CMS integrat, pentru fiecare pagină web

Fiecare site web creat în WebWave deține integrat un sistem CMS pentru administrarea conținutului. Aceasta permite editarea textului și a imaginilor fără a încălca design-ul paginii. Sistemul CMS nu permite ștergerea sau modificarea elementelor paginii web. Datorită acestui fapt, sistemul CMS este ideal pentru managerii care se ocupă doar de conținutul site-ului. De exemplu clientul pentru care ai creat site-ul web, poate avea nevoie de această funcție.

Setarea modificărilor care pot fi efectuate de către client

Setează care elemente pot fi editate în sistemul CMS și care elemente au editarea blocată.

Drepturile utilizatorului și munca în grup

Datorită programului nostru pentru crearea site-urilor, o singură pagină web poate fi realizată, administrată de o echipă întreagă. Acest lucru simplifică efectuarea modificărilor paginii și distribuirea sarcinilor de proiect.

White Label și planul Agency

Acest plan îți oferă posibilitatea de a ascunde brandul WebWave pentru a-l înlocui cu logoul companii tale. Datorită acestei funcții clientul își va aminti cine a realizat site-ul web pentru el la fiecare autentificare, iar agenția ta va obține un instrument de marketing important.

Transferul de plăți către client

Poți simplifica redirecționa transferul de plăți direct către client. Este suficient să înscrii o dată datele clientului în factura TVA, și toate facturile viitoare vor fi transmise direct către acesta. Funcția dată îți va economisi timpul tău. Dacă dorești să primești plata direct de la clientul tău în mod direct, facturile îți vor fi transmise ție.

Toate paginile web într-un singur loc

În Panoul Webmaster este prezentă lista tuturor site-urilor web la care ai acces: paginile tale proprii și paginile clienților tăi. Datorită acestui fapt nu ai nevoie să ții minte multe parole și să te loghezi pentru a administra fiecare pagină. Dacă ai nevoie, poți marca cu steluță site-urile web la realizarea căror în prezent lucrezi, sau să folosești funcția de căutare pentru a găsi pagina asupra căreia dorești să lucrezi.

Statistici

Cu ajutorul diagramelor, poți verifica indicatorii statistici de bază pentru fiecare site creat. Le găsești în panoul Webmaster. Datorită acestei funcții poți verifica dacă modificările paginii generează creșterea numărului de clienți sau vânzări.

Copia paginilor web

Cu un singur click poți crea copii ale site-urilor web proprii. Poți crea un număr nelimitat de copii, și poți conecta planul Premium și domeniul la versiunea aleasă de tine.

Exportul paginii web

În orice clipă poți exporta site-ul web propriu într-un fișier .zip și să-l lansezi de pe un alt server, beneficiind de serviciile de hosting unui alt furnizor.

Hosting fără limite

Nu impunem nici un fel de limite asupra transferului de date sau a spațiului de stocare. Serviciile de hosting sunt o parte integră a programului WebWave. Datorită acestui aspect, ai confortul de a te concentra asupra creării site-urilor web. În cazul creșterii popularității paginii tale web taxa serviciului va rămâne stabilă.

Numărul nelimitat de conturi e-mail

Poți crea un număr infinit de conturi e-mail cu volumul de 5GB, fără taxe suplimentare.

Monitorizare 24/7

Istoricul evenimentelor paginilor tale sunt monitorizate în continuu pentru a identifica rapid atacurile potențiale și abaterile de tot felul. În cazul unui atac eventual, reacția este practic imediată.

Copie de rezervă zilnică

În fiece zi sunt efectuate copii de rezervă ale site-urilor tale web și ale poștei electronice. Această copie de rezervă (back-up) este păstrată pentru un termen minim de 30 de zile. În caz de necesitate poți obține acces la copia de rezervă a site-ului web creat în WebWave. Datorită acestei funcții te poți concentra asupra creării site-ului web și să nu te îngrijorezi de securitatea acestuia.

Certificat SSL gratuit

Pentru fiecare pagină web, care are un plan Premium activ oferim un certificat SSL gratuit. Datorită lui poți fi sigur că datele sunt criptate și nu vor nimeri în mâinile persoanelor neautorizate.

Baza de cunoștințe și blog

Vei găsi pe blogul nostru în fiece săptămână articole noi despre proiectarea paginilor web.
La fiecare 2 săptămâni implementăm funcții noi și explicăm cum le poți utiliza pentru crearea site-urilor web. La fel deținem o bază de cunoștințe unde descriem pas cu pas folosirea elementelor și funcțiilor programului WebWave.

Cursuri on-line

De 2 ori pe săptămână organizăm webinare, care au ca scop ușurarea proiectării paginilor pentru utilizatori.

Email și chat

Dacă nu știi cum să realizezi site-ul pe care ți la-i imaginat, ceva nu funcționează sau ai alte întrebări, suntem la dispoziția ta. Așteptăm scrisorile tale electronice. Poți vorbi cu noi pe chatul care se află în partea de jos a paginii și în programul pentru crearea paginilor web.

Achiziționarea și întreținerea domeniilor

În WebWave poți cumpăra și întreține propriul domeniu. În Panoul Webmaster poți administra și prelungi perioada de valabilitate a domeniilor.

Conectarea la domeniul propriu cumpărat în altă parte

Dacă ai deja un domeniu propriu cumpărat de la alt furnizor de domeni, ai posibilitatea să-l conectezi către site-ul creat în WebWave. Poți conecta un număr nelimitat de domenii.

Redirecționarea 301

Dacă conectezi mai multe domenii poți alege domeniul principal. WebWave va seta redirecționarea automată de tip 301. Datorită acestui fapt roboții Google, vor indexa corect site-ul tău, iar poziția ta în rezultatele motorului de căutare va fi în siguranță.

Explorează în detaliu posibilitățile de creare site web

WebWave este un program free, care îți oferă acces larg la posibilitățile de creare site web. Cu acest program poți realiza gratuit pagini responsive cu orice design grafic, precum dorești.

Asistență și ajutor premium

Hosting și poștă e-mail

Domenii

Vezi exemple ale efectelui →

Efectul Ken Burns

Efectul Ken Burns nu este nimic altceva de cât mărirea lentă a imaginii. Poți seta acest efect pentru următoarele elemente: Imagine, Galerie și Slider. 

Vezi mai multe

Bancă de imagini gratuite

Programul pentru realizarea site-urilor, WebWave include o bancă de imagini gratuite. Datorită acesteia, îți faci un site web, cu imagini de orice dimensiune, fără să te coste nimic. Ai la dispoziție 230 mii de imagini de înaltă rezoluție. Toate acestea în WebWave. 

Efectul parallax

Efectul scrolării asincronice ale elementelor paginii, care oferă o senzație de spațiu, adânc pentru site-ul creat. În timpul scrollării obținem senzația ”plutirii” conținutului paginii web. 

Vezi exemple ale efectelui →

Efecte de animație

Pentru fiece element poți seta un efect de animație. Vei putea prezenta elementele paginii în zeci de modalități. Ai un control total asupra tipului efectului de animație, asupra direcției și a duratei efectului de animație. 

Vezi efecte de animație →

Imagini și galerii

Încarci imagini de orice dimensiune pe site-ul web creat în WebWave, exact așa cum dorești. Ai la dispoziție următoarele elemente: Lightbox, Galerie și Slider. Toate pentru a avea posibilitatea de a prezenta propriile poze într-un mod atractiv în dependență de context. 

Vezi exemple →

Administrarea paginilor web

Planul Agency

Marketing și SEO

Funcții avansate ale programului pentru realizarea site-urilor web

Cele mai importante funcții ale programului pentru crearea site-urilor web

Acces la secțiunea HEAD și includerea propriului cod

Oferim posibilitatea totală de a scrie orice cod care îți lipsește. Poți importa biblioteci în secțiunea HEAD sau să scrii propriul cod în orice loc al fiecărei sub-pagini sau articol de pe site-ul tău web.

Vezi exemple →

Pagină web, gratis adaptată la dispozitivele mobile

Pagina web responsivă se adaptează la dimensiunile display-ului pe care este accesată. Indiferent de dispozitivul pe care utilizatorul îl folosește: desktop, tabletă sau smartphone, conținutul paginii va fi afișat corect. Poți seta ușor poziția și dimensiunile elementelor paginii, să ascunzi elementele de care nu ai nevoie, să creezi elemente noi special pentru o anumită versiune a paginii și multe altele.

Funcții planificate

Află mai multe →

Magazin online - funcție nouă

Vânzări simple și ușoare cu ajutorul Cosului WebWave. Lanseaza un magazin online în cadrul site-ului tău, doar cu câteva click-uri.

Panoul Webmaster

Înregistrare

Logare