WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

Cum creezi un magazin online? În WebWave sunt de ajuns doar câteva click-uri pentru a vinde în cadrul site-ului creat.

129,00 RON
Scaunul Otto se evidențiază printr-un design modern, datorită căruia arată superb, nu doar în cafenele sau restaurante dar și într-o bucătărie sau într-un salon.
Scaun Otto

ÎNCEPE ACUM

Creează un magazin online gratuit cu platforma WebWave

Alege unul din șabloanele gratuite și deschide un magazin online.  Fiecare din șabloane poate fi editat în măsura de 100% pentru o ajustare maximă la necesitățile afacerii tale online. 

Magazin online personalizat

Află mai multe:

Cum creezi gratuit un magazin online [Tutorial Pas cu Pas] →

Avantajele administrării unui magazin online →

Poți de asemenea adăuga / șterge subpagini, poți edita lista de produse, poți modifica descrierea și imaginile de pe site - totul fără cunoștințe de programare, doar în câteva click-uri.
Datorită setărilor ușoare a aspectului grafic vei obține un magazin online unic, chiar dacă ai ales un șablon ca bază.

Editează șablonul

Începe cu o pagină curată

Dorești să creezi un site special? … de la zero? Este foarte simplu! Alege opțiunea Pagină web curată și creează un site exact așa cum îți dorești.
Setează elementele site-ul exact așa cum dorești, cu exactitatea de 1 pixel.

Creează un site web exact așa cum ți-ai imaginat

jak zrobić własny sklep internetowy - e-commerce na stronie www

Este suficient să adaugi un singur buton pentru a începe să vinzi online

Fă click și vezi cum funcționează

Adaugă butoanele ”Adaugă în coș” și ”Vezi coșul” pentru a ușura interacțiunea utilizatorului cu magazinul online.

Adăugă butoane

Află mai multe:

Metode de plăți pentru magazinul online→ 

Cum începi să vinzi online? → 

jak zrobić własny sklep internetowy - e-commerce na stronie www

Adaugă butoanele corespunzătoare pentru a asigura interacțiunea utilizatorului cu magazinul online.

ÎNCEPE ACUM

Nu este necesar să ai cunoștințe de programare pentru a crea un magazin online. Urmează indicațiile programului, folosește tutorialele și în caz de necesitate beneficiază de suportul online prin chat.

Creează un magazin online - simplu și gratuit

Toate site-urile create cu WebWave, inclusiv și magazinele online se ajustează ușor la dispozitivele mobile. Acordă atenție experienței clienților potențiali care folosesc telefoanele mobile și tabletele. Creează un magazin online, ușor de accesat din orice loc, oricând.

Ajustează site-ul magazin online la ecranele telefoanelor mobile și a tabletelor

Află mai multe:

Cât costă un magazin online simplu? → 

Cât de sigure sunt plățile online?→ 

Scaun Nama
Scaun Ganta
Scaun Mozi
Krzesło Otto
Încearcă platforma WebWave, creează un magazin și începe să vinzi online.
Nu ai experiență în optimizarea SEO? Stai fără griji! Beneficiază de modulul de analiză SEO de la WebWave care te va îndruma pas cu pas. Acest modul îți va indica ce trebuie îmbunătățit concret pe subpaginile specificate, pentru ca site-ul tău să ajungă în topul rezultatelor Google.
WebWave nu este doar o platformă pentru creare magazine online. Platforma noastră permite optimizarea eficientă pentru SEO și mărirea vizibilității site-ului în cadrul rezultatelor căutării Google.

Optimizează magazinul online pentru SEO și obține clienți noi din căutările Google

Întrebări frecvente

Cât costă un magazin online

Costurile pentru administrarea unui magazin online depind de amploarea afacerii, de modelul de business și de instrumentele alese. Poți alege o platformă e-commerce cunoscută pentru integrare, dar poți folosi opțiunile e-commerce de la WebWave. Cea de-a doua opțiune oferă avantajul stabilității înalte a magazinului online și costurilor optimizate - foarte importante în special la început, când deschizi magazinul online. 

Crearea unui magazin online cu ajutorul platformei WebWave este gratuită. Toate funcțiile de proiectare a site-urilor web sunt disponibile gratuit pentru toți utilizatorii. De asemenea șabloanele și suportul online sunt disponibile gratuit.

Datorită planurilor premium beneficiezi de conectarea domeniului propriu, depunerea site-ului în sistemul Google, crearea copiilor de rezervă, crearea conturilor e-mail în baza domeniului înregistrat cât și de alte avantaje. Planurile premium pot fi activate începând cu 24 de RON pe lună. Utilizarea numelui de domeniu .ro este gratuită în primele 12 luni. După un an, prețul este de 123,80 RON timp de 12 luni. Informații detaliate despre planurile premium le găsești aici acest articol.

Care sunt măsurile de securizare necesare pentru un magazin online

Clienții tăi vor lăsa date sensibile pe site-ul magazinului tău. Mai exact, cele mai importante informații sensibile țin de plăți și de datele de contact. Prin urmare sunt necesare măsuri de securizare corespunzătoare. În prezent certificatul SSL (care) a devenit un standard. Acest certificat criptează datele transmise utilizator 𑁋 site și face dificilă interceptarea datelor de către infractorii cibernetici.

Mai mult, site-urile web care nu au un certificat SSL sunt considerate nesigure de către algoritmul Google. Acesta este mesajul pe care îl primesc utilizatorii și în cadrul browserului Google Chrome și a altor browsere importante. Certificatul SSL reprezintă un aspect important pentru afacerea ta online. În WebWave primești un certificat SSL gratuit pentru fiecare site, independent de planul free sau premium care deservește site-ul.

Pot conecta un domeniu propriu la magazinul online

Domeniul este o adresă web datorită căreia utilizatorii pot găsi și accesa site-ul tău. Alegerea unui nume de domeniu corespunzător, scurt, ușor de reținut și de introdus este un element important al promovării site-ului. 

După achiziționarea pachetului Premium, poți înregistra și conecta un domeniu la magazinul online creat cu WebWave.

Cum este găzduit magazinul online creat cu WebWave?

Site-ul magazinului online trebuie să aibă capacitatea de deservi un volum suficient de mare de trafic de utilizatori. Prin urmare, atunci când alegi o soluție de hosting web este important să acorzi atenție volumului de trafic de date. Astfel vei evita multe probleme legate de buna funcționare a site-ului în perioadele cu un volum de trafic ridicat, de exemplu înainte de Crăciun sau în timpul promoțiilor. 

Al doilea factor important este spațiul de stocare de pe server pe care îl poți folosi. Magazinele online sunt de obicei site-uri destul de mari care conțin multe subpagini. Prin urmare, un serviciu de găzduire corespunzător ar trebui să-ți permită să păstrezi un volum mai mari de date. 

Soluția de hosting gratuit oferită de WebWave îndeplinește ambele condiții. Oferă un volum de trafic și spațiu de stocare suficient care permite magazinului să funcționeze fără probleme.

Ce faci pentru a vinde într-adevăr cu ajutorul unui magazin online?

Pentru a începe să vinzi cu ajutorul propriului magazin online, este necesar să creezi un site web, să achiziționezi și să adăugi produse, precum și să efectuezi o integrare cu un sistem de plăți. 

Magazinul online creat cu WebWave are la bază un modul propriu ”by-design” numit Coșul WebWave. Acest modul poate fi configurat foarte repede, doar în câteva click-uri. Produsele pot fi adăugate cu un singur click. Instrucțiunile despre modul de utilizare a Coșului WebWave pot fi găsite în Bază de tutoriale.

Ce forme de plată poți oferi în cadrul magazinului online?

Există 2 metode de plăți de bază în cadrul unui magazin online: achitarea cu cardul și plata ramburs (la livrare). Aceste metode ar trebui să fie disponibile în fiecare magazin online. Pentru a permite clienților să depună o comandă, site-ul web trebuie să fie integrat cu un sistem de procesare a plăților. 

WebWave permite utilizarea sistemului Stripe 𑁋 un lider mondial. Oferă numeroase metode de plată care pot fi ușor adaptate nevoilor clienților de la achitare prin card, până la metode moderne ca Google Pay sau Apple Pay. Informații privind integrarea site-ului web cu sistemul Stripe pot fi găsite în Bază de tutoriale.

De asemenea, poți expedia mesaje e-mail la adresa contact@webwave.ro

Contact

Pentru instrucțiuni pas cu pas, vezi baza noastră de tutoriale.

Bază de tutoriale

Poți conta în orice clipă pe ajutorul nostru prin chat

Chat în limba română

ÎNCEPE ACUM

Ajutor profesional în limba română

Acest site a fost creat în totalitate cu ajutorul WebWave - program gratuit pentru creare site.