Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Avantajele administrării unui magazin online

18 mai 2021
Ce este și cum creezi un landing page?

Odată cu schimbările din ultimele 14 luni, comportamentul de consumator al oamenilor a evoluat pentru a rezolva anumite probleme. Astfel, o mare parte din afaceri au ajuns să se digitalizeze, iar avantajele unui magazin online au fost luate ca o garanție în tot procesul de digitalizare.

Ai nevoie de un magazin online pentru afacerea ta? Intră pe WebWave, alege unul din șabloanele construite special pentru magazine online și începe să lucrezi astăzi la noul tău magazin, deschis 24/7, pentru a aduce profit afacerii tale! Intră astăzi pe WebWave.RO! 

În articolul de astăzi vom discuta despre avantajele principale ale administrării unui magazin online, care sunt motivele pentru care afacerea ta are nevoie de un magazin online, la ce trebuie să fii atent atunci când creezi unul cât și anumite sfaturi pentru a avea un magazin online cât mai util pentru clienții tăi!

Avantajele administrării unui magazin online:

  1. Atragi un număr mare de clienți

  2. Poți să te extinzi mai departe de localitatea de reședință

  3. Lansarea unui magazin online este rapidă

  4. Magazinul tău online va sta deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

  5. Posibilitatea de a analiza comportamentul consumatorilor tăi

  6. Promovarea online și numeroasele posibilități

  7. Automatizări - servicii ce ușurează munca magazinului tău online

 

Atragi un număr mare de clienți

Atunci când ai un magazin fizic te poți bucura de un anumit vad de potențiali clienți, în funcție de locul în care acesta este amplasat. Totuși, cu un magazin online, numărul de potențiali clienți crește vertiginos. 

Gândește-te la tine și la propriul comportament de consumator. Probabil sunt anumite produse pe care alegi să le cumperi încă fizic, însă sunt sigur că în ultimii 10 ani, comportamentul tău s-a schimbat enorm. Este din ce în ce mai facil să cumperi produse online, deoarece costurile de livrare au scăzut, un site web este mult mai ușor de realizat decât acum 10 ani, iar oamenii au, în general, o deschidere mai mare spre nou!

Astfel, cu cât timpul trece, cu atât mai mulți potențiali clienți vei pierde. Ești sigur că vrei să faci acest rău afacerii tale?

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Poți să te extinzi mai departe de localitatea de reședință

Pe lângă magazinul tău fizic, un magazin online poate deveni chiar și global. Gândește-te cum ar fi să vinzi nu doar în regiunea sau în țara ta, ci în toată lumea. Cu o echipă de marketing bună și cu un magazin pus la punct există șanse foarte mari de succes pentru afacerea ta!

Ține minte - unul din avantajele magazinelor online este scalarea, iar scalarea reprezintă una din puținele metode de a deveni cu adevărat o afacere de succes!

 

Lansarea unui magazin online este rapidă

În 2021, realizarea unui magazin online ar trebui să meargă extrem de repede. Din păcate, unii antreprenori aleg să continue să creeze magazine online cu ajutorul unor firme de marketing, întreprindere care durează mai mult decât dacă ți-ai realiza singur magazinul online.

Cu servicii precum WebWave, lansarea unui magazin online este mai simplă ca niciodată. Toate integrările acestui serviciu sunt puse la punct pentru ca afacerea ta să meargă ca pe roate!

Marketingul offline încă funcționează, însă marketingul digital este pe departe viitorul! 

Magazinul tău online va sta deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Cum ar fi dacă ai putea să-ți ții magazinul fizic deschis 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii? Probabil profitul tău ar fi unul mult mai mare decât cifra actuală. Ei bine, un magazin online funcționează continuu. Oamenii pot comanda la 3 dimineața fără nicio problemă!

Pe lângă acest avantaj al magazinului online trebuie să ții cont și de costuri! Nu trebuie să ai un angajat care să aibă grijă zilnic de magazinul tău fizic, pe care să-l plătești la fiecare final de lună - magazinul online merge foarte bine și fără un angajat!

 

Posibilitatea de a analiza comportamentul consumatorilor tăi

Dacă ești cititor avid al blogului WebWave, știi deja ce părere avem despre integrările de tip Analytics. Dacă nu, îți spunem pe scurt - suntem mari fani! Google Analytics, Hotjar sau Facebook Pixel fac viața oricărui administrator de site web mult mai ușoară. 

Odată ce ai integrate aceste servicii poți observa care este comportamentul consumatorilor pe site-ul tău web. Analizează care sunt demograficele oamenilor ce-ți vizitează site-ul, care pagini sunt preferate de aceștia, cât timp petrec pe fiecare pagină și care este, în general, călătoria acestora prin magazinul tău

Din fericire, magazinele web pot fi schimbate după crearea acestora. Astfel, în urma analizei comportamentului, asigură-te că ai făcut schimbările necesare!

 

Promovarea online și numeroasele posibilități ale acesteia

Marketingul offline încă funcționează, însă marketingul digital este pe departe viitorul! Oamenii sunt din ce în ce mai conectați cu tot ce este digital. Toți avem Facebook, toți citim știri online, toți putem fi targetați cu anumite reclame plătite.

Astfel, odată ce ți-ai creat magazinul online, asigură-te că îți pui bine la punct strategia de marketing. Dacă nu ai una pentru magazinul tău online e ca și cum ți-ai deschide un magazin fizic în mijlocul deșertului - doar crearea magazinului tău online nu e suficientă.

Din cele mai cunoscute tipuri de promovare, asigură-te că acoperi măcar câteva. Prezența în social media, folosirea reclamelor plătite pentru a ajunge la un număr mare de clienți, optimizarea motoarelor de căutare sau marketingul prin intermediul e-mail-ului sunt poate cele mai cunoscute tipuri de promovare online. Totuși, asigură-te că dai frâu liber creativității, cine știe ce idei noi de marketing o să ai?

 

Automatizări - servicii ce ușurează munca magazinului tău online

Automatizările precum Hubspot sau Sales Manago sunt modalități ideale prin care îți poți ușura munca. Promovarea ta va deveni mult mai productivă, deoarece poți aduna anumite date foarte folositoare pentru magazinul tău online. De asemenea, automatizarea este viitorul! Orice serviciu pentru care nu este nevoie de un om ca să fie dus la capăt trebuie să fie automatizat, deoarece îți va economisi bani și mult timp!

 

Acestea sunt 7 din avantajele unui magazin online. Ține minte sfaturile pe care ți le-am oferit în acest articol înainte de a trece la treabă! Spor la construit magazine online!

Creează-ți astăzi propriul site web cu ajutorul WebWave. Dă click și fă cunoștință cu platforma noastră!

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: