Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Creează un Landing Page eficient cu WebWave.

Beneficiază de posibilitățile platformei WebWave pentru a surprinde utilizatorii atât prin design cât și prin funcționalitate.

ÎNCEPE ACUM

Panel Webmastera

Găsește inspirație pentru crearea unui landing page cu platforma oferită de WebWave.

 

Ești în pană de idei? Alege platforma pentru crearea paginilor de destinație de la WebWave. Cu WebWave poți realiza un landing page atât în baza unui proiect propriu cât și beneficiind de unul din șabloanele noastre. Vezi mai jos câteva din șabloanele oferite noi! Aceste șabloane sunt deja optimizate pentru dispozitivele mobile și pot fi editate la 100%. 

VEZI TOATE ȘABLOANELE

Aspectele importante ale unui Landing Page eficient.

Cunoaște-ți publicul țintă

Află care sunt motivele utilizatorilor tăi și ajustează landing page-ul la necesităle lor.

Fii original

Atrage atenția utilizatorilor cu un design unic și cu un mesaj convingător

Optimizare - Schimbările bune oferă valoare

Optimizarea landing page-ului este imperativă pentru o performanță corespunzătoare a vânzărilor. Poți opta pentru teste A/B, pentru a identifica cea mai eficientă versiune.

Prezintă-ți oferta publicului.

Păstrează contactul cu publicul tău

Informează-ți vizitatorii despre noutățile din organizația ta.

Fii in topul spațiului publicitar online

Asigură-ți o prezență consolidată în mediul online.

Atrage mai mulţi utilizatori

Prezintă-ţi oferta într-un mod atractiv pentru a atrage lead-uri activi.

Convinge și câștigă

Convinge și câștigă. Adaugă un CTA și creșteți rata de conversie cu ajutorul paginii tale de destinație.

Nu uita de dispozitivele mobile.

Optimizarea pentru dispozitivele mobile prin ajutorul metodei RWD a devenit un standard obligatoriu inclusiv și în cazul site-urilor de tip landing page. Datorită acestui fapt, îți vei mări acoperirea online. 

ÎNCEPE ACUM

Prezință-ți avantajele.

Creează un landing page unic. Beneficiază de funcţiile oferite de platforma WebWave.

Modulul de analiză SEO te va ajuta să-ți promovezi site-ul, iar posibilitățile avansate de editare grafică îți vor permite să te evidențiezi.

Nu uita de brand și înregistrează un domeniu propriu. În WebWave vei primi domeniul .ro gratuit pentru 1 an.

5 pași simpli pentru a crea landing page-uri cu platforma WebWave.

În WebWave poți crea site-uri de tip landing page profesionale. Alegeți un șablon sau începe cu o pagină curată. Vezi cât este de ușor!

5

4

3

2

1

Loghează-te în panoul webmaster și alege șablonul care te interesează sau optează pentru o pagină curată.

Adaugă conținutul propriu

Decide care plan se potrivește cel mai bine necesităților tale

Lansează-ți site-ul cu un singur click

Bucură-te de un landing page simplu și eficient

ÎNREGISTRARE

Panel Webmastera

Ai întrebări?- vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

Ce este un landing page?

După cum sugerează termenul, acesta este site-ul pe care ar trebui să ”aterizăm”. Un landing page este o pagină web concepută pentru a ghida vizitatorii sau utilizatorii către o acțiune dorită, precum completarea unui formular sau achiziționarea unui produs. Landing page-ul este esențial în marketingul online pentru creșterea ratei de conversie.

 

Care este rolul unui Landing Page eficient?

Un landing page eficient trebuie să fie clar, să ofere informații relevante și să convingă utilizatorii să întreprindă o acțiune, precum a deveni lead-uri sau clienți. Prin crearea unui landing page potrivit, se pot obține conversii însemnate pentru site-ul sau magazinul online.

 

Câte tipuri de Landing Page-uri există?

Există diverse tipuri de landing page-uri, cum ar fi pagina de destinație pentru un produs sau serviciu specific, landing page-ul pentru newsletter, landing page-urile pentru oferte speciale sau paginile de destinație personalizate pentru campaniile de email marketing.

 

Care este diferența dintre un on pager și un Landing Page

Însăți site-ul de tip one-pager funcționează ca un site web standard. Conține mai multe informații detaliate. Pe de altă parte, un landing page este focusat pe prezentarea ofertei. Spre deosebire de prima pagină, landing page-urile includ un număr reduse de elemente. Mai exact un landing page conține doar elementele care direcțioenază utilizatorul să execute o anumită acțiune, de exemplu cumpărarea uni produs.

 

Care sunt avantajele unei pagini de landing

Există mai multe beneficii. Poți prezenta produsele, serviciile tale într-un mod atractiv pentru publicul țintă. Acest lucru îți va permite să mărești acoperirea, să-ți dezvolți afacerea și să câștigi mai mulți bani. O facilitare importantă este folosirea unei platforme pentru crearea site-urilor datorită căreia realizarea proiectului va solicita mai puțină muncă, vei obține mai mult control asupra proiectului și vei primi un rezultat financiar superior.

 

Cât costă un Landing Page

Costul unui landing page depinde de un șir de factori. De exemplu, prețul unui landing page depinde de modul în care îl realizăm - dacă folosim un șablon sau dacă implementăm un proiect propriu. Versiunile simple și lizibile sunt mai performante. Desigur, o dată cu creșterea nivelului de complexitate a proiectului site-ului de tip landing page, va crește și timpul de realizare a acestuia. Revenind la întrebarea de mai sus, prețul unui landing page variază de la câteva sute de lei la câteva mii de RON. Din această cauză decizia de a folosi o platformă pentru creare site-uri de tip drag-and-drop cu scopul de a realiza un landing page este cea mai potrivită.

Vezi prețurile creării unui site de tip landing page aici.

 

Care este diferența dintre un site web și un landing page

Fiecare pagină de destinație este un site web, dar nu fiecare site web este o pagină de destinație. Un landing page promovează un produs sau serviciu, încurajează utilizatorul să execute o acțiune. Un site „normal” poate avea diferite niveluri de complexitate. De multe ori are o mulțime de subpagini și informații care vor fi de prisos în cazul unei pagini de destinație.

Am nevoie de un domeniu pentru landing page

La fel ca orice alt site web, un landing page ar trebui să aibă un domeniu. Din punct de vedere tehnic, un landing page poate funcționa în baza unei adrese gratuite. Însă o soluție mult mai bună este conectarea unui domeniu propriu. Merită să optezi pentru această opțiune, în special pentru că în WebWave primești un domeniu .ro gratuit pentru primul an.

 

Cât de important este design-ul în crearea unui Landing Page?

Designul este un element crucial în crearea unui landing page eficient. Pagina trebuie să fie clar structurată, cu elemente vizuale atractive și ușor de parcurs pentru utilizatori. Un design potrivit de landing page poate influența decizia utilizatorilor de a converti.

 

Care sunt caracteristicile unui landing page profesional

Pe lângă conținut, design și aspecte tehnice, atunci când creăm un landing page, ar trebui să ne amintim de mai mule aspecte, și anume:

 • Funcționalitate
 • Intuitivitate
 • Simplitate
 • Lizibilitate

 

Ce trebuie să conțină un Landing Page

Întrucât în conţinutul unui landing page trebuie să conțină beneficiile ofertei, totul trebuie să arate atractiv, clar şi convingător. Deci trebuie să atragem atenția la câteva aspecte importante. Care mai exact?

 • Un titlu atrăgător
 • Un design grafic de calitate
 • Prezentarea beneficiilor și încurajarea executării unei acțiuni (CTA)

Suplimentar putem prezenta pe landign page testimoniale - opiniile clienților satisfăcuți și fericiți. Merită de asemenea să amplasăm un rezumare a conținutului la finele paginii.

 

Cum promovezi un landing page? Cum atragi trafic pentru pagina de destinație

Există mai multe modalități de a promova un landing page. Unele opțiuni vor solicita achitarea unei anumite sume de bani, în timp ce altele vor rămâne organice. Care dintre ele merită să fie menționate?

 • Mailing
 • Postări pe rețelele de socializare
 • Bannere publicitare și pop-up-uri
 • Google Ads
 • Poziționarea în căutările Google

Ajutor profesional în limba română.

Chat în română

Poți conta în orice clipă pe ajutorul nostru în crearea unui landing page profesional!

Bază de tutoriale

Pentru instrucțiuni pas cu pas, vezi baza noastră de tutoriale.

Contact

De asemenea, poți expedia mesaje e-mail la adresa contact@webwave.ro

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: