Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Formular de înscriere

Autor

Adresă e-mail

Adresa URL a șablonului creat în WebWave

Mesaj (opțional)

Trimite
Trimite
Formularz został wysłany — dziękujemy.

Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Depune șablonul tău.

Câștigi bani de pe urma utilizării șablonului de către utilizatorii WebWave.

Câștigă

Șablonul devine disponibil pentru utilizatorii WebWave.

Publicare

Șablonul este verificat în materie de comoditate în utilizare

Verificarea

În această etapă, șablonul tău a este trimis spre verificare.

Trimite cererea

Instrucțiunea de adăugare a unui șablon.

Categorii       Bestsellere       Contact

Salon  biciclete

Salon biciclete

Utilizatorii vă vor putea identifica ca fiind creatorul șablonului pe care îl aleg. Sunteți liber să semnați cu numele dvs. sau cu un nume fictiv. ceea ce vă avantajează. În plus, dacă doriți, putem oferi utilizatorilor datele dvs. de contact. Poate în viitor veți putea utiliza acest lucru pentru a obține comenzi.

Promovează-ți brandul cu șabloanele comunității WebWave.

Descrierea detaliată a bunelor practici ar trebui să te ajute pentru a te îndruma în crearea unui șablon bun.

Vezi

Îți recomandă să iei la cunoștință cu conținutul fișierului pentru o descriere mai detaliată a fiecărui aspect al unui șablon bun. Sfaturile din acesta te vor ajuta să creezi un șablon bun și popular. Folosit cu plăcere de către utilizatorii WebWave.

Recomandări detaliate

Șablonul ar trebui să fie optimizat pentru utilizare pe orice ecran ala dispozitivelor mobile. Meniul în versiunile mobile ar trebui să fie amplasat sub o pictogramă corespunzătoare meniurilor mobile. Elementele pe care se poate face clic ar trebui să aibă cel puțin 50x50 px.

Optimizarea pentru mobil

Toate straturile ar trebui să fie denumite corect în limba corespunzătoare. Numele straturilor ar trebui să înceapă cu o literă majusculă. Ordinea straturilor din panoul de straturi ar trebui să se potrivească cu ordinea elementelor de pe pagină.

Straturi (layers)

Toate fotografiile și elementele grafice ar trebui să fie optimizate pentru mediul online (trebuie să atingă echilibrul necesar între calitatea înaltă și spațiul minim ocupat ca biți). Doar imaginile utilizate în șablon ar trebui să fie amplasate în bibliotecă. Toate fotografiile și elementele grafice ar trebui să fie aplicate în baza licenței CC0.

Elementele grafice

Fiecare text de pe pagină ar trebui să aibă un stil propriu setat. Fonturile trebuie să fie lizibile și să contrasteze cu fundalul. Ar trebui să existe cât mai puține stiluri de text posibil. Stilurile neutilizate ar trebui eliminate.

Texte

Șablonul trebuie conformat la principiile UX dovedite - să fie ușor de utilizat, ușor de modificat și, în același timp, frumos, simplu și, cel mai important, lizibil. Orice efecte ar trebui să fie creat într-un mod cât se poate de simplu.

Cerințe generale

Practici bune sau cum să creezi un șablon ușor de utilizat.

Vezi

Vezi cum începi

WebWave este un loc care apreciază persoanele creative. Dacă creezi șabloane de site-uri web în cadrul platformei noastre, le puteți oferi altora și poți câștiga 50 RON per utilizare.

Câştigă bani cu şabloanele comunităţi WebWave.

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: