Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Despre noi. Află cum cine suntem, cum dezvoltă programul WebWave și de ce am decis să creăm platforma WebWave.

Despre WebWave

Platforma WebWave

WebWave este o platformă unde fiecare poate să-și facă un site și să-l publice online, fără ca să știe programare. Gratuit și fără probleme.

Maciej Czajkowski - fondatorul WebWave, a fost acela care a venit cu ideea creării unei platforme pentru creare site-uri. Împreună cu echipa sa au început lucrările la sfârșitul anului 2011.

Ideea a fost foarte promițătoare, însă calea pentru realizarea ideii era foarte lungă.

Trebuia mai întâi de toate de creat un program care va oferi posibilitățile rezervate până acum doar specialiștilor în programare.

Scopul a fost clar stabilit. A rămas doar să atingem.

 

Acea prima dată

Pe data de 19 noiembrie 2013 a avut loc lansarea programului - după aproape 2 ani de muncă și … ne-am apucat de lucru. Deși programul era deja gata, nu am încetat să-l dezvoltă, nici pentru o clipă.

În special atunci când trebuia să luptăm pentru ceva ce este în afara programului nostru.

Problema era opinia proastă despre programul de genu site-builder și concurența enormă de pe piață. Pentru a reuși, trebuia să facem accent pe calitate. Nu vorbesc doar de program, dar și de serviciul de suport.

De la momentul lansării primei versiuni am actualizat programul WebWave de 300 de ori (până la sfârșitul lunii Septembrie 2020). Aceasta înseamnă că practic la fiecare 2 săptămâni utilizatorii noștri pot vedea funcții noi.

Vezi aici istoricul funcțiilor noi implementate în WebWave.

 

Părerea utilizatorilor despre WebWave

Din start WebWave a fost nu doar un program, dar și o echipă de oameni competenți. Am optat pentru un contact direct cu utilizatorii și folosim toate abilitățile noastre pentru ca programul nostru să fie și mai bun și să îndeplinească și mai bine așteptările utilizatorilor.

Utilizatorii noștri apreciază faptul că le răspundem la fiece mesaj e-mail, în română și concret. Căutăm soluții optime și nu facem diferență între premium și nepremium. Îi ajutăm pe toți utilizatorii noștri.

Vezi aici care este părerea utilizatorii noștri din România despre platforma WebWave

 

Tot Piteștiul, Sibiul sau Bacăul

Avem deja peste 420 000 de utilizatori. Sunt oameni care s-au încrezut în noi și au ales platforma noastră pentru a crea un site web. Dacă te gândești la aceste cifre, e ca și cum tot Piteștiul, Sibiul sau Bacăul ar avea site-uri la noi.

În fiecare zi avem din ce în ce mai mulți utilizatori.

Le mulțumim pentru încredere.

 

Oferim cunoștințele noastre

Fiecare din noi are multă experiență în crearea site-urilor. Din această cauză dorim să o oferim utilizatorilor noștri.

În baza noastră de tutoriale avem peste 100 de articole. O dată la 2 săptămâni organizăm cursuri online despre crearea site-urilor web. Suplimentar pe blogul nostru apar texte noi despre crearea site-urilor web în fiece săptămână.

Da, ne place să transmitem cunoștințele noastre și utilizatorii apreciază acest lucru.

 

Site-uri pentru fiecare

Programul WebWave este folosit și de instituții de stat, companii mari, școli afaceri locale, freelancer-i, persoane pasionate de web design și alți. Utilizatorii noștri apreciază faptul că pot crea singuri site-uri și le pot publica online, gratuit. Până acum în WebWave au fost create peste 589 000 de site-uri. Această cifră crește în fiece zi.

Recordul a fost realizat de utilizatorul care a creat și a publicat peste 500 de site-uri (!).

Peste practic 5 ani putem spune că suntem cel mai popular program pentru creare site-uri din Polonia. Le mulțumim celor care au încredere în noi și le promitem că nu ne vom opri aici.

 

Programul WebWave în Varșovia, dar nu doar în Polonia

De la început cream programul nostru în Varșovia.

Acum însă suntem accesibili în 3 versiuni de limbă: poloneză, engleză (din mai 2016) și română (din noiembrie 2017). Iar utilizatorii noștri au creat site-uri în toate cele mai popular limbi ale lumii.

 

WebWave - Cifre statistice

  • 429 000 de utilizatori
  • 589 000 de site-uri create

 

  • 488 de texte pe blog și baza de tutoriale
  • 385 de cursuri online

 

  • 40 de tastaturi și mouse-uri uzate
  • 102 000 de convorbiri pe chat
  • 44 000 de ore pe chat

 

În spatele a toate acestea se află oameni concreți. Vezi cine dezvoltă programul care este utilizat de mai mult de 429 000 de utilizatori. Zâmbim nu doar pentru că fotograful ne-a sugerat. Pur și simplu așa suntem :)

Panoul Webmaster

Înregistrare

Logare