Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 8:00 până la 20:00

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Creat în WebWave.

În WebWave poți crea atât site-uri web simple, cât și mai complexe. De la onepage-uri simple la site-uri de amploare. 
Pentru întreprinderile mici, precum și pentru agenții și freelanceri. Diversitatea este aparține naturii noastre! Convinge-te singur și vezi proiectele utilizatorilor noștri mai jos.

Site-urile create de clienții noștri

Casa Lily - Pensiune în stil japonez

Meniu de limbi

Site-ul pensiunii este realizat în două versiuni de limbă: română și engleză, iar meniul care permite utilizatorului să treacă de la o versiune la alta este situat în colțul dreapta sus.

Moustache Photo Booth - Cabină foto

Film video

În partea de sus a primii pagini avem un film video scurt dar foarte bine potrivit. Caracterul acestui film și imaginea din fundalul site-ului creează un efect pozitiv atunci când utilizatorul accesează site-ul prima dată. 

WebWave - Program pentru creare site-uri

Colaj din imagini

Mesajul de site-ului este însoțit de un colaj de imagine. Fiecare imagine reprezintă un element a cărui poziție este stabilită cu o exactitate de 1 px.

Natural life choices - Coaching de sănătate

Sticky menu

Meniul de sus al site-ul este fixat, cu ajutorul setărilor de poziție din cadrul programului WebWave. Datorită acestui fapt, opțiunile din meniu sunt mereu disponibile pentru utilizatori, chiar dacă aceștia scrollează subpaginile.

New Born Photol London - Portofoliu foto 

Slider

În partea de sus a primii pagini este adăugat un slider pe toată lățimea subpaginii. Cu ajutorul acestui element, autorul site-ului prezintă câteva imagini cu efect de wow.

Dentisti-de-Încredere - Agenție de marketing

Aranjare perfectă a elementelor

Site-ul aparține unei agenții de marketing specializată pe domeniul de serviciilor de stomatologie. Datorită funcției pixel perfect elementele site-ului sunt aranjate perfect. Autorul a aplicat foarte mult "spațiu alb" completate cu palete de negru, gri ... totul pentru a menține un nivel înalt de claritate și lizibilitate.

Ovidiu-Russ.ro - Portofoliu pictură

Portofoliu one-pager

Un portofoliu online simplu și perfect de tip one-pager. Navigarea este simplă în baza de scrollării. Totul este simplu și eficient datorită faptului că site-ului este construit în jurul unui scop clar: prezentarea online a lucrărilor.

Theoristic.ro - consultanță pentru lucrările de cercetare

Imagini caracteristice

Stilul unic ale elementelor grafice, un număr redus de culori și un meniu simplu în partea de sus a site-ului. De asemenea autorii site-ului au integrat un widget a paginii de Facebook ca o invitație la o interacțiune pe social media.

Marketing Vision - agenție marketing online

Minimalism şi dinamism

Autorii acestui site au păstrat echilibrul perfect între dinamism și laconism: 3 culori dominante, forme simple, un singur font, același stil în elementele grafice - totul completat de un fundal dinamic și un număr mare de imagini.

CasaCrom.ro - produse și servicii funerare

Culori perfecte

Autorul site-ului a aplicat doar 3 culori: alb, negru și câteva nuanțe de gri. Împreună cu elementele grafice acestea conferă site-ului un caracter specific și ușor de identificat.

Exactitate de 1 pixel

Website-ul Danutei Stenka

Elementele aranjate cu acuratețe de 1 pixel creează un efect de wow pentru vizitatorii site-ului. Utilizarea creativă a animației oferă website-ului dinamică și caracter. Elementul de Slider este aplicat pentru a completa prezentarea dinamică a imaginii de brand. Datorită acestuia, cel mai important conținut de pe site arată și mai atractiv.

Vezi site-ul 

arianadent.ro - cabinet stomatologic

Pop-up - informații Cookies

Autorul a implementat un pop-up ingenios în baza funcțiilor de interacțiune. Pop-up conține atât un buton apel la acțiune cât și opțiunea de a închide pop-up-ul.

eisimmersive.ro - soluții 3D

Efect Ken Burns

Efectul Ken Burns în combinație cu un element de Slider oferă un caracter dinamic site-ului, reflectând imaginea de brand a organizației.

www.roservices.ro - outsourcing în România

One-pager

Compania Ro Link Services a creat un site de tip one-pager, aranjând tot conținutul pe o singură pagină și implementând un Stiky Menu. Site-ul este creat în limba engleză întrucât publicul țintă al companiei sunt parteneri străini din Europa de Vest care doresc să externalizeze anumite procese în România.

comunitateamesianica.ro - comunitate creștină

Materiale video în header

Un film scurt de 30 de secunde, cu un ritm corespunzător al mișcărilor și al schimbării scenelor oferă un caracter specific site-ului.

designya.ro - servicii de design interior

Hero Image

Hero Image este o imagine importantă ]n partea de sus a paginii de cele mai multe ori setată la lățimea de 100%. Acest tip de imagini s-a dovedit de multe ori mult mai eficientă de cât un slider.

savasafehaven.ro - Organizație caritativă

Culori și imagini

Culorile și imaginile sunt 2 elemente care creează cea mai mare parte din imaginea site-ului. Site-ul savasafehaven.ro a aplicat corespunzător aceste culori folosind portocaliul doar ca atenționare.

www.urban-vibe-roastery.ro - cafea de specialitate

Funcții magazin online

Un site de tip magazin online pentru cafea de specialitate. Magazinul online a fost implementat cu ajutorul funcției coșul WebWave.

www.nomadehostelsibiu.ro - hotel Sibiu

Meniu de limbi

Site-ul unui hotel creat în 3 versiuni de limbă: română, engleză și germană - o funcție perfectă pentru companiile din domeniul horeca.

Alte lucrări ale clienților noștri

Ai creat un site în WebWave și dorești să-l prezentăm aici?

Scrie-ne 

Panoul Webmaster

Înregistrare

Logare