Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Vezi site-urile realizate 

Creat în WebWave.

În WebWave poți crea atât site-uri web simple, cât și mai complexe. De la onepage-uri simple la site-uri de amploare. 
Pentru întreprinderile mici, precum și pentru agenții și freelanceri. Diversitatea este aparține naturii noastre! Convinge-te singur și vezi proiectele utilizatorilor noștri mai jos.

Site-urile create de clienții noștri.

Site-ul pensiunii este realizat în două versiuni de limbă: română și engleză, iar meniul care permite utilizatorului să treacă de la o versiune la alta este situat în colțul dreapta sus.

Meniu de limbi

Casa Lily - Pensiune în stil japonez

În partea de jos a primii pagini avem un efect parallax foarte bine potrivit. Caracterul acestui efect și formularul din fundalul site-ului creează un efect pozitiv atunci când utilizatorul accesează site-ul prima dată. 

Parallax

Photobusiness.ro - Agenție foto

Un portofoliu online simplu și perfect de tip one-pager. Navigarea este simplă în baza de scrollării. Totul este simplu și eficient datorită faptului că site-ului este construit în jurul unui scop clar: prezentarea online a lucrărilor.

Portofoliu one-pager

Ovidiu-Russ.ro - Portofoliu pictură

Site-ul aparține unei agenții de marketing specializată pe domeniul de serviciilor de stomatologie. Datorită funcției pixel perfect elementele site-ului sunt aranjate perfect. Autorul a aplicat foarte mult "spațiu alb" completate cu palete de negru, gri ... totul pentru a menține un nivel înalt de claritate și lizibilitate.

Aranjare perfectă a elementelor

Dentisti-de-Încredere - Agenție de marketing

Stilul unic ale elementelor grafice, un număr redus de culori și un meniu simplu în partea de sus a site-ului. De asemenea autorii site-ului au integrat un widget a paginii de Facebook ca o invitație la o interacțiune pe social media.

Imagini caracteristice

Theoristic.ro - consultanță pentru lucrările de cercetare

Un design foarte profesional si promițător

Minmalist

disident.ro - stomatologie

Site-ul web Kronads.ro prezintă animații atractive și dinamice care îmbunătățesc experiența vizuală a utilizatorilor. 

Animații perfecte

Kronads.ro - agenție de marketing

Mesajul de site-ului este însoțit de un colaj de imagine. Fiecare imagine reprezintă un element a cărui poziție este stabilită cu o exactitate de 1 px.

Colaj din imagini

WebWave - Program pentru creare site-uri

Meniul de sus al site-ul este fixat, cu ajutorul setărilor de poziție din cadrul programului WebWave. Datorită acestui fapt, opțiunile din meniu sunt mereu disponibile pentru utilizatori, chiar dacă aceștia scrollează subpaginile.

Sticky menu

Natural life choices - Coaching de sănătate

În partea de sus a primii pagini este adăugat un slider pe toată lățimea subpaginii. Cu ajutorul acestui element, autorul site-ului prezintă câteva imagini cu efect de wow.

Slider

New Born Photol London - Portofoliu foto 

Exactitate de 1 pixel.

Website-ul Danutei Stenka

Elementele aranjate cu acuratețe de 1 pixel creează un efect de wow pentru vizitatorii site-ului. Utilizarea creativă a animației oferă website-ului dinamică și caracter. Elementul de Slider este aplicat pentru a completa prezentarea dinamică a imaginii de brand. Datorită acestuia, cel mai important conținut de pe site arată și mai atractiv.

Vezi site-ul 

Alte lucrări ale clienților noștri.

Hero Image este o imagine importantă în partea de sus a paginii de cele mai multe ori setată la lățimea de 100%. Acest tip de imagini s-a dovedit de multe ori mult mai eficientă de cât un slider.

Hero Image

mcrecovery.ro - servicii de recuperare

Culorile și imaginile sunt 2 elemente care creează cea mai mare parte din imaginea site-ului. Site-ul topcreditadvisor.ro a aplicat corespunzător aceste culori folosind albastru care reflectă pozitivitate și loialitate.

Culori și imagini

topcreditadvisor.ro - broker credite

Un site de tip magazin online pentru cafea de specialitate. Magazinul online a fost implementat cu ajutorul funcției coșul WebWave.

Funcții magazin online

urban-vibe-roastery.ro - cafea de specialitate

Site-ul unei trupe rock creat în 3 versiuni de limbă: română, engleză și germană - o funcție perfectă pentru trupele de muzica internaționale.

Meniu de limbi

retro-j-events.ro - trupă rock

Autorul a implementat mai multe slidere ingenioase în baza funcțiilor de interacțiune. 

Slider

helenabeauty.ro - salon de frumusețe

Un magazin online, foarte bine pus la punct care arată cu exactitate performanțele magazinului online pe platforma WebWave

PaBrand personalizat

gandulsanatatii.ro - brand personalizat

Apostolic.ro a creat un site de tip one-pager, aranjând tot conținutul pe o singură pagină și implementând un design demențial. Site-ul este creat pentru evenimentul ”Drumul Către Libertate” are misiunea, pe lângă a binedispune, de a oferi valoare participanților prin cântările formației Art Quartet și prin mesajul biblic privitor la Sărbătoarea Paștelui.

One-pager

apostolic.ro - Adunarea Apostolică

Un web design foarte bine realizat, animațiile se completează una cu cealaltă

PaPagina prezentare design

robertdesign.ro - web design

Ai creat un site în WebWave și dorești să-l prezentăm aici?

Scrie-ne 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: