Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Lucruri care merită reținute atunci când promovezi WebWave.

Editorul nostru este gratuit, nimeni nu trebuie să plătească nimic pentru a-l folosi, își pot crea site-ul atât timp cât are nevoie.

Platforma WebWave oferă cele mai avansate funții grafice de editare a site-urilor (în comparație cu celelalte platforme). Iar lucrul în editor este intuitiv și confortabil.

La cumpărarea planului Premium, fiecare utilizator primește gratuit propriul domeniu timp de un an. Iar pentru fiecare domeniu utilizatorii vor primi, de asemenea, un e-mail profesional și un certificat SSL fără costuri suplimentare.

Utilizatorii noștri beneficiază de asistența echipei noastre de suport prin e-mail sau chat, în mod gratuit, independent de faptul dacă a cumpărat sau nu un plan Premium. Serviciul nostru de suport este executat de oameni și nu roboți. Persoanele de support oferă asistență în privința întrebările tehnice dar și în privința modului de realizare a efectelor dorite pe site.

Planurile premium încep de la 12 RON/lună.

Cu ajutorul platformei noastre poți, de asemenea, să creezi, să administrezi propriul magazin online și să vinzi fără comision.

De asemenea, reține că ne poți scrie oricând la colaborari@webwave.ro. Vom fi bucuroși să te sfătuim cum să vă promovezi WebWave, cum atragi clienți și cum câștigi un comision maxim.

FAQ.

30% la fiecare plată de la clienții tăi pentru totdeauna.

Ai întrebări? Scrie-ne la:

colaborari@webwave.ro

9. Pot fi eliminat din program?

Rezultatele, sau lipsa acestora, nu sunt niciodată și nu vor fi niciodată un motiv pentru a te elimina din program.

Dacă avem o obiecție cu privire la participarea ta la program, vei fi înștiințat. Dacă credem că activezi într-o manieră lipsită de etică sau deteriorezi imaginea WebWave, în funcție de amploarea problemei, este posibil să-ți scriem un mesaj sau să-ți mulțumim pentru cooperare. Dar nimeni nu-ți va lua comisioanele pe care l-ai acumulat până atunci. Dacă descoperim o încălcare gravă a regulilor și/sau o tentativă de fraudă în afacerea ta, veți fi notificat cu privire la încetarea imediată a programului și pierderea dreptului la comision. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a contesta această decizie.

Regulamentul programului de afiliere.

8. Unde găsesc clienți pentru WebWave?

Grupul nostru țintă sunt antreprenori mici, adesea începători. Site-ul web este cel mai des folosit pentru a-și dezvolta propria afacere, motiv pentru care marea majoritatea antreprenorilor decid să-și creeze propriul site web. Și de multe ori alege WebWave. Vei găsi antreprenori mici în aproape toate grupele de vârstă, sau grupe de interes. Dacă ai vreun site sau un cont de socializare, sau un alt mod de a ajunge la un număr mare de persoane, cel mai probabil ai deja în cadrul publicului tău persoanele corespunzătoare. Dar dacă destinatarii tăi sunt în special mici antreprenori, ai ajuns la locul potrivit.

7. Promovarea WebWave are un impact și asupra imaginii mele - îmi vei plăti pentru asta?

Așa este și suntem conștienți de acest lucru. Dacă ai un site web cu un număr mare de vizite sau ai o acoperire foarte mare pe rețelele sociale, activitatea ta de promovare va fi mai valoroasă decât ceea ce ai putea câștiga din comisioanele standarde. În anumite cazuri, putem seta un nivel individual al comisionului și/sau un mod pentru a acoperea acestei diferențe. Contactează-ne. Cu siguranță com găsi un numitor comun.

6. Cuma rată achitarea comisioanelor acumulate?

De la primul leu, poți cheltui mijloacele acumulate pentru propriile cheltuieli în WebWave. Dacă dorești să retragi bani în cont, trebuie să acumulezi un comision de minim 500 RON. Banii se achită în baza facturii pe contul indicat și se achită în maxim 14 zile.

5. Cum se promovează WebWave?

Credem în prezentarea sinceră, naturală a platformei WebWave și recomandăm evitarea minciunilor. Vorbește, scrie cu cuvintele tale - așa cum simți. Această abordare de obicei funcționează cel mai bine. Îți recomandăm să testezi produsul nostru pentru ca să crezi în el. În acest mod vei putea vorbi sincer și eficient. Pentru început fă cunoștință cu materialele noastre. Iar dacă ai îndoieli - scrie-ne. Echipa noastră este una foarte creativă, iar numărul total de idei pe care le avem depășește timpul disponibil pentru implementarea acestora. Vom fi bucuroși să te ajutăm ținând cont de specificul site-ului tău, al companiei sau al contului tău de pe rețelele de socializare. Din momentul în care te-ai alăturat programului nostru, suntem parteneri, iar partenerii se ajută reciproc. Uneori inițiem personal convorbirea atunci când observăm că lucrezi cu certitudine la promovarea WebWave dar poți face mai bine lucrurile.

4. Cât pot câștiga?

Depinde doar de tine și de numărul de persoane căror le vei recomanda WebWave în mod eficient. Nu avem astfel de limite. Pentru fiecare client și pentru fiecare plată, veți primi în aceeași mărusă - 30%. La fel pentru primul și la fel pentru al miilea client. Cu cât mai mult - cu atât mai bine pentru tine și pentru WebWave.

3. Cum știu cât am câștigat?

În Panoul Webmaster, în secțiunea „Recomandă și câștigă” din dreapta, poți găsi toate informațiile actualizate în timp real. Poți verifica oricând câți utilizatori s-au înregistrat de pe linkul tău, câte pagini au creat, câte Planuri Premium au achiziționat și care este comisionul care ți se cuvine. Și vei găsi, de asemenea și istoricul plăților tale.

2. Cum să te poți alătura programului?

Înregistrează-te pe site-ul nostru web, iar apoi în Panoul Webmaster vei găsi secțiunea „Recomandă și câștigă” din dreapta. Indică dacă vrei să începi să câștigi bani recomandând WebWave și vei primi un link îți vă folosesc linkul pentru a se înregistra în WebWave vor fi notați pe contul tău, ca persoane aduse de tine. Dacă ai nevoie, poți genera mai multe link-uri diferite, adăugând și numele companiei sau a contului tău din rețelele de socializare.

1. Cine poate aplica pentru programul de Recomandă și câștigă

Fiecare. Poți recomanda WebWave pentru ca toată lumea să beneficieze de pe urma avantajelor programului WebWave Sau ai putea fi un influencer cu milioane de urmăritori. Nu avem nicio restricție sau verificare pentru a te alătura programului de Recomandă și Câștiogă. Nu trebuie să ai un site web la noi. Pur și simplu înregistrează-te.

e-mail: colaborari@webwave.ro

Suntem deschiși la orice formă de colaborare.

Ai un reach foarte mare și dorești să faci o promovare a brandului nostru? Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta? Scrie-ne direct la:

Oferta individuală

Descărcă materiale promoționale

Logo-u, videoclipuri și imagini promo pentru Instagram, Facebook, e-mail și site web.

Descarcă

Monitorizează evoluția comisionului tău, în Panoul Webmaster

Primește comisionul

Pasul 6

Păstrăm informațiile că cineva a venit la noi de la tine timp de 365 de zile. Nu toată lumea trebuie să cumpere din strat.

Obțineți clienți

Pasul 5

Așa cum știi mai bine.

Promovează WebWave

Pasul 4

Descărcați materiale care te vor ajuta să prezinți WebWave.

Descărcați materialele promo

Pasul 3

Din Panoul Webmaster, deschideți secțiunea „Recomandă și câștigă” și generează-ți linkul unic.

Generează-ți linkul

Pasul 2

Înregistrează-te în WebWave.

Înregistrează-te

Pasul 1

Înserează un link pe site-ul tău, transmite-l prietenilor, promovează-l pe rețelele de socializare. Descrie despre aceasta în podcast sau încearcă ceva nestandard și încurajează-i pe alții să folosească WebWave.

Pentru fiecare

Veți primi 30% pentru toate Planurile Premium cumpărate de clienții aduși de tine. Atât în primul an, cât și în toți anii următori. Atât pentru primul site cât și pentru fiecare site web consecutiv. Vei primi comision atâta timp cât clientul tău achită planul Premium WebWave. Fără clauze ascunse sau sumă maximă.

Reguli simple

Despre noi 

Creatoridepaginiweb.ro 

Alfă despre noi:

Avem un produs uimitor și utilizatorii noștri îl apreciază. Nu-ți va fi rușine pentru faptul că ne recomanzi.

8/10 utilizatori ar recomanda WebWave celor apropiați.

* (rezultatele sondajului NPS pentru 2021).

Anul trecut, am implementat 277 de funcții noi.
Serviciul nostru de suport este cela mai bun de pe piață. Răspundem la un mesaj de chat în medie în 44 de secunde și la un e-mail în medie 57 de minute.
 

Merită să recomanzi WebWave

Câștigă bani recomandând WebWave.

Câștigi 30% din fiecare achitare efectuată de clienții aduși de tine.

Vei primi comision atâta timp cât clientul tău achită planul Premium WebWave. Pe lângă aceasta, cel căruia îi recomanzi WebWave va primi o reducere de 50% la achiziționarea primului plan premium - pentru  ca toată lumea să fie fericită.

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: