Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Recomandă și câștigă

Persoanele care se vor înregistra la recomandarea ta vor beneficia de o reducere de 50% in primele 7 zile pentru achiziționarea planului Premium.

Tu vei obține 30% comision din suma pe care aceștia o vor achita atât pentru prima cumpărătură, cât și pentru cele ulterioare.

Daca persoanele care sau înregistrat din recomandarea ta vor achiziționa planul Premium după 7 zile de la înregistrare nu vor mai beneficia de reducerea de -50%. Însa tu tot vei primi 30% din suma pe care aceștia o vor achita, corespunzător prețului planului Premium.

Mijloacele bănești obținute în acest mod pot fi utilizate pentru achitarea serviciilor WebWave sau după ce acumulezi 500 RON îi poți retrage cu ajutorul unui cont bancar sau cont PayPal.

Recomandă și Câștigă

Recomandă WebWave celor interesați de crearea unui site și obține comision pentru fiecare achiziționare efectuata de aceștia. Acesta este o modalitate excelenta pentru a obține un venit suplimentar stabil pe o perioada nedeterminata.

Materiale Promo

Descarcă materialele de promovare pe care ți le-am pregătit pentru a putea recomanda corespunzător platforma WebWave pe site-ul tău, pe rețelele de Social Media sau în orice alt loc în care dorești.

Linkul Unic

Fiecare achiziționare efectuata prin link-ul tău de partener iți va aduce un comision de 30% pe o perioada nedeterminata.

Exemplu

Mai jos am evidențiat câștigurile pe care le vei obține pentru numai 10 persoane care au achiziționat planul Premium pentru 12 luni prin recomandarea ta și au folosit reducerea de 50% pentru prima cumpărătură:

In primul an

10 (persoane) x 180 RON (preț promoțional pentru planul Premium) x 30% (comision) = 540 RON (veniturile tale)

În anul 2 cat și în anii următori

10 (persoane) x 360 RON (preț standard pentru planul Premium) x 30% (comision) = 1080 RON (veniturile tale)

Aceste calcule au fost efectuate pentru doar pentru 10 persoane însă acest număr poate fi depășit cu ușurință. 

Nu mai aștepta si începe astăzi să recomanzi platforma WebWave!

Pentru mai multe detalii referitor la modul de calculare a comisionului scrie-ne la contact@webwave.ro

Cum începi să recomanzi WebWave?!

Pentru a te înscrie in programul de parteneriat ''Recomanda si Câștigă'' va trebui sa îți creezi un cont pe platforma WebWave, iar apoi sa iți generezi propriul link de Partener. 

În acest tutorial vei găsi o descriere detaliată a pașilor necesari pentru obținerea linkului de partener.

După obținerea link-ului personaliza, transmite-l prietenilor interesați de crearea propriului website sau a magazinului online, inserează-l în postările pe care le încarci pe rețelele de socializare și implementează-l pe forumurile de specialitate. Acestea sunt doar câteva exemple însa posibilitățile sunt nelimitate. 

Persoanele care vor achiziționa planul Premium prin utilizarea link-ului oferit de tine vor apărea in contul tău, iar tu vei obține permanent comisionul corespunzător.

Am pregătit niște bannere WebWave în 3 versiuni diferite care vor încuraja utilizatorii să se înregistreze.

 

Treci la panoul Webmaster și alăturate programului!

Recomanda WebWave și obține venituri suplimentare constant

Promovează platforma WebWave celor interesați de crearea propriului WebSite sau Magazin Online și care nu dețin cunoștințe de Programare, Web Desing sau Experienta Anterioara si obține un comision considerabil. 

30%

PANOUL WEBMASTER

Panoul Webmaster

Înregistrare

Logare