Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Avantajele WebWave în fața WordPress

15 martie 2022
Avantajele WebWave în fața WordPress

 

WebWave și WordPress sunt două web buildere cunoscute și de încredere la nivel mondial. Popularitatea WordPress, deși foarte vastă, se bazează pe ani mulți de experiență în spate. Totuși, în timp au apărut multe alte platforme care se potrivesc mult mai bine pe nevoile tale.

Un website ar trebui să fie simplu de construit în 2022. Nu trebuie să ne chinuim cu linii de cod complicate sau limbaje alambicate, dacă nu le știm deja. Lasă platforma noastră să se preocupe de cod, tu preocupă-te de business-ul tău! Dă click aici ca să ajungi pe site-ul WebWave.

Dacă ești aici, există șanse mari să fi citit deja primul nostru articol despre cele două platforme, comparate. Dacă nu, apasă aici! În articolul de azi, am vrea să prezentăm avantajele platformei WebWave vs WordPress, mai ales ținând cont de principala audiență care folosește platforma noastră - persoane care nu au timp să învețe să codeze, însă au nevoie de un site web care să funcționeze perfect.

Conținutul articolului:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Suport premium în limba română pe chat și e-mail

  2. Editare ușoară a site-ului, fără cunoștințe de programare.

  3. Ai totul într-un singur loc

  4. Structura site-ului mult mai bună

  5. Nu trebuie să configurezi serverele

  6. Administrarea tehnică a site-ului se face în mod automat

  7. Nu ai nevoie de o firmă de hosting web

 

Suport premium în limba română pe chat și e-mail

Colaborarea cu un SaaS ( Software as a Service) precum WebWave presupune, uneori, și anumite dificultăți din partea ambelor părți. În acele momente, ai nevoie de suport cât mai rapid, care să-ți rezolve problema într-un timp cât mai scurt. De asemenea, metodele de contactare a acelui suport sunt extrem de importante - ar trebui să fie două, ca să ai de unde alege!

Pe lângă ce am spus mai sus, un alt factor cheie este limba în care vei discuta cu support-ul tehnic. Ești român, deci ai vrea ca suport-ul să fie în aceeași limbă cu cea vorbită de tine, ca să vă puteți înțelege cât mai bine și să te asiguri că tu nu spui un lucru, iar specialistul înțelege total altceva. 

WebWave dispune de suport premium în limba română atât pe chat, cât și pe e-mail. În schimb Wordpress îți oferă un forum, unde postezi problema ta, aștepți răspunsul din partea unor oameni ca tine și speri ca răspunsul să fie unul potrivit cu problema ta. La WebWave, specialiștii noștri știu exact ce răspuns să-ți dea!

 

Editare ușoară a site-ului, fără cunoștințe de programare.

Atunci când creezi un site pentru prima dată, ai nevoie de o platformă cât mai simplă. Nu vrei să creezi aplicații web cu zeci de mii de funcționalități ascunse. Să fim serioși, nu o să construiești următorul Facebook - ai doar nevoie de o prezență digitală mai vastă.

Din acest motiv, când am realizat platforma WebWave, ne-am gândit că editarea site-ului tău ar trebui să fie una cât mai simplă. Ți-am oferit astfel opțiunea ca în câteva ore să ai un site web gata de publicat.

Totuși, nu e de ajuns ca un site web să fie ușor de publicat - acesta trebuie să fie și la îndemână de editat. Editările vin constant pe un site web - adaugi produse noi, informații diverse sau pagini care nu au mai fost prezente până atunci!

 

Ai totul într-un singur loc

Când lucrurile sunt aranjate într-o harababură, poți găsi obiectul de care ai nevoie? Nu prea, nu. Din acest motiv, la WebWave ne-am gândit să punem totul în același loc - email, domeniu, hosting, certificat SSL, plugin-uri - toate chestiunile care sunt necesare pentru un site web.

Având totul într-un singur loc, nu cheltuiești mai mulți bani pentru aceste servicii (hosting, certificate SSL, plugin-uri) și îți e și mult mai ușor să le administrezi. 

 

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

 

Structura site-ului mult mai bună

Structura unui site creat într-un web builder este în mare parte aceeași la nivel de cod, chit că probabil 2 site-uri create în WebWave nu arată deloc la fel.

Acest lucru este foarte important deoarece o structură constantă va transforma liniile de cod alambicate într-un site web rapid, simplu de folosit pentru utilizatori și foarte rapid.

De asemenea, structura site-urilor create în WebWave e una mult mai stabilă, permițând schimbări constante ale site-ului tău fără să intervină diferite probleme.

 

Nu trebuie să configurezi serverele

Atunci când încerci să crezi un site și să-l publici, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să stai câteva zile, pierdut prin mail-uri cu specialistul de pe suport al unei firme de hosting, căutând o soluție să configurezi serverele ca acestea să ducă către site-ul tău web.

Platforma WebWave, față de instalarea WordPress, este mult mult mai simplă! Nu trebuie să fii expert în instalarea unei platforme ca să te poți bucura de site-ul tău web cât mai repede!

 


 

Să fim serioși, nu o să construiești următorul Facebook - ai doar nevoie de o prezență digitală mai vastă.

 


 

Administrarea tehnică a site-ului se face în mod automat

Orice website are nevoie de monitorizare, backup-uri, compatibilitate, securizare sau actualizări. În WordPress, acestea au loc în general după o perioadă de timp. În cazul WordPress, acestea nu se fac automat - au nevoie constant de îndrumarea ta pentru a avea loc.

WebWave, în schimb, administrează platforma în mod constant pentru a oferi fiecărui client o experiență cât mai plăcută atunci când își creează și administrează site-ul cu ajutorul platformei noastre.

Backup-ul site-ului tău este crucial - nu vrei să te trezești cu o parte din el pierdut în neantul internetului. De asemenea, actualizările la zi sunt foarte importante, deoarece fiecare actualizare aduce noi funcționalități platformei tale!

 

Nu ai nevoie de o firmă de hosting web

Atunci când îți creezi un site web cu ajutorul WordPress, ai nevoie să achiziționezi un pachet de hosting, pentru a putea să-ți faci site-ul disponibil tuturor. În cazul colaborării cu WebWave, îți oferim hosting, ca să nu trebuiască să ai un contract în plus și o factură adițională de achitat! Destul de facil, nu-i așa?

Acum că știi avantajele WebWave în fața WordPress, ce alegi? Dacă vrei să vezi mai multe despre platforma noastră, apasă click mai jos!

 

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: