Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Cei mai buni AI chatbots în 2024

19 aprilie 2024
Cei mai buni AI chatbots în 2024

2024 este anul în care inteligența artificială conversațională va deveni mainstream. Roboții de chat cu inteligență artificială există de mulți ani, dar au fost văzuți mai ales ca niște spectacole de lux, ridiculizați pentru răspunsuri inadecvate sau eșecuri. Asta până când a apărut ChatGPT, în noiembrie 2022.

Popularitatea modelului de limbaj mare al OpenAI a atras atenția la nivel mondial, iar acum toată lumea (în special concurenții OpenAI) iau în serios AI chatbots.

Giganții din domeniul tehnologiei, cum ar fi Microsoft și Google, investesc eforturi și resurse uriașe în AI, integrând chatbots în motoarele lor de căutare și în instrumentele de productivitate.

Ce sunt chatbots? Cum să îi folosim? Cum să îl alegeți pe cel mai bun? Astăzi vă voi spune totul despre asta!

 

Ce este un chatbot AI și cum funcționează?

Datorită API-urilor publice, dezvoltatorii independenți și startup-urile au obținut brusc acces la inteligența artificială, permițându-le să își creeze aplicațiile. Astăzi, multe instrumente de inteligență artificială conversațională sunt la fel de bune (sau aproape la fel de bune ca) ChatGPT.

ChatGPT este cunoscut pentru acuratețea sa, dar, la fel ca toți AI chatbots, are totuși unele "halucinații". Atunci când utilizați oricare dintre aceste instrumente, fiți conștienți de faptul că răspunsurile lor pot fi inexacte sau depășite.

AI Chatbots sunt aplicații software sofisticate, alimentate de tehnologii avansate de inteligență artificială, concepute pentru a simula conversații asemănătoare celor umane cu utilizatorii. Aceste chatbots valorifică tehnologia AI pentru a înțelege și procesa întrebările clienților, oferind răspunsuri instantanee. Un caz de utilizare remarcabil al AI chatbots este în asistența pentru clienți, unde îmbunătățesc experiența clienților prin tratarea eficientă a întrebărilor comune ale acestora.

Cele mai bune platforme de chatbot AI oferă o serie de funcții AI, cum ar fi învățarea din datele clienților pentru a îmbunătăți interacțiunile. Întreprinderile mici de toate dimensiunile adoptă chatbots pentru a automatiza sarcinile repetitive, ceea ce îmbunătățește interacțiunile cu clienții și eliberează timpul echipei pentru probleme mai complexe.

 

Beneficiile utilizării AI chatbots pentru întreprinderile mici

Ce face ca utilizarea AI chatbots pe un site web să fie profitabilă? Haideți să aflăm.

  • Chatbots vă permit să creșteți eficiența echipei dvs. de servicii pentru clienți - acestea se ocupă de solicitările repetitive, în timp ce membrii echipei se pot concentra pe acele solicitări care necesită implicarea lor personală și contactul uman.
  • Cu ajutorul unui chatbot, veți economisi timp și bani - puteți avea o echipă de servicii clienți mai mică pentru a gestiona același număr de solicitări.
  • Cu ajutorul unui chatbot, veți crește productivitatea echipei dumneavoastră de servicii pentru clienți.
  • Cu ajutorul unui chatbot, puteți îmbunătăți performanțele de vânzări ale companiei dvs. prin oferirea de experiențe personalizate și contact rapid.
  • Cu ajutorul unui chatbot, puteți crește numărul de lead-uri generate.
  • Chatbot-ul vă permite să rezolvați rapid și eficient problemele clienților și să le oferiți informațiile necesare.

 

Cum să găsești chatbotul pentru nevoile unei întreprinderi mici

Pentru companiile, în special pentru întreprinderile mici, care doresc să își sporească calitatea serviciilor, alegerea celei mai bune soluții de chatbot înseamnă selectarea unei platforme de chatbot care se aliniază cu nevoile lor de afaceri. Utilizarea unui constructor de chatbot sau pornind de la șabloane de chatbot poate simplifica procesul de dezvoltare, facilitând implementarea unui chatbot pentru afacerea dvs. mică.

Un astfel de software pentru întreprinderile mici nu numai că ajută la gestionarea solicitărilor clienților, dar joacă, de asemenea, un rol crucial în colectarea de informații pentru a îmbunătăți în continuare strategiile de servicii pentru clienți. Cele mai bune chatbots pentru întreprinderile mici pot transforma călătoria clientului, făcând fiecare interacțiune mai personalizată și mai eficientă.

Acest nivel de automatizare și de eficiență a serviciilor pentru clienți diferențiază cele mai bune chatbots. Chatbots oferă întreprinderilor o modalitate de a automatiza sarcinile și de a simplifica comunicarea, permițându-le să se concentreze pe creșterea strategică.

O soluție eficientă de chatbot poate îmbunătăți semnificativ experiența generală a clienților prin gestionarea întrebărilor sau prin furnizarea de recomandări personalizate, stimulând loialitatea și retenția. Peisajul software-ului chatbot este vast, dar cu instrumentele și abordarea potrivită, întreprinderile pot valorifica acești asistenți digitali pentru a satisface și depăși așteptările consumatorilor moderni.

Într-o epocă în care AI este deja peste tot, a avea chat-ul AI în baza site-ului dvs. este o necesitate absolută dacă doriți să rămâneți în fața concurenței.

Este demn de remarcat faptul că propriul site web este o garanție a succesului. Este necesar să vă gândiți la aceasta. Mulțumită nouă, îl veți crea singur! Nu aveți încă un site web personalizat? Creați unul în 3 minute cu AI Website Builder.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

 

Top 5 AI Chatbots în 2024

 

Chat GPT4

Acum că ChatGPT vine cu un plug-in Bing, acesta poate indexa Web-ul, oferind cele mai recente rezultate de căutare. Anterior, sursa sa de date a fost dezactivată după septembrie 2021.

Un cont gratuit oferă acces la GPT-3.5, în timp ce un abonament ChatGPT Plus de 20 de dolari pe lună oferă acces la GPT-4. Chat GPT are un spectru larg de aplicații. Vă puteți crea GPT-uri, chat-ul poate genera și imagini (Dalle), etc.

 

Chat GPT AI chatbot

 

Chat Bing

Datorită unei investiții majore în OpenAI, Bing Chat de la Microsoft este la fel de avansat ca și ChatGPT.

Folosește același LLM, GPT-4, și este complet gratuit. Singurul dezavantaj este numărul de mesaje sau mișcări pe conversație, care este limitat în prezent la 30 de mesaje din 300 pe zi. Dar asta este totuși foarte mult.

 

Bing AI chatbot

 

ZenoChat

TextCortex este o aplicație de creare de conținut care dispune de un set de șabloane pe care le puteți folosi pentru a transforma rapid sugestiile în primele proiecte. În această aplicație, veți găsi ZenoChat, o experiență de chat bazată pe modelul intern Sophos 2. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai familiar, puteți utiliza și GPT-4 de la OpenAI.

Modelul proprietar s-a îmbunătățit foarte mult de când l-am testat ultima dată. Dacă vă concentrați pe simplitate și pe caracterul direct, puteți obține rezultate bune. Puteți să îi realizați o personalizare, puteți activa sau dezactiva căutarea web, puteți adăuga o bază de cunoștințe sau puteți seta o limbă diferită în meniul derulant din caseta de chat.

Există multe șabloane de prompt disponibile pe piață. Doar răsfoiți și alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine sarcinii dumneavoastră. Dacă vi se pare că sunteți prea scurt atunci când vă scrieți prompturile, ZenoChat are o funcție unică care vă va extinde prompturile în cât mai multe detalii. În acest fel, atunci când trimiteți, vă puteți asigura că ați acoperit toate bazele pentru a obține cel mai bun răspuns posibil.

 

Zeno AI chatbot

 

Character.AI

În timp ce majoritatea AI chatbots se concentrează pe îmbunătățirea productivității și pe furnizarea de informații utile, Character. AI are o abordare science-fiction, simulând conversații cu personaje reale sau fictive. Am ales instrumentele prezentate în articol nu întâmplător. Am testat într-adevăr destul de multe dintre ele, iar acestea sunt cele care mi-au făcut cea mai bună impresie pozitivă.

 

Character AI chatbot

 

Jasper

Funcționarea platformei se bazează pe o combinație impresionantă de algoritmi de învățare automată, procesare a limbajului natural și predicție. Ca urmare, Jasper colectează date, le procesează și le analizează, iar apoi creează recomandări. Pentru afacerile mici, acest instrument va funcționa perfect, datorită faptului că este extrem de ușor de utilizat - chiar și pentru începători.

 

Jasper AI chatbot

 

Implementarea chatboturilor AI pe site-ul dvs.

Atunci când adăugați un chatbot pe site-ul dvs. web pentru a vă sprijini echipa de servicii pentru clienți, următoarea decizie va fi cum să o faceți. O opțiune este să folosiți resursele interne cu abilități de codificare și experiență în domeniul interfeței cu utilizatorul/experienței utilizatorului (UI/UX) pentru a crea un chatbot pentru compania dvs. Pe de altă parte, puteți alege să folosiți un software de chatbot de la un furnizor.

Fiecare opțiune are avantajele sale. De exemplu, lucrul intern vă permite să proiectați un chatbot unic. Cu toate acestea, dezvoltarea acestuia necesită timp și investiții, așa că utilizarea unei platforme de la un furnizor de soluții poate permite o implementare mai rapidă.

Dacă alegeți să folosiți un software de la un furnizor de chatbot AI, rețineți că va trebui în continuare să construiți chatbotul pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. Din fericire, însă, nu aveți nevoie de programatori în echipa dvs. pentru a-l utiliza. O platformă care include un constructor vizual de chatbot vă va facilita crearea acestora pentru a le adăuga la site-ul dvs. WordPress sau la altă platformă web.

Odată ce chatbotul a fost creat și testat, acesta trebuie lansat pe site-ul dvs. web. Dacă alegeți o platformă de la un furnizor de software, veți primi informații despre integrările native sau veți folosi un widget pentru a adăuga chatbotul pe site-ul dvs. web.

În cazul AI Website Builder de la WebWave, este extrem de ușor. Puteți crea singur un site web în doar 3 minute. Nu vă costă nimic. Îl veți încerca?

 

Concluzie

Chatbots sunt instrumente versatile care pot ajuta în multe domenii de funcționare a unei afaceri online, cum ar fi serviciul clienți, generarea de lead-uri, personalizarea, rezolvarea problemelor și creșterea implicării și a vânzărilor. Cu toate acestea, înainte de a aplica un chatbot pe un site web, scopul și funcțiile sale trebuie analizate cu atenție, asigurând cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori. Chatbot-urile ar trebui să ofere valoare utilizatorilor și să fie ușor de utilizat. De asemenea, nu uitați că chatbots nu pot înlocui în totalitate oamenii, așa că merită timpul și resursele necesare pentru a crea o echipă de servicii pentru clienți calificată.

 

Autor: Dragos Suciu

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: