Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

REZULTATELE PLATITE

Reprezintă rezultatele care apar pe Google unui utilizator prin intermediul unei reclame plătite. Dacă ai un site web și vrei să apari cât mai sus în rezultatele căutărilor, poți plăti o sumă de bani pentru a ajunge în rezultate pe primele locuri pentru anumite cuvinte cheie.

REZULTATELE PLATITE

REZULTATE ORGANICE

Reprezintă rezultatele care apar pe Google în mod organic unui utilizator. Motorul de căutare le alege în funcție de calitatea conținutului, calitatea site-ului web și comparând cu alte site-uri web ce oferă același conținut.

REZULTATE ORGANICE

REMARKETING

Modalitatea prin care un utilizator care a intrat pe un site web este atins de anumite reclame de pe social media, deoarece nu a făcut încă o conversie pe site-ul respectiv!

REMARKETING

RECIPROCAL LINKS

Reprezintă o practică pusă în aplicare de unele site-uri web, prin care două site-uri web fac schimb de link-uri între ele, pe baza unui troc de genul: eu îți dau un link, tu îmi dai un link!

RECIPROCAL LINKS

REBRANDING

Modalitatea prin care o afacere sau un site web își schimbă logo-ul, descrierile, comunicarea, culorile, fonturile, pentru a obține o nouă față!

REBRANDING

RATA DE RESPINGERE

Un procent care arată cât la sută din utilizatorii care intră pe site-ul tău îl părăsesc fără să facă orice altă acțiune pe site-ul tău web!

RATA DE RESPINGERE

R

Aplicațiile web progresive reprezintă posibilitatea de a transforma un site web într-o aplicație pentru mobil

PWA

Aplicațiile web progresive reprezintă posibilitatea de a transforma un site web într-o aplicație pentru mobil, cu toate funcționalitățile unei aplicații.

PWA

PERMALINK

Un permalink este o legătură de încredere, care va ține mulți ani și care nu are șanse de distrugere în viitorul apropiat.

PERMALINK

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

PAID SEARCH

Rezultatele din căutarea unui motor de căutare care apar primele pe pagină și care apar acolo deoarece au fost plătite, nu câștigate prin optimizarea motoarelor de căutare.

PAID SEARCH

PAGERANK

Aprecierea hyperlink-urilor care se află pe un site pentru a crea o anumită autoritate și un rank pentru site-ul tău web!

PAGERANK

P

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 1
Glosarul termenilor de web design și e-marketing

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

16/03/2021

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 10