Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

SERP

Paginile rezultatelor unei căutări (SERP) sunt paginile care adăpostesc rezultatele unei căutări, în funcție de căutarea utilizatorului, locația acestuia și alte date cheie.

SERP

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)

Optimizarea motoarelor de căutare reprezintă optimizarea conținutului și a modului în care acesta este afișat pe site, pentru a ajunge cât mai sus în rankurile motoarelor de căutare.

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)

SEM (SEARCH ENGINE MARKETING)

Marketingul motoarelor de căutare face referire la modalitățile prin care poți optimiza rezultatele plătite care apar pe motoarele de căutare și cum poți evalua reclamele tale!

SEM (SEARCH ENGINE MARKETING)

SEARCH ENGINE (MOTOR DE CĂUTARE)

Un motor de căutare este o platformă web care reprezintă casa pentru miliarde de link-uri de pe internet. Motorul de căutare decide care sunt cele mai bune rezultate pentru utilizatori, în funcție de parametrii căutați.

SEARCH ENGINE (MOTOR DE CĂUTARE)

SANDBOX

Un mediu de testare în care experimentele și noutățile care urmează să fie urcate pe site sunt separate de site-ul propriu zis, pentru a nu cauza inadvertențe sau erori.

SANDBOX

SAAS

Software ca Serviciu reprezintă anumite programe care sunt comercializate și promovate ca un serviciu pentru utilizatori sau pentru companii. Aici se încadrează și WebWave, deoarece poți crea un site cu ajutorul nostru!

SAAS

S

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 11

RTB

Licitarea în timp real a spațiului publicitar se petrece pentru rezultatele plătite pe care Google le scoate la licitație. Astfel, mai mulți utilizatori pot oferi sume diferite pentru o anumită poziție de pe prima pagină Google!

RTB

ROI

Returnarea investiției este un procent care determină cât la sută din ce ai investit a fost returnat afacerii.

ROI

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

ROBOTS.TXT

Este un document care îi spune motorului de căutare și crawlerului care vizitează site-ul care fișiere trebuie căutate și care nu trebuie, pentru a nu supraaglomera roboții Google și pentru a îmbunătăți viteza de indexare a site-ului!

ROBOTS.TXT

ROBOT GOOGLE

Googlebot este un software prin care Google trimite pe site-ul tău web un ”crawler” care îți analizează site-ul în întregime și transmite datele înapoi la motorul de căutare!

 

ROBOT GOOGLE

R

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 1
Glosarul termenilor de web design și e-marketing

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

30/03/2021

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 11