Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

SUBPAGINĂ

O formă de prezentare a conținutului pe site-uri: text, imagini, materiale video și altele, afișate cu ajutorul unui cod HTML. Un site cuprinde cel puțin o subpagină.

SUBPAGINĂ - O pagină secundară sau o pagină inferioară, care aparține unei pagini mai mari.

SUBDOMENIU

Un domeniu care face parte dintr-un domeniu mult mai mare. Mai multe subdomenii realizează un arbore. Vă puteți imagina oricând o casă (domeniul mare) cu mai multe camere (subdomenii).

SUBDOMENIU - Un domeniu care face parte dintr-un domeniu mult mai mare. Mai multe subdomenii realizează un arbore. Vă puteți imagina oricând o casă (domeniul mare) cu mai multe camere (subdomenii).

STORY TELLING

O modalitate de a realiza conținutul prin scrierea ficțiunii și unei povești, care este demonstrată științific că dă mai multe rezultate decât marketingul obișnuit, deoarece oamenii pot relaționa mai bine cu conținutul.

STORY TELLING - O modalitate de a realiza conținutul prin scrierea ficțiunii și unei povești, care este demonstrată științific că dă mai multe rezultate decât marketingul obișnuit, deoarece oamenii pot relaționa mai bine cu conținutul.

SSL (CERTIFICAT SSL)

Un certificat SSL îți protejează site-ul de anumite atacuri cibernetice și arată utilizatorilor tăi și motoarelor de căutare că site-ul tău este sigur și de încredere.

SSL (CERTIFICAT SSL) - Un certificat SSL îți protejează site-ul de anumite atacuri cibernetice și arată utilizatorilor tăi și motoarelor de căutare că site-ul tău este sigur și de încredere.

SOCIAL SIGNAL

Reprezintă unul din factorii speculați ai algoritmului Google, și include niște semnalele transmise de rețele sociale despre o pagină web, care sunt în general reprezentate de share, like sau alte semnale sociale.

SOCIAL SIGNAL - Reprezintă semnalele transmise de rețele sociale despre o pagină web, care sunt în general reprezentate de share, like sau alte semnale sociale.

SNIPPET

Un fragment de text plus imagine care reprezintă, din punctul de vedere al motorului de căutare, rezultatul ideal pe care utilizatorul îl va putea folosi fără să dea click neapărat pe link pentru a trece pe site!

SNIPPET - O bucată de text plus imagine care reprezintă, din punctul de vedere al motorului de căutare, rezultatul ideal pe care utilizatorul îl va putea folosi fără să dea click neapărat pe link!
WEB DESIGN  Tipul de design realizat special pentru un site, ca acesta să funcționeze cât mai bine și să arate cât mai bine pentru utilizator.

SLUG

Un segement al adresei URL care apare la final și îți poate îmbunătăți CTR-ul și optimizarea motoarelor de căutare, dacă e scris corect.

SLUG - Un tip de URL care apare la finalul URL-ului total și îți poate îmbunătăți CTR-ul și optimizarea motoarelor de căutare, dacă e scris corect.

SITEMAP XML

Este un fișier de tip XML care conține toate URL-urile unui site web ordonate foarte clar. Acesta ajută Googlebot-ul să analizeze site-ul mult mai repede și ușor.

SITEMAP XML - Este un fișier de tip XML care conține toate URL-urile unui site web ordonate foarte clar. Acesta ajută Googlebot-ul să analizeze site-ul mult mai repede și ușor.

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

SITE WEB

O platformă realizată din mai multe pagini web care prezintă un produs, serviciu, concept, instituție și are un anumit scop bine determinat, care se apreciază de cele mai multe ori în baza conversiei!

SITE WEB - O platformă realizată din mai multe pagini web care prezintă un produs, serviciu, concept, instituție și are ca rol petrecerea timpului, cu un anumit scop bine explicat, care se numește conversie!

SERVER

Un calculator extrem de puternic care reprezintă casa mai multor aplicații și site-uri web, pentru a le asigura funcționarea continuă și cât mai rapidă.

SERVER - Un calculator extrem de puternic care reprezintă casa mai multor aplicații și site-uri web, pentru a le asigura funcționarea continuă și cât mai rapidă.

S

Glosarul termenilor de web design și e-marketing

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

13/04/2021

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 12