Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

WYWIWYG

Primești ce scrii (What you write is what you get) este un sistem care te ajută să vizualizezi clar cum va arăta conținutul tău scris pentru site-ul web!

WYWIWYG

WYSIWYG

Primești ceea ce vezi (What you see is what you get) este un sistem de a crea site-uri web cu ajutorul unui editor care îți arată exact cum va arăta site-ul tău, fără alte diferențe și schimbări.

WYSIWYG

WHOIS

Serviciu de căutare a unui domeniu pentru a vedea cine deține domeniul, pentru cât timp, cât costă sau alte sugestii de domeniu aproximative.

WHOIS

WHITE LABEL

Un produs sau serviciu realizat cu ajutorul unui software precum WebWave de către un designer pentru o companie, urmând ca respectiva companie să îl branduiască exact cum dorește!

WHITE LABEL

WHITE HAT SEO

Un tip de optimizare a motoarelor de căutare care este realizată prin conținut extrem de bun și tactici foarte bine văzute de către motoarele de căutare!

WHITE HAT SEO

WEBWAVE

Un constructor de site-uri web construit special pentru tine și nevoile tale, cu ajutorul căruia îți poți crea un site web de la 0, fără să scrii o singură linie de cod.

WEBWAVE
WEB DESIGN  Tipul de design realizat special pentru un site, ca acesta să funcționeze cât mai bine și să arate cât mai bine pentru utilizator.

WEBP

Un format de fișier de tip imagine care este dezvoltat special pentru site-uri web, ca acestea să se încarce cât mai repede.

WEBP

WEB DEVELOPMENT

Dezvoltarea unui site web reprezintă scrierea de cod de la 0 sau folosirea unui website builder pentru a dezvolta un site web, cu toate funcționalitățile de care acel site web are nevoie!

WEB DEVELOPMENT

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

WEB DESIGN

Tipul de design realizat special pentru un site, ca acesta să funcționeze cât mai bine și să arate cât mai bine pentru utilizator.

WEB DESIGN

WEBSITE BUILDER

O platformă care te ajută să-ți creezi propriul site, unde găsești șabloane și editoare foarte ușor de folosit. O astfel de platformă este și WebWave.

WEBSITE BUILDER

W

Glosarul termenilor de web design și e-marketing

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

11/05/2021

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 14