Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 14

11/05/2021

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

Glosarul termenilor de web design și e-marketing

W

WEBSITE BUILDER

WEBSITE BUILDER

O platformă care te ajută să-ți creezi propriul site, unde găsești șabloane și editoare foarte ușor de folosit. O astfel de platformă este și WebWave.

WEB DESIGN

WEB DESIGN

Tipul de design realizat special pentru un site, ca acesta să funcționeze cât mai bine și să arate cât mai bine pentru utilizator.

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

WEB DEVELOPMENT

WEB DEVELOPMENT

Dezvoltarea unui site web reprezintă scrierea de cod de la 0 sau folosirea unui website builder pentru a dezvolta un site web, cu toate funcționalitățile de care acel site web are nevoie!

WEBP

WEBP

Un format de fișier de tip imagine care este dezvoltat special pentru site-uri web, ca acestea să se încarce cât mai repede.

WEB DESIGN  Tipul de design realizat special pentru un site, ca acesta să funcționeze cât mai bine și să arate cât mai bine pentru utilizator.
WEBWAVE

WEBWAVE

Un constructor de site-uri web construit special pentru tine și nevoile tale, cu ajutorul căruia îți poți crea un site web de la 0, fără să scrii o singură linie de cod.

WHITE HAT SEO

WHITE HAT SEO

Un tip de optimizare a motoarelor de căutare care este realizată prin conținut extrem de bun și tactici foarte bine văzute de către motoarele de căutare!

WHITE LABEL

WHITE LABEL

Un produs sau serviciu realizat cu ajutorul unui software precum WebWave de către un designer pentru o companie, urmând ca respectiva companie să îl branduiască exact cum dorește!

WHOIS

WHOIS

Serviciu de căutare a unui domeniu pentru a vedea cine deține domeniul, pentru cât timp, cât costă sau alte sugestii de domeniu aproximative.

WYSIWYG

WYSIWYG

Primești ceea ce vezi (What you see is what you get) este un sistem de a crea site-uri web cu ajutorul unui editor care îți arată exact cum va arăta site-ul tău, fără alte diferențe și schimbări.

WYWIWYG

WYWIWYG

Primești ce scrii (What you write is what you get) este un sistem care te ajută să vizualizezi clar cum va arăta conținutul tău scris pentru site-ul web!

Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Testează gratuit

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Cursuri online de creare site web

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: