Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

CONVERSIE
Procesul prin care un utilizator care îți vizitează site-ul face o acțiune pe care tu o consideri o conversie (cumpără un produs, se înscire la newsletter, se abonează la serviciile tale.).

CONTENT DESIGNER
O persoană care creează conținut video, audio și scris pentru a promova un produs sau serviciu.

CMS
Un sistem prin care poți administra conținutul site-ului tău web, de la crearea de pagini web până la scrierea articolelor de blog.

CLOAKING
O modalitate prin care prezinți motorului de căutare un anumit tip de conținut, diferit față de ceea ce vede clientul, pentru optimizarea motoarelor de căutare.

CHAT
Modalitate de a conversa cu un client fie pe un site web, fie pe pagini de socializare!

CACHE
O modalitate de a stoca informații temporare, precum imagini, pagini web, videoclipuri, pentru a scurta durata de livrare a rezultatului de la server la utilizator.

C

BRIEF
Un document în care se află concepte cheie, cerințele și scopurile în baza cărora o agenție de publicitate/marketing creează un site sau realizează un proiect la comandă.

BRANDING
Colecția formată din slogan, logo, culori, fonturi și valori principale pe care fiecare produs trebuie să le aibă, pentru a putea fi recunoscut de către clienți.

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

BOUNCE RATE

Procentul de persoane care intră pe site-ul tău și-l părăsesc fără să facă orice altă acțiune direct pe site-ul tău web.

BLACK HAT SEO

O modalitate de a umple conținutul site-ului tău cu anumite cuvinte cheie sau backlink-uri false, care funcționează pe termen scurt însă are repecursiuni grave pe termen lung!

B

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

10/11/2020

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 2

Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web Uimitoare cu ajutorul platformei WebWave ! 
Începe cu o pagină curată sau alege un șablon deja optimizat pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile cerințe.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți