Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 2

10/11/2020

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 3
Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 3

B

TEMPLATE, ȘABLONUL UNUI SITE WEB

BLACK HAT SEO

O modalitate de a umple conținutul site-ului tău cu anumite cuvinte cheie sau backlink-uri false, care funcționează pe termen scurt însă are repecursiuni grave pe termen lung!

TITLUL UNUI SITE WEB

BOUNCE RATE

Procentul de persoane care intră pe site-ul tău și-l părăsesc fără să facă orice altă acțiune direct pe site-ul tău web.

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

TOP-LEVEL DOMAIN

BRANDING
Colecția formată din slogan, logo, culori, fonturi și valori principale pe care fiecare produs trebuie să le aibă, pentru a putea fi recunoscut de către clienți.

TRAFIC

BRIEF
Un document în care se află concepte cheie, cerințele și scopurile în baza cărora o agenție de publicitate/marketing creează un site sau realizează un proiect la comandă.

GOOGLE ADS Serviciu de reclamă plătită de la Google, recunoscut atât prin reclamele de tip display cât și cele bazate pe text și căutare în motor

C

UAT (User Acceptance Testing)

CACHE
O modalitate de a stoca informații temporare, precum imagini, pagini web, videoclipuri, pentru a scurta durata de livrare a rezultatului de la server la utilizator.

UI - Interfața utilizatorului

CHAT
Modalitate de a conversa cu un client fie pe un site web, fie pe pagini de socializare!

URL

CLOAKING
O modalitate prin care prezinți motorului de căutare un anumit tip de conținut, diferit față de ceea ce vede clientul, pentru optimizarea motoarelor de căutare.

USER-GENERATED CONTENT

CMS
Un sistem prin care poți administra conținutul site-ului tău web, de la crearea de pagini web până la scrierea articolelor de blog.

USP (Unique Selling Proposition)

CONTENT DESIGNER
O persoană care creează conținut video, audio și scris pentru a promova un produs sau serviciu.

UX (USER EXPERIENCE, EXPERIENȚA UTILIZATORILOR)

CONVERSIE
Procesul prin care un utilizator care îți vizitează site-ul face o acțiune pe care tu o consideri o conversie (cumpără un produs, se înscire la newsletter, se abonează la serviciile tale.).

Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Testează gratuit

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Cursuri online de creare site web

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: