Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

CONVERSIE
Procesul prin care un utilizator care îți vizitează site-ul face o acțiune pe care tu o consideri o conversie (cumpără un produs, se înscire la newsletter, se abonează la serviciile tale.).

OUTBOUND LINK

CONTENT DESIGNER
O persoană care creează conținut video, audio și scris pentru a promova un produs sau serviciu.

OPTIMIZARE SEO

CMS
Un sistem prin care poți administra conținutul site-ului tău web, de la crearea de pagini web până la scrierea articolelor de blog.

OPEN SOURCE

CLOAKING
O modalitate prin care prezinți motorului de căutare un anumit tip de conținut, diferit față de ceea ce vede clientul, pentru optimizarea motoarelor de căutare.

ON-PAGE SEO

CHAT
Modalitate de a conversa cu un client fie pe un site web, fie pe pagini de socializare!

OMNICHANNEL MARKETING

CACHE
O modalitate de a stoca informații temporare, precum imagini, pagini web, videoclipuri, pentru a scurta durata de livrare a rezultatului de la server la utilizator.

OFF-PAGE SEO

C

GOOGLE ADS Serviciu de reclamă plătită de la Google, recunoscut atât prin reclamele de tip display cât și cele bazate pe text și căutare în motor

BRIEF
Un document în care se află concepte cheie, cerințele și scopurile în baza cărora o agenție de publicitate/marketing creează un site sau realizează un proiect la comandă.

NOINDEX TAG

BRANDING
Colecția formată din slogan, logo, culori, fonturi și valori principale pe care fiecare produs trebuie să le aibă, pentru a putea fi recunoscut de către clienți.

NOFOLLOW

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

BOUNCE RATE

Procentul de persoane care intră pe site-ul tău și-l părăsesc fără să facă orice altă acțiune direct pe site-ul tău web.

NESTING

BLACK HAT SEO

O modalitate de a umple conținutul site-ului tău cu anumite cuvinte cheie sau backlink-uri false, care funcționează pe termen scurt însă are repecursiuni grave pe termen lung!

NAVIGAREA SITE-ULUI

B

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 3
Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 3

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

10/11/2020

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 2