Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

DUPLICATE CONTENT

Reprezintă conținut care apare de mai multe ori pe World Wide Web, în aceeași formă. Dacă un articol apare de 2 ori, în exact aceeași formă, pe două URL-uri total diferite, acela este duplicate content.

SERP

DOMENIU

Adresa web unde ”locuiește” site-ul tău, recunoscută prin tipul de sintagmă: www.example.com.

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)

DOMAIN AUTHORITY

Acest concept descrie cât de relevant sau irelevant este un site web pentru nișa pe care activează, iar o autoritate mare te va ajuta la un ranking mult mai bun.

SEM (SEARCH ENGINE MARKETING)

DOFOLLOW

Tipul de backlink căruia îi este permis de către administartorul site-ului să fie urmărit și indexat de către motoarele de căutare.

SEARCH ENGINE (MOTOR DE CĂUTARE)

DMS

Un sistem de stocare, administrare, indexare și găsire a documentelor de care ai nevoie. Un DMS este ideal de folosit atunci când ai multă birocrație în companie!

SANDBOX

DESIGN RESPONSIV

Modalitatea de a te asigura că site-ul tău arată exact cum ar trebui pe orice rezoluție ar apărea! (Telefon, Laptop, Desktop, Smart TV)

SAAS

D

GOOGLE ADS Serviciu de reclamă plătită de la Google, recunoscut atât prin reclamele de tip display cât și cele bazate pe text și căutare în motor

CTA (CALL TO ACTION - APEL LA ACȚIUNE)

O modalitate prin care îndemni clientul să facă o acțiune simplă (cumpără acum!) prin apăsarea unui buton sau a unui link.

RTB

CTR (Click Thru Rate)

Procentul de persoane care dau click pe un buton afișat pe site-ul tău web sau pe un link afișat în postările tale de pe social media.

ROI

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

CSS

O modalitate cunoscută de a formata elemenetele HTML care ajută la crearea imaginii site-ului tău web, prin anumite culori sau poziționări standard!

ROBOTS.TXT

CRO (CONVERTION RATE OPTIMIZATION)

Optimizarea ratei de conversie este multitudinea de schimbări aduse unui produs sau prezentării acestuia pentru a aduce mai multe conversii, la același număr de utilizatori.

ROBOT GOOGLE

C

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 3
Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 3

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

01/12/2020

Glosarul termenilor de web design și e-marketing. 
Partea 3