Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

FOOTER (SUBSOLUL SITE-ULUI)

Partea de jos site-ului, care arată la fel pe toate subpaginile site-ul, în care se află în general informații legale sau un meniu secundar al site-ului tău.

FIRST SCREEN

Partea subpaginii pe care o vede utilizatorul în dată ce nimerește pe subpagină, fără a face scrol sau alte acțiuni de navigare.

FERMĂ DE LINKURI
(LINK FARM)

O modalitate neloială de promovare a site-ului în rezultatele căutărilor Google prin carese creează un site în exclusivitate pentru backlink-uri

FEATURED SNIPPET

Rezultate ale unor căutări pe Google care țintesc să răspundă utilizatorului instant la o întrebare. Acestea ocupă primele locuri Google deoarece reprezintă informații valoroase legate de întrebarea pusă.

FAVICON

Imaginea mică, de 16x16 pixeli, din colțul stânga al tab-urilor browserului tău, care este, de obicei, un element de branding (logo-ul).

FACEBOOK PIXEL

O linie de cod care se află în HEAD-ul site-ului tău web și care permite promovarea reclamelor pe Facebook către persoanele care ți-au vizitat site-ul și stocarea anumitor informații de marketing.

F

GOOGLE ADS Serviciu de reclamă plătită de la Google, recunoscut atât prin reclamele de tip display cât și cele bazate pe text și căutare în motor

ESP - EMOTIONAL SELLING PROPOSITION

Promisiunea emoțională pe care un produs îți promite că ți-o va oferi, atunci când este folosit.

EMAIL MARKETING

Metodă de a obține clienți și conversii prin intermediul e-mail-urilor, cu ajutorul unor platforme specializate de creare de mail-uri optimizate vizual!

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

EDITORUL UNUI SITE WEB

Un program care permite editarea și personalizarea unei pagini web sau a unui întreg site, atât din punct de vedere vizual, cât și al conținutului.

E-COMMERCE

Un concept digital care face referire la comerț electronic, sub tutela căruia se află foarte multe magazine, precum magazine de haine, mâncare, jocuri video.

E

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 3
Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 3

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

16/12/2020

Glosarul termenilor de web design și e-marketing. Partea 4

Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți