Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

GOOGLE SEARCH CONSOLE

Acest serviciu le permite administratorilor de site-uri web să acceseze detalii despre indexarea site-ului lor și sfaturi despre cum să optimizeze site-ul web pentru motorul de căutare.

SERP

GOOGLE SANDBOX

Un concept apărut în baza observațiilor, conform căruia site-urile noi lansate nu pot atinge poziții performante în rezultatele căutărilor Google pentru o anumită perioadă de început (aproximativ 6- 12 luni).

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)

GOOGLE RANKBRAIN

Algoritm inteligent dezvoltat de Google și utilizat încă din 2015, prin care inteligența artificială analizează căutarea utilizatorului și propune rezultate folositoare pentru acesta!

SEM (SEARCH ENGINE MARKETING)

GOOGLE ADSENSE

O aplicație în care se pot înscrie toți proprietarii de site-uri pentru a găzdui reclame pe propriul site pentru bani.

SEARCH ENGINE (MOTOR DE CĂUTARE)

GOOGLE ADS

Serviciu de reclamă plătită de la Google, recunoscut atât prin reclamele de tip display cât și cele bazate pe text și căutare în motor.

SANDBOX

GENERARE LEADURI

Generarea de leaduri constă în aducerea în atenția unor potențiali clienți că afacerea ta există și că îi poate ajuta pe aceștia direct!

SAAS

G

GOOGLE ADS Serviciu de reclamă plătită de la Google, recunoscut atât prin reclamele de tip display cât și cele bazate pe text și căutare în motor

FTP

Protocolul de transfer al fișierelor (FTP) este un sistem care te ajută să adaugi, editezi sau ștergi fișiere de pe site-ul tău web aflat pe server.

RTB

FRONT-END

Partea de cod a site-ului tău care este vizibilă de către clienți, În general aici apar imagini, conținut și se editează cu ajutorul CSS, HTML, JavaScript.

ROI

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

FRAZĂ CHEIE

Este o frază pentru care dorești ca site-ul tău sau blog-ul să apară în primele rezultate Google, care rezultă exact căutarea clientului.

ROBOTS.TXT

FORMULAR DE CONTACT

Un formular pe care un client care dorește să te contacteze prin intermediul site-ului îl completează cu nume, prenume, e-mail și/sau număr de telefon, împreună cu mesajul pe care doresc să-l trimită.

ROBOT GOOGLE

F

Glosarul termenilor de web design și e-marketing

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

05/01/2021

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 5