Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 5

05/01/2021

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

Glosarul termenilor de web design și e-marketing
Glosarul termenilor de web design și e-marketing. Partea 13

F

TEMPLATE, ȘABLONUL UNUI SITE WEB

FORMULAR DE CONTACT

Un formular pe care un client care dorește să te contacteze prin intermediul site-ului îl completează cu nume, prenume, e-mail și/sau număr de telefon, împreună cu mesajul pe care doresc să-l trimită.

TITLUL UNUI SITE WEB

FRAZĂ CHEIE

Este o frază pentru care dorești ca site-ul tău sau blog-ul să apară în primele rezultate Google, care rezultă exact căutarea clientului.

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

TOP-LEVEL DOMAIN

FRONT-END

Partea de cod a site-ului tău care este vizibilă de către clienți, În general aici apar imagini, conținut și se editează cu ajutorul CSS, HTML, JavaScript.

TRAFIC

FTP

Protocolul de transfer al fișierelor (FTP) este un sistem care te ajută să adaugi, editezi sau ștergi fișiere de pe site-ul tău web aflat pe server.

GOOGLE ADS Serviciu de reclamă plătită de la Google, recunoscut atât prin reclamele de tip display cât și cele bazate pe text și căutare în motor

G

UAT (User Acceptance Testing)

GENERARE LEADURI

Generarea de leaduri constă în aducerea în atenția unor potențiali clienți că afacerea ta există și că îi poate ajuta pe aceștia direct!

UI - Interfața utilizatorului

GOOGLE ADS

Serviciu de reclamă plătită de la Google, recunoscut atât prin reclamele de tip display cât și cele bazate pe text și căutare în motor.

URL

GOOGLE ADSENSE

O aplicație în care se pot înscrie toți proprietarii de site-uri pentru a găzdui reclame pe propriul site pentru bani.

USER-GENERATED CONTENT

GOOGLE RANKBRAIN

Algoritm inteligent dezvoltat de Google și utilizat încă din 2015, prin care inteligența artificială analizează căutarea utilizatorului și propune rezultate folositoare pentru acesta!

USP (Unique Selling Proposition)

GOOGLE SANDBOX

Un concept apărut în baza observațiilor, conform căruia site-urile noi lansate nu pot atinge poziții performante în rezultatele căutărilor Google pentru o anumită perioadă de început (aproximativ 6- 12 luni).

UX (USER EXPERIENCE, EXPERIENȚA UTILIZATORILOR)

GOOGLE SEARCH CONSOLE

Acest serviciu le permite administratorilor de site-uri web să acceseze detalii despre indexarea site-ului lor și sfaturi despre cum să optimizeze site-ul web pentru motorul de căutare.

Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Testează gratuit

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Cursuri online de creare site web

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: