Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

HYPERLINK (LINK)

O referință către o altă zonă de conținut sau către alt site web, pe care poți da click și este în general subliniată și de culoare albastră!

HYPERLINK (LINK)

HTTPS

Este o extensie securizată a protocolului HTTP care criptează datele transmise către utilizatori, pentru a face experiența pe acel site cât mai sigură!

HTTPS

HTTP

Metoda cea mai des folosită de a accesa date și informații stocate pe serverele World Wide Web de către orice utilizator.

HTTP

HTML

Unul din cele mai vechi și mai cunoscute limbaje de programare, HTML are rolul de a prezenta, cu ajutorul unor atribute și coduri specifice, conținutul sub forma de text al site-urilor web.

HTML

HREFLANG

Un atribut HTML prin care motoarele de căutare înțeleg zona geografică pentru care este realizat site-ul și conținutul tău.

HREFLANG

HOSTING

Găzduirea web este metoda prin care site-ul tău este publicat pe World Wide Web, pentru a putea fi văzut de către utilizatori.

HOSTING
HIDDEN TEXT  Text ascuns de către creatorul de conținut al site-ului prin diferite metode, precum colorarea acestuia exact ca background-ul.

HIDDEN TEXT

Text ascuns de către creatorul de conținut al site-ului prin diferite metode, precum colorarea acestuia exact ca background-ul.

HIDDEN TEXT

HEADER

Antetul site-ului tău, unde în general se află navigarea site-ului, împreună cu logo și alte posibile date foarte scurte, dar importante despre site.

HEADER

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

HASHTAG

Un cuvânt sau o frază, precedate de semnul ”#”, pentru a categoriza acel cuvânt și a reuni mai multe poze sau mai mult conținut din mediul online sub aceeași categorie.

HASHTAG

HARD BOUNCE

Este un mesaj de tip e-mail care ajunge înapoi la persoana care a trimis mesajul, deoarece adresa de e-mail a destinatarului era invalidă.

HARD BOUNCE

H

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 6

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

19/01/2021

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 6