Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 6

19/01/2021

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 6

H

HARD BOUNCE

HARD BOUNCE

Este un mesaj de tip e-mail care ajunge înapoi la persoana care a trimis mesajul, deoarece adresa de e-mail a destinatarului era invalidă.

HASHTAG

HASHTAG

Un cuvânt sau o frază, precedate de semnul ”#”, pentru a categoriza acel cuvânt și a reuni mai multe poze sau mai mult conținut din mediul online sub aceeași categorie.

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

HEADER

HEADER

Antetul site-ului tău, unde în general se află navigarea site-ului, împreună cu logo și alte posibile date foarte scurte, dar importante despre site.

HIDDEN TEXT

HIDDEN TEXT

Text ascuns de către creatorul de conținut al site-ului prin diferite metode, precum colorarea acestuia exact ca background-ul.

HIDDEN TEXT  Text ascuns de către creatorul de conținut al site-ului prin diferite metode, precum colorarea acestuia exact ca background-ul.
HOSTING

HOSTING

Găzduirea web este metoda prin care site-ul tău este publicat pe World Wide Web, pentru a putea fi văzut de către utilizatori.

HREFLANG

HREFLANG

Un atribut HTML prin care motoarele de căutare înțeleg zona geografică pentru care este realizat site-ul și conținutul tău.

HTML

HTML

Unul din cele mai vechi și mai cunoscute limbaje de programare, HTML are rolul de a prezenta, cu ajutorul unor atribute și coduri specifice, conținutul sub forma de text al site-urilor web.

HTTP

HTTP

Metoda cea mai des folosită de a accesa date și informații stocate pe serverele World Wide Web de către orice utilizator.

HTTPS

HTTPS

Este o extensie securizată a protocolului HTTP care criptează datele transmise către utilizatori, pentru a face experiența pe acel site cât mai sigură!

HYPERLINK (LINK)

HYPERLINK (LINK)

O referință către o altă zonă de conținut sau către alt site web, pe care poți da click și este în general subliniată și de culoare albastră!

Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Testează gratuit

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Cursuri online de creare site web

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: