Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 7

01/02/2021

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

Glosarul termenilor de web design și e-marketing. Partea 8
Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 1

K

NAVIGAREA SITE-ULUI

KEN BURNS

O modalitate de editare a unor imagini prin zoom către acea imagine statică, denumită după un creator de documentare american.

NESTING

KEYWORD DENSITY

Acest concept descrie de câte ori apare un cuvânt cheie pe o pagină web în comparație cu restul cuvintelor de pe pagina respectivă!

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

NOFOLLOW

KEYWORD STUFFING

Încercarea de a umple metataguri sau pagini web cu aceleași cuvinte cheie, pentru a ajunge cât mai sus în rankingul motorului de căutare. Această tehnica este una destul de periculoasă, iar Google sigur nu este de acord cu ea!

NOINDEX TAG

KPI

Acest termen vine de la Key Performance Indicators și face referire la modalitatea prin care putem evalua eficiența unei pagini web. De multe ori, acești KPI se rezumă la rata de respingere, utilizatori noi pe site, etc.

LOCAL SEO

L

OFF-PAGE SEO

LANDING PAGE

Pagina web pe care un utilizator aterizează dintr-o altă sursă de pe internet, cum ar fi rețele de social media sau motoare de căutare.

OMNICHANNEL MARKETING

LEAD

O persoană care prezintă interes față de serviciul sau produsul care este vândut de către tine.

ON-PAGE SEO

LEAD NURTURING

Acest concept face referire la atenția și grija pe care un lead o primește din partea ta, pentru a fii sigur că conversia pe care ți-o dorești va avea loc!

OPEN SOURCE

LINK BAITING

A ademeni link-uri face referire la acel moment când conținutul site-ului tău este atât de bun încât nu ai nevoie de parteneriate cu alte site-uri web pentru a crea o rețea de link-uri, deoarece acestea deja au link-uri spre conținutul tău!

OPTIMIZARE SEO

LINK BUILDING

Strategia pentru a atrage cât mai mulți administratori de site-uri web și conținut organic de pe internet să facă conținut despre site-ul tău în care să se afle și link-ul către un landing page dorit de tine. Acest concept contează foarte mult pentru optimizarea motoarelor de căutare.

OUTBOUND LINK

LINK CANONIC

Acesta este un element HTML care ajută administratorii site-ului și previne conținutul duplicate de pe site, pentru ca motoarele de căutare să fie destul de bine optimizate!

Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Testează gratuit

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Cursuri online de creare site web

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: