Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

LINK CANONIC

Acesta este un element HTML care ajută administratorii site-ului și previne conținutul duplicate de pe site, pentru ca motoarele de căutare să fie destul de bine optimizate!

OUTBOUND LINK

LINK BUILDING

Strategia pentru a atrage cât mai mulți administratori de site-uri web și conținut organic de pe internet să facă conținut despre site-ul tău în care să se afle și link-ul către un landing page dorit de tine. Acest concept contează foarte mult pentru optimizarea motoarelor de căutare.

OPTIMIZARE SEO

LINK BAITING

A ademeni link-uri face referire la acel moment când conținutul site-ului tău este atât de bun încât nu ai nevoie de parteneriate cu alte site-uri web pentru a crea o rețea de link-uri, deoarece acestea deja au link-uri spre conținutul tău!

OPEN SOURCE

LEAD NURTURING

Acest concept face referire la atenția și grija pe care un lead o primește din partea ta, pentru a fii sigur că conversia pe care ți-o dorești va avea loc!

ON-PAGE SEO

LEAD

O persoană care prezintă interes față de serviciul sau produsul care este vândut de către tine.

OMNICHANNEL MARKETING

LANDING PAGE

Pagina web pe care un utilizator aterizează dintr-o altă sursă de pe internet, cum ar fi rețele de social media sau motoare de căutare.

OFF-PAGE SEO

L

LOCAL SEO

KPI

Acest termen vine de la Key Performance Indicators și face referire la modalitatea prin care putem evalua eficiența unei pagini web. De multe ori, acești KPI se rezumă la rata de respingere, utilizatori noi pe site, etc.

NOINDEX TAG

KEYWORD STUFFING

Încercarea de a umple metataguri sau pagini web cu aceleași cuvinte cheie, pentru a ajunge cât mai sus în rankingul motorului de căutare. Această tehnica este una destul de periculoasă, iar Google sigur nu este de acord cu ea!

NOFOLLOW

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

KEYWORD DENSITY

Acest concept descrie de câte ori apare un cuvânt cheie pe o pagină web în comparație cu restul cuvintelor de pe pagina respectivă!

NESTING

KEN BURNS

O modalitate de editare a unor imagini prin zoom către acea imagine statică, denumită după un creator de documentare american.

NAVIGAREA SITE-ULUI

K

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 1
Glosarul termenilor de web design și e-marketing. Partea 8

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

01/02/2021

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 7