Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

MVP (Minimal Viable Product)

Produsul minim viabil cu care o afacere poate să înceapă activitatea pe piață. Se folosește în general în termenii unui start-up, însă apare foarte des și în cazul site-urilor web, atunci când face referire la un site web terminat, însă foarte minimalist și care nu are încă toate funcționalitățile.

OUTBOUND LINK

MONETIZARE

Modalitatea prin care un serviciu sau un site web obține fonduri și bani, pentru a face profit sau a continua activitatea. În general, monetizarea se face prin afișarea reclamelor pe site-ul web, subscripția lunară pentru un anumit serviciu, achiziționarea unui produs, etc.

OPTIMIZARE SEO

META TITLU

Titlul care apare în caseta afișată de motorul de căutare, care este în general scurt, concis și extrem de clar. Acesta face referire la conținutul pe care utilizatorul urmează să-l citească.

OPEN SOURCE

META DESCRIERE

Descrierea care apare în caseta afișată de motorul de căutare, care în general nu depășește 300 de caractere și descrie clar conținutul pe care utilizatorul urmează să facă click.

ON-PAGE SEO

MENIUL SITE-ULUI

O serie de link-uri legate între ele care împreună creează un meniu de navigare pe site-ul tău web. Cu ajutorul meniului, un utilizator ar trebui să ajungă în fiecare zonă importantă a site-ului tău web: Produse, Despre noi, Blog, etc.

OMNICHANNEL MARKETING

MAGAZIN ONLINE

Un tip de site web construit în așa fel încât să permită comercializarea produselor online. Printre funcționalitățile unui magazin online amintim: plata cu cardul, prezentarea produselor, etc.

OFF-PAGE SEO

M

LOCAL SEO

LSI

Termeni de căutare care contextualizează cuvântul cheie pentru care tu vrei să ajungi în poziții bune în motoarelor de căutare. Termenii LSI ajută atât utilizatorii cât și motoarele de căutare să înțeleagă mai bine sensul conținutului tău.

NOINDEX TAG

LOREM IPSUM

Acesta este un text standard folosit de designeri atunci când creează un site web, pentru a simula casetele de text și așezarea acestora în pagina web.

NOFOLLOW

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

LOCAL SEO

Optimizarea motoarelor de căutare pentru a aduce mai multe rezultate relevante de la căutările locale. În general funcționează bine pentru afaceri care activează într-o zona mai restrânsă: un oraș, un județ.

NESTING

LINK EQUITY

Această idee se referă la modul în care unele linkuri extrem de bine văzute de către utilizatori și motoare de căutare își transferă autoritatea spre alte linkuri mai noi.

NAVIGAREA SITE-ULUI

L

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 1
Glosarul termenilor de web design și e-marketing. Partea 8

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

16/02/2021

Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 8