Glosarul termenilor de web design și e-marketing.
 Partea 9

02/03/2021

GLOSARUL TERMENILOR DE WEB DESIGN ȘI E-MARKETING

Tot ce trebuie să cunoști despre crearea site-urilor de la A la Z

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web!
Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine
web design-ul și marketing-ul digital. Să începem!

Glosarul termenilor de web design și e-marketing
Glosarul termenilor de web design și e-marketing.  Partea 1

N

NAVIGAREA SITE-ULUI

NAVIGAREA SITE-ULUI

Modalitatea în care poți ajunge de la o subpagină a site-ului tău web la alta, prin diferite butoane, hyperlink-uri sau meniul de navigare din headerul paginii!

NESTING

NESTING

Organizarea unor tag-uri HTML cu ajutorul altor tag-uri HTML, pentru ca produsul finit să apară ca o listă extrem de ordonată și organizată sau, chiar mai natural, ca un cuib de păsări!

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. 

NOFOLLOW

NOFOLLOW

O setare pentru un hyperlink al unei pagini web pentru a atenționa motorul de căutare că acest link nu trebuie luat în considerare, pentru rezultatele optimizării de căutare.

NOINDEX TAG

NOINDEX TAG

Acest tag transmite motorului de căutare că subpagina respectivă nu trebuie indexată!

Cunoaște cei mai importanți termeni legați de crearea site-urilor web! Dicționarul nostru te va ajuta să înțelegi mai bine web design-ul

O

OFF-PAGE SEO

OFF-PAGE SEO

Toate acțiunile pe care tu și restul colegilor tăi le faceți pentru a crește rank-ul paginii în afara site-ului web. Aici s-ar încadra atât promovarea și marketingul convențional, cât și conceptul de link building.

OMNICHANNEL MARKETING

OMNICHANNEL MARKETING

Utilizarea mai multor metode de marketing într-un mod coordonat pentru a aborda un utilizator pe mai multe canale: site-ul web, social media, webpush și alte canale.

ON-PAGE SEO

ON-PAGE SEO

Acest concept face referire la tot conținutul site-ului tău, meta-titlu, meta-descrieri, meta-tag-uri și orice alt concept de SEO pe care îl poți realiza doar pe site-ul tău și îți poate propulsa site-ul cât mai sus în rankul motoarelor de căutare.

OPEN SOURCE

OPEN SOURCE

Programele cu sursă deschisă sunt realizate de oameni, companii sau comunități și sunt sub licență liberă, adică pot fi folosite de oricine!

OPTIMIZARE SEO

OPTIMIZARE SEO

Optimizarea conținutului și a site-ului web ca acesta să fie mult mai ușor de găsit de către utilizatori pe motoare de căutare.

OUTBOUND LINK

OUTBOUND LINK

Acesta este un link de pe site-ul nostru web către un alt site web. 
Datorită acestui link, site-ul țintă își poate mări valoarea, poziția în cadrul căutărilor Google.

Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Testează gratuit

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Cursuri online de creare site web

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: