Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Hosting cu platformă website-builder integrat

01 iunie 2021
Ce este și cum creezi un landing page?

Dezvoltăm platforma WebWave pentru a ușura crearea și administrarea site-urilor. Cunoaștem cât de important este hostingul unui site, avem grijă de calitatea și parametrii serverelor noastre. Vezi, de ce hosting-ul cu website builder integrat este o soluție potrivită, află care sunt factorii care influențează calitatea serviciilor de găzduire și cunoaște care sunt condițiile pe care le oferă WebWave.

Conținutul articolului:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Ce înseamna hosting (găzduirea web unui site)?

  2. Găzduire web gratuită în WebWave

  3. Cea mai bună găzduire web din România?

    1. Spațiul de stocare

    2. Volumul traficului de date (bandwidth - lățimea de bandă)

    3. Viteza de procesare a serverelor

    4. Amplasarea geografică a serverelor

    5. Uptime

    6. Securizarea

  4. Cum beneficiezi de serviciul de găzduire WebWave?

  5. De ce merită să alegi serviciul de hosting de la WebWave?

 

Ce înseamna hosting (găzduirea web unui site)?

Hostingul înseamna serviciul datorită căruia utilizatorii îți pot accesa site-ul 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Serverul reprezintă un supercalculator care păstrează fișierele site-ului și a poștei electronice: imagini, videouri,alte tipuri de fișiere pe care le rulează. Desigur fiecare calculator de acest tip, are un șir de parametri care descriu puterea de calcul (productivitatea), volumul spațiului de stocare, sistemul de operare, opțiunile de securizare etc. Serviciul de găzduire reprezintă accesul la acest calculator, la o anumită parte din spațiul de stocare a acestuia și la celelalte caracteristici ale acestuia.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Găzduire web gratuită în WebWave

Unii furnizori de servicii de hosting solicită achitarea în avans a serviciului de hosting pentru a putea lucra cu acesta. Ca rezultat perioada pentru care va trebuie să achiți serviciul de hosting crește. Mai întâi trebuie să achiți pentru perioada în care lucrezi la crearea site-ului pe server, apoi achiți pentru perioada în care site-ul este activ, perioada cand site-ul este accesibil pentru utilizatori.

În WebWave oferim avantajul planului free, datorită căruia poți crea site-ul, beneficiind de găzduire web gratuită și de programul nostru pentru creare a site-ului - absolut gratuit. Planul Free nu este limitat în timp, iar funcțiile de creare a site-ului vor fi depline - identice cu cele din cadrul planului Premium.

 

Cea mai bună găzduire web din România?

Serviciile de hosting au diferite prețuri și parametri. Poți găsi servicii mai ieftine, însă dacă vei verifica corespunzător parametrii, foarte probabil vei observa că securizarea și viteza de procesare a serverelor lasă de dorit. În WebWave am avut grijă de calitatea serviciilor de găzduire. 

În această parte a articolului am descris parametrii serviciilor de hosting la care merită să atragi atenție.

 

Spațiul de stocare

Spațiul de stocare reprezintă volumul discului în GB, la care ai acces. Cu alte cuvinte, acest parametru descrie volumul maxim de fișiere pe care le poți încărca pe server. Volumul spațiului de stocare reprezintă unul din cei mai importanți parametri pentru persoanele care creează site-uri și magazine online mari, portofolii sau beneficiază de mai multe conturi de poșta electronică proprie. Cu alte cuvinte spațiul de stocare este important atunci când știm că proiectul va solicita un volum mare pentru fișierele noastre.

Subliniem, că în WebWave spațiul de stocare nu este limitat, deci nu vei simți constrângeri în acest sens. Proiectează-ți site-ul exact așa cum îți dorești fără ca să te gândești la volumul și numărul de subpagini maxim disponibil. Platforma noastră pentru creare site-uri este conectată direct la serverele noastre.

Valoarea uptime a serverelor WebWave este de 99,97%

Volumul traficului de date (bandwidth - lățimea de bandă)

Traficul de date indică volumul de date care poate transmite serverul într-un anumit interval de timp. Atunci când utilizatorii accesează un site, de fapt îl încarcă pe calculator de pe server: încarcă codul și fișierele site-ului - un anumit volum de date.

Majoritatea soluțiilor de hosting implică un plafon al volumului de date calculat de obicei pe lună. După ce traficul de date de pe site depășește acest volum, va fi necesar să treci la un pachet mai scump de servicii, altfel site-ul nu va fi accesibil online.

Serviciul de găzduire de la WebWave oferă un trafic de date nelimitat. Datorită acestui fapt, site-ul tău va fi accesibil permanent, independent de numărul de utilizatori care îți vizitează pagina web.

 

Viteza de procesare a serverelor

Site-ul web reprezintă un volum de fișiere care sunt transmise către utilizator și de la utilizator. Serverul include un procesor care rulează aceste procese. Respectiv puterea de procesare a serverului va determina viteza cu care utilizatorii vor primi acces la fișierele site-ului.

 

Amplasarea geografică a serverelor

Un alt aspect care determină viteza de încărcare a site-ului o reprezintă poziția geografică a serverelor în raport cu locul în care se află utilizatorii. Distanța dintre server și utilizatori devine importantă atunci când este vorba despre diferite continente.

Dacă publicul tău țintă este în România, alege servere care se află în Europa.

 

Uptime

Acesta este timpul garantat de activitate și accesibilitate a serviciului de găzduire exprimat în procente. Valoarea minimă a acestui parametru este de 99%. Acest parametru este foarte important pentru că afectează accesibilitatea site-ului online. Valoarea uptime a serverelor WebWave este de 99,97% de activitate neîntreruptă calculată în decursul ultimelor 90 de zile.

 

Securizarea

Fiecare serviciu de găzduire trebuie să includă și un sistem de securizare. În cazul anumitor servicii, însă clientul este persoana care trebuie să se ocupe de securizarea site-ului. În cazul găzduirii WebWave, beneficiezi și de un șir de servicii care au ca scop securizarea site-ului tău:

  1. Protecție în fața atacurilor

  2. Copii de rezervă care se păstrează până la 30 de zile

  3. Actualizarea automată a componentelor site-ului

  4. Certificat SSL gratuit inclus în cadrul planului Premium

  5. Monitorizarea funcționării corespunzătoare a site-ului 24/7

 

Cum beneficiezi de serviciul de găzduire WebWave?

Este foarte simplu. Mai întâi îți creezi un cont, iar apoi îți creezi propriul site. 

În cadrul planului Premium, vei beneficia de avantajele găzduirii WebWave și suplimentar vei putea înregistra gratuit un domeniu pentru 1 an. Rămâne doar să publici site-ul și atât.

 

De ce merită să alegi serviciul de hosting de la WebWave?

Alegerea unui serviciu de hosting corespunzător este o decizie complicată. De multe ori primele decizii de alegere a soluțiilor de hosting sunt nepotrivite pentru că utilizatorii nu cunosc bine propriile necesități, iar oferta companiilor nu prezintă parametrii serverelor într-un mod transparent. Pentru a face o alege corespunzătoare merită să consulți un specialist în domeniu.

Soluția de hosting cu platformă website builder integrat de la WebWave este mult mai simplă pentru că oferta noastră este clară: oferim trafic de date nelimitat, spațiu de stocare nelimitat, număr de subpagini nelimitat. Totul pentru ca site-ul tău să arate exact așa cum îți dorești.

Implementăm treptat doar actualizări verificate în materie de securitate. În caz de necesitate poți opta pentru exportul site-ului pentru a-l urca pe un server extern.

Un avantaj al soluţiei de hosting cu platformă de website builder integrat este foarte comodă pentru că ai totul în același loc și nu trebuie să te îngrijorezi de nimic.

Editorul nostru de site-uri este creat în așa mod încât chiar și o persoană fără experiență și-ar putea crea un site, fără cunoștințe de programare. În orice clipă ne poți scrie pe chat sau să ne acorzi o întrebare prin mail.

Autor: Paula Niziołek / Ivan Prozorovschi

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: