Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

De ce hostingul oferit de WebWave este o opțiune perfectă

09 martie 2021

Crearea unui site web vine de la sine cu anumite cerințe în plus. De multe ori, ai nevoie și de o pagină de Facebook și Instagram pentru promovare, trebuie să alegi un domeniu atent, pentru a te asigura că brandingul este pus la punct și, nu în ultimul rând, un hosting.

Dacă vrei să creezi un site web de la 0, fără să te preocupe alegerea unui hosting, WebWave îți oferă acest serviciu, împreună cu altele care îți vor duce site-ul web mai sus în rangurile Google sau în ochii clienților tăi! Dă click aici pentru oferta WebWave!

Hosting sau găzduirea web a site-ului tău reprezintă un serviciu necesar fiecărui site web, oferit de anumite părți pentru a te asigura că site-ul tău ajunge pe Internet. Nu are sens să ne complicăm cu acronime ciudate și alte definiții, tot ce trebuie să știi este că hostingul este obligatoriu pentru orice site web!

În articolul de astăzi vom discuta despre motivele pentru care WebWave reprezintă o alegere înțeleaptă în ceea ce privește crearea și găzduirea site-ului.

Conținutul articolului:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Nu setăm limite!

    1. Nu ai limită a spațiului de stocare web

    2. Nu ai limită la traficul de date al site-ului tău web

  2. Simplificăm lansarea și administrarea site-ului tău

    1. Publicarea site-ului este simplă

    2. Este simplu să editezi și actualizezi site-ul web

    3. Nu trebuie să te preocupi de cod

  3. Securizăm site-ul tău web

    1. Îți oferim versiuni de rezervă ale site-ului

    2. Securizarea și monitorizarea sunt gratuite

    3. SSL gratuit pentru siguranța clienților tăi

  4. Oferim funcții avansate de acces la site-ul tău

    1. Poți anula publicarea site-ului în rețeaua de internet

    2. Poți anula publicarea unei singure subpagini a site-ului tău

    3. Poți seta accesul la subpagini în baza unei parole

 

Nu setăm limite!

Nu ai limită a spațiului de stocare web

Un site web este format, pe lângă cod, din foarte multe imagini, texte, videoclipuri sau alte elemente importante. Dacă tu rămâi fără spațiu de stocare pentru site-ul tău, unde o să pui toate elementele care fac din site-ul tău, un tot unitar?

WebWave nu îți conferă o limită de spațiu, precum o fac alte hostinguri. Ești liber să fii cât de creativ cu putință!

 

Nu ai limită la traficul de date al site-ului tău web

Există unele servicii de hosting care aleg să te taxeze suplimentar atunci când site-ul tău înregistrează un trafic de date sporit. Din fericire, nu trebuie să te preocupe asta atunci când lucrezi cu hostingul nostru! Nu te vei trezi cu site-ul la pământ pentru că acesta a depășit plafonul de trafic de date.

 

Simplificăm lansarea și administrarea site-ului tău

Publicarea site-ului este simplă

După ce ți-ai ales domeniul și ți-ai creat site-ul, publicarea acestuia vine ca o mănușă. Apăsarea unui buton este tot ce ai nevoie pentru a publica site-ul și pentru a-l arăta atât clienților dornici, cât și motoarelor de căutare!

Nu ai nevoie de configurarea serverelor și nici de setarea redirecționărilor.

Nu ai nevoie de configurarea serverelor și nici de setarea redirecționărilor

Este simplu să editezi și actualizezi site-ul web cu panoul CMS integrat

După publicare, site-ul tău nu este gata pe vecie. El o să mai aibă nevoie de anumite schimbări pe parcurs. Poate o să ai idei noi în ceea ce privește design-ul sau conținutul site-ului tău.

Cu ajutorul unui CMS precum WebWave, editarea și actualizarea site-ului web este extrem de ușoară. Găzduirea unui site web nu a venit niciodată cu atât de multe la pachet.

 

Nu trebuie să te preocupi de cod

Atunci când creezi un site web nou, problemele mari apar la cod. Mulți dintre noi nu știm să scriem cod, însă asta ar trebui să însemne că nu merităm să avem propriul site web? Normal că nu!

Cu ajutorul WebWave, tot ce faci, faci printr-un editor extrem de intuitiv. Nu ai nevoie să scrii nici măcar o linie de cod. E ca și cum te-ai juca într-un program extrem de simplu de folosit.

Astfel, lipsa nevoii de cod îți sporește capacitățile financiare, deoarece multe persoane care nu știu limbaje de programare ajung să plătească pe cineva să-i ajute. Dacă îți creezi site-ul web cu WebWave, aceasta nu va mai fi o problemă.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Securizăm site-ul tău web

Îți oferim versiuni de rezervă ale site-ului

O să se întâmple, uneori, să faci o anumită greșeală pe site-ul tău web și să fie nevoie să revii la o versiune anterioară a acestuia. Nu-ți dorim să se întâmple acest lucru, însă în cazul nefericit, ar fi bine să fii pregătit, nu? 

Astfel, te poți bucura de multiple versiuni de rezervă ale site-ului tău web, în caz că cel oficial pățește ceva!

 

Securizarea și monitorizarea sunt gratuite

Nu trebuie să te preocupi cu securizarea și monitorizarea site-ului tău web, deoarece acestea vin din partea casei! WebWave este destul de generos.

 

SSL gratuit pentru siguranța clienților tăi

SSL-ul este un certificat digital de securitate de care orice site web are nevoie. Acesta criptează datele utilizatorilor pentru a te asigura că le oferi o experiență plăcută și, mai ales, sigură!

WebWave oferă aceste certificate gratuit și te ajută să ți le urci pe site-ul tău web, pentru a te asigura că ai un site web cât mai sigur din prima secundă a existenței sale.

 

Oferim funcții avansate de acces la site-ul tău

Poți să îți retragi publicarea site-ul de pe internet

Poate te-ai săturat de acest site și vrei să faci unul nou, de la 0. Poate ai publicat site-ul prea repede. Oricare ar fi motivul, îți oferim oricând oportunitatea să retragi accesul online la site-ul creat. Vei putea lucra cu el în editor, dar acesta nu va mai fi accesibil pentru nici un utilizator, chiar dacă a fost accesibil mai devreme.

 

Poți retrage publicarea unei singure subpagine a site-ului tău

În cazul în care dorești să-ți publici site-ul dar încă mai lucrezi la unele subpagini și nu dorești ca acestea să fie accesibile online, poți seta omiterea acestor subpagini / articole în timpul publicării site-ului. Nici utilizatorii nici roboții Google nu vor cunoaște despre subpaginile nepublicate ;)

 

Ai acces la subpagini pe baza unei parole

După publicarea site-ului tău există șanse mari să ai nevoie de încă câteva subpagini pe care ai dori să le arăți doar anumitor persoane fie pentru consultanță, fie pentru a publica pe aceste subpagini un conținut cu acces limitat. Ei bine, pentru a realiza așa ceva poți seta pur și simplu o parolă - poate fi diferită pentru fiecare subpagină sau articol.

 

Acum că știi mai multe despre hosting și cât de ușor este să folosești hosting-ul WebWave, te invit pe site-ul nostru pentru a vedea oferta noastră specială!

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: