Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Ce înseamnă No Code Revolution?

15 noiembrie 2022
Cum asiguri securitate site în 6 pași

Lumea digitală din acest moment este într-o constantă creștere, motivul principal fiind faptul că toată lumea este interconectată. Fie că locuiești în România, Austria sau pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, tot ai acces la internet.

Acum, nu ne mai interesează accesul. Suntem în punctul în care ne-am obișnuit deja cu folosirea acestor instrumente digitale - avem nevoie însă de mai mult. Vrem să creăm site-uri web, comunități de oameni care să se cunoască.

Dacă ai nevoie de un site web rapid și creat într-un timp scurt, îți recomandăm să vezi ce-ți poate oferi WebWave. Crearea site-urilor nu a fost niciodată mai simplă - iar WebWave va fi tovarășul tău de nădejde în tot acest proces.

Crearea site-urilor este primul pas - apoi, vrem imagini frumoase, cu un design plăcut și texte cât mai coerente. Pentru asta, avem nevoie de oameni specializați ca să facă aceste task-uri cât mai bine.

Totuși, acest lucru nu este posibil atâta timp cât toată lumea își dorește digitalizare. Nu avem destui web designeri, marketeri sau developeri ca să facă site-uri bune, frumoase și accesibile, plus texte gândite pentru un brand, pentru toți antreprenorii.

Piața și-a dat seama de asta și așa a apărut revoluția No Code - un sistem de gândire al produselor tech prin care platforme ușor de folosit de oricine ajung să fie dezvoltate pentru a rezolva probleme cum am menționat deja.

Totuși, hai să discutăm mai multe despre acest subiect interesant în articolul de astăzi - Ce este No Code Revolution?

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Ce reprezintă ideea de no-code?

  2. Ce este low-code?

  3. De ce o numim revoluție și nu trend?

  4. De ce merită să beneficiezi de aceste soluții?

  5. Cum participă WebWave la revoluția No-Code

 

Ce reprezintă ideea de no-code?

Ideea de No-Code este simplă - există în piață produse (cum e și WebWave) care-ți oferă, în schimbul unei sume de bani (de multe ori, redusă față de serviciul prestat de un specialist) accesul într-o platformă tech care simulează codul, însă fără să fii tu nevoit să-l scrii.

Mai exact, să spunem că ai nevoie de un nou magazin online. Ca să-ți creezi acest magazin de la 0, cu ajutorul codului, ai avea nevoie de câțiva developeri foarte pricepuți, măcar un designer pentru partea din față a site-ului tău, un copywriter care să-ți scrie conținutul și apoi un marketer care să-ți promoveze magazinul.

Dacă vrei totuși să intri în hora revoluției No-Code și să-ți creezi un magazin online cu ajutorul WebWave, scapi deja de nevoia angajării unor developeri și a unor designeri. Dacă te pricepi puțin la scris și ești dispus să înveți puțin marketing, poți să-ți deschizi primul tău site fără să existe alte complicații, cu o sumă redusă de bani.

Din aceste paragrafe, poți să te gândești că developerii vor avea de suferit foarte mult odată cu această revoluție. Ai fi surprins, totuși, să afli că și ei au foarte mult de câștigat - și vom discuta în următoarea parte a articolului motivele pentru care au atât de mult de câștigat.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Ce este low-code?

După cum am spus deja, conceptul de no-code ajută și developerii și oamenii din IT, deoarece le ușurează munca. Aceștia se pot baza pe aplicații deja existente ca să își ușureze munca extrem de mult.

Totuși, developerii tind să nu folosească neapărat no-code, ci mai mult aplicații de tipul low-code. Acestea sunt preferabile, deoarece o persoană care lucrează în IT deja are cunoștințele necesare să folosească acea aplicație în cel mai bun mod posibil.

Astfel, dacă ar fi să punem pe categorii, no-code este pentru persoanele care nu au nicio tangență (și nici nu vor) cu scrierea de cod și crearea aplicațiilor, dar au nevoie de ele. Low-code-ul vine ca un ajutor pentru persoanele care vor să aibă autonomie pe ceea ce fac, fără să piardă prea mult timp pe task-uri.

 

De ce o numim revoluție și nu trend?

În general, aceste fenomene primesc numele de trend-uri. Totuși, trend-urile sunt în general caracterizate ca un fenomen care apare, se așează în industria sau nișa unde poate să-și facă loc, stă puțin și pleacă, lăsând anumite urme în spate. 

Revoluția în schimb este ceva brusc, subit și care exercită o forță atât de mare asupra unei culturi, încât își lasă urmele instant și aduce schimbări care rămân clar acolo.

Revoluția No-Code a schimbat deja modul în care privim aplicațiile, codul și lumea tech în general. Acum, ne uităm curioși și admirativ la chestiuni care înainte ne speriau. 

 


 

Revoluția No-Code a schimbat deja modul în care privim aplicațiile, codul și lumea tech în general

 


 

De ce merită să beneficiezi de aceste soluții?

Aceste soluții sunt disponibile pentru oricine. Sunt acolo, la vedere, atâta timp cât ești dispus să profiți de ele. Dar care sunt motivele principale pentru care soluțiile No Code sunt perfecte pentru tine:

  • Prețul: Folosirea unor aplicații no-code este mult mai ieftină decât angajarea unei persoane să se ocupe de acele task-uri

  • Timpul economisit: Nu trebuie să aștepți după persoane să scrie cod, ci te bucuri de timpul câștigat investindu-l înapoi în firma ta, în alte zone.

  • Versatilitate: cu ajutorul No-Code o să poți beneficia de cât mai multe servicii care te pot ajuta cu site-ul tău.

 

Cum participă WebWave la revoluția No-Code

WebWave își are locul în revoluția No Code deoarece te poate ajuta să-ți creezi un site web simplu și rapid, fără niciun fel de probleme. Astfel, site-ul tău va arăta foarte bine, îl poți crea chiar tu.

Vrem să schimbăm lumea site-urilor web, ca să-ți arătăm că toată lumea care are nevoie de un site web, îl poate avea.

Ești pregătit? Creează-ți primul site web chiar astăzi, cu ajutorul WebWave!

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: