Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

De ce platforma WebWave este una sigură?

09 august 2022
De ce platforma WebWave este una sigură? - background image

Programele de creare site-uri web  sunt din ce în ce mai căutate în ultima perioadă. Fiecare promite fel de fel de funcționalități care-ți vor duce site-ul web la următorul nivel sau te vor ajuta să faci un site web de la 0 într-un timp scurt. Promisiunile acestea sunt plăcute și ușor de făcut, însă există o promisiune pe care mulți o pierd din vedere. Acea promisiune prevede siguranța site-ului tău web și a afacerii tale!

Orice site web trebuie să aibă o anumită certitudine atunci când este creat. Noi îți oferim garanția că site-ul tău va fi ușor de realizat, se va mișca rapid și că acesta va fi al tău, nu al altei platforme de creare a site-urilor web! Intră pe WebWave acum.

Atunci când investești timp și bani într-un site web, ai vrea ca acesta să fie în siguranță și să nu te trezești cu anumite taxe ciudate sau funcționalități care nu merg, doar din cauză că erau scrise mic, cu italic, in termeni și condiții. 

Astfel, în articolul de astăzi ne-am gândit să-ți explicăm motivele pentru care atunci când alegi un program de creare a site-urilor web, ești nevoit să alegi unul cât mai sigur, care-ți poate suporta toate cerințele site-ului tău web. Din acest motiv, vrem să-ți prezentăm motivele pentru care WebWave este alegerea corectă atunci când te gândești la o platformă de creare a site-urilor web.

Conținutul articolului:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. WebWave nu șterge site-urile utilizatorilor, chiar dacă perioada Premium expiră

  2. Utilizatorul care a creat site-ul rămâne proprietarul acestuia

  3. Prețul stabil 

  4. WebWave nu va dispărea peste noapte

  5. Ai acces la suport gratuit în limba română

  6. Garanția calității

  7. Obținerea serviciilor de hosting de la WebWave

  8. Securitatea site-urilor web

 

 

WebWave nu șterge site-urile utilizatorilor, chiar dacă perioada Premium expiră

Dacă ai văzut deja site-ul nostru, ai observat că avem atât un plan gratuit, ca să ne asigurăm că toată lumea care dorește să-și facă un site web are această opțiune pe platforma noastră, cât și un abonament Premium, special pentru persoanele care vor să-și publice site-ul web creat cu ajutorul platformei noastre și cei care vor să ajungă la următorul nivel în afacerile digitale.

Uneori, business-urile trec prin anumite momente mai grele, iar acest lucru face ca cashflow-ul să fie puțin mai complicat de gestionat. În acele momente, primele care dispar din afacere sunt abonamentele, iar faptul că renunți la unele dintre ele e de înțeles.

Deși prețul unui abonament WebWave nu este nicidecum mare, site-ul tău nu va avea nimic de pierdut dacă nu reușești să sușții abonamentul - planul va trece în modul Free, iar când ești pregătit să reiei plata, o să ai din nou site-ul gata

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Utilizatorul care a creat site-ul rămâne proprietarul acestuia

Site-ul web, după ce ai investit timp și bani în crearea acestuia, marketarea lui și scalarea acestuia, ar trebui să fie al…tău! Este proprietatea ta, deci ar fi normal ca tot ce ai construit - infrastructura, pozele, conținutul - să fie, de asemenea, ale tale.

Totuși, unele platforme consideră că site-ul le aparține, cumva, lor. Nimic mai greșit! Nu lăsa pe nimeni să pună lacăt pe creativitatea ta!

 

Prețul stabil 

Știm că pentru o afacere, schimbările de preț de la abonamente sau colaboratori terți pot reprezenta o problemă constantă, mai ales când creșterile sunt necontenite. Totuși, atunci când îți alegi un colaborator, ar trebui să-ți alegi o platformă care-ți oferă un preț stabil, clar, cu care poți să fii de acord din primul moment și pe care poți să-l duci până la încheierea colaborării.

Din acest motiv, una din promisiunile WebWave este menținerea unui preț stabil, pentru a vă oferi o viziune de ansamblu cât mai clară asupra colaborării noastre. Așa, știi mereu câți bani ies din firma ta, fără a avea probleme de contabilitate.

Totuși, acest preț nu se aplică și la prețurile promoționale. În cazul în care abonamentul tău este unul promoțional, prelungirea acestuia va avea loc la prețul standard de pe site-ul web. 

 

WebWave nu va dispărea peste noapte

Compania WebWave, începută ca start-up din Polonia, a ajuns pe piața din România în anul 2017. De atunci, în 5 ani, am reușit să ajutăm sute de mii de clienți, care au avut încredere în noi și ne-au permis să le arătăm cât de ușor e de folosit acest instrument numit WebWave. 

Atunci când investești într-un tool de acest tip, trebuie neapărat să ai încredere că firma respectivă este pregătită să te ajute mult timp de acum în colo. Nu ajunge doar să faci site-ul web - o să ai probabil nevoie de support sau update-uri constante. Dacă firma nu mai este prezentă în viața ta, cum o să primești ajutorul.

 


 

Una din promisiunile WebWave este menținerea unui preț stabil

 


 

Ai acces la suport gratuit în limba română

După cum spuneam deja, support-ul este important pentru compania ta. Dacă apar probleme sau site-ul web nu funcționează cum te așteptai, ai nevoie de cineva care să te ajute să revii pe drumul cel bun.

Din acest motiv, platforma WebWave este una foarte sigură - știi că te poți baza pe oamenii noștri de support oricând, iar aceștia îți vor răspunde rapid și vor vorbi pe limba ta!

 

Garanția calității

Noi credem în cooperarea dintre business-uri. Astfel, garantăm tot timpul calitate. Avem atât de multă încredere în calitatea oferită de platforma noastră web încât o să-ți rambursăm banii plătiți pentru contul Agency sau pentru abonamentul Premium în primele 30 de zile de la achiziționare, dacă aceste pachete nu te-au convins. 

Astfel, tu poți încerca oricând serviciile noastre, fără să fii îngrijorat că poate site-ul tău nu va fi cum te așteptai - ai 30 de zile timp să-l creezi și dacă nu e ceea ce-ți doreai, îți dăm banii înapoi.

 

Obținerea serviciilor de hosting de la WebWave

Atunci când creezi un site web pentru prima dată, ai nevoie de anumite opțiuni și setări pentru a reuși să îți duci site-ul online. Printre acestea se află serviciul de hosting - găzduirea site-ului tău pe servere, ca acestea să fie disponibil pentru a fi găsit de oricine îl caută.

De asemenea, serverele de hosting sunt necesare dacă îți dorești o adresă de e-mail personalizată cu numele domeniului tău, pentru a fii mai profesionist.

Ai încredere în serverele de hosting WebWave și noi promitem, în schimb, un uptime de 99.97%. Ce zici de asta?

 

Securitatea site-urilor web

Administratorii noștri cu experiență au scopul de a gestiona și monitoriza constant securitatea site-urilor de pe platformă. Astfel, dacă site-ul tău este creat cu ajutorul WebWave, ai certitudinea că experiții sunt cu ochii pe el, împotriva hackerilor sau a altor probleme tehnice.

Această funcționalitate poate să-ți salveze business-ul, mai ales că atacurile cibernetice au crescut vertiginos în ultima perioadă! Tu cum îți protejai site-ul până acum?

 

Intră pe WebWave și fă-ți cont în platforma noastră. În acest mod, poți avea în sfârșit un site web de care să fii mândru și care să-ți aducă profit.

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: