Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Sumarul anului 2021

18 ianuarie 2022
Avantajele WebWave în fața WordPress

 

Anul precedent a fost unul dificil, din cauza schimbărilor forțate în modu nostru de viață obișnuit, a muncii la distanță, lipsei de certitudine și discontinuităților în lanțurile de aprovizionare-livrare. WebWave crește și se dezvoltă în pofida acestor condițiilor dificile. Mai jos vom descrie 5 obiective importante pe care le-am realizat anul 2021:

 

Am atins cifra de 400 000 de utilizatori WebWave, care își creează site-ul cu ajutorul platformei noastre

400 000 de utilizatori este o cifră care depășește numărul de locuitori din orașele Pitești, Sibiu sau Bacău. Acesta este numărul de persoane care își creează site-ul cu ajutorul programului WebWave.

Ceea ce este și mai important, este faptul că ei sunt utilizatori mulțumiți, satisfăcuți. Indicele nostru NPS a atins valoarea de 75 din 100 în 2021.

Indicele NPS (Net Promoter Score) este utilizat pentru aprecierea nivelului de loialitate a utilizatorilor și a devenit standard în multe domenii de activitate. Rezultatul acestui indice se încadrează în intervalul de valori de la -100 la +100. Orice valoarea mai mare de 0 (zero) înseamnă un succes. Respectiv nivelul de 75 de puncte din 100 este unul remarcabil.

Performanța platformei noastre și satisfacția utilizatorilor reprezintă un obiectiv cheie în programul nostru de dezvoltare. Un loc special îl ocupă serviciul nostru de suport, care a deservit în mediu 742 de tichete pe săptămână.

 

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Numărul de utilizatori din România și de pe piața vorbitoare în limba engleză a crescut cu 57% și a depășit cifra de 100 000

Anul trecut am stabilit un parteneriat important în Brisbane, Australia prima filială străină a WebWave. Desfășurăm activități de marketing și suport în regiunea Australiei și a Oceaniei. Am realizat și o promoție pe AppSumo, care s-a finisat în vânzarea a peste 1 300 de planuri Premium. De asemenea, am sporit semnificativ prezența în România. Toate acestea, însă, sunt doar începutul, o testare a posibilităților noastre, doar primii pași. Ne vom lua avântul în 2022. Deci puteți să vă așteptați la schimbări considerabile.

 

O mulțime de funcții noi în cadrul programului nostru de creare site-uri.

În anul precedent am implementat 277 de modificări în cadrul platformei noastre. Volumul de modificări este atât de mare încât a fost necesar să modificăm procesul de actualizare a platformei. Ca rezultat implementăm funcții noi de 2 ori pe săptămână și nu doar o dată ca mai înainte. De asemenea, în 2021 am reușit să îmbunătățim semnificativ procesul de testare a versiunilor noi, înainte de lansarea acesteia (încărcarea pe serverul de producție). Ca rezultat platforma a devenit mai stabilă, iar confortul de lucru a crescut semnificativ. Printre cele mai importante funcții noi pe care le-am implementat în 2021 se numără:

  • Elementul Cifrelor Animate, care permite prezentarea într-un mod atractiv a datelor statistice / performanțelor tale;

  • Modul de comentare a proiectelor site-ului, care permite comunicarea eficientă a echipei de dezvoltare a site-ului și a clienților;

  • Posibilitatea de a implementa propriile fonturi de pe calculator;

  • Posibilitatea de a edita conținutul din bara cu informații despre aplicarea tehnologiei cookie;

  • Numeroase facilități pentru crearea de site-urilor ajustate la dispozitivele mobile;

  • Animații și interacțiuni noi, cum ar fi conectarea, afișarea și ascunderea elementelor în timpul derulării pagina și tipuri noi de animație;

  • Dezvoltarea grupelor de elemente;

 

Funcții noi pentru modulul de e-commerce

Însă dacă este să evidențiem cea mai importantă modificare pe care am implementat-o în 2021, cu siguranță aceasta va fi dezvoltarea modulului care răspunde de vânzările online. Am adăugat o mulțime de funcții noi în cadrul Coșului de cumpărături WebWave:

  • Versiunile produsului;

  • Opțiuni de livrare;

  • Coduri de reducere;

  • Vânzarea de produse digitale;

  • Posibilitatea de a seta propriul mesaj trimis clientului după cumpărare;

  • Setarea unei adrese URL pentru redirecționarea utilizatorilor care au depus o comandă;

  • Adăugarea câmpurilor proprii, customizate pentru formularul de depunere a comenzilor;

 

Comunitatea WebWave crește în amploare

În 2021 a crescut semnificativ numărul membrilor de pe ​​grupul noastru de Facebook​ cât și activitatea acestora. Au apărut foarte multe articole și mențiuni pozitive în rețelele de social media și pe site-urile cu autoritate. 

Suntem foarte bucuroși pentru rezultatele obținute. Din această cauză ne-am stabilit ca scop, pentru anul 2022, să stabilim o relație profundă cu voi - utilizatorii noștri. Avem mulți utilizatori care deja de mult timp folosesc WebWave pentru a realiza site-uri pentru alte persoane, această activitate devenind o sursă de venit importantă. În 2021 am extins semnificativ posibilitățile de dezvoltare a propriei afaceri în domeniul web designului.

Am implementat opțiunea șabloanelor com unității WebWave. Persoanele care lucrează în WebWave pot crea șabloane pentru a le depune în cadrul platformei noastre, pentru ca utilizatorii noștri să poată beneficia de ele. Respectiv autorul șablonului va primi comision pentru clienții care au ales șablonul depus. Această funcție oferă posibilitatea de a obține o sursă de venit stabilă și de a-ți crea o carieră în domeniul web designului.

 

Viitorul WebWave

Avem planuri foarte mari pentru 2022 :) Totul pentru a facilita crearea de site-uri web, pentru a permite crearea unor pagini web și mai atractive în materie de design grafic, care vor oferi beneficii și mai mari afacerii tale. Acestea sunt cele mai importante obiective pentru anul 2022.

 

Implementarea funcțiilor noi în cadrul programului nostru pentru creare site-uri web

Îmbunătățirea ritmului de implementare noilor funcții. Anul acesta planifică să ne concentrăm asupra a trei obiective.

  1. În primul rand vom facilita și accelera crearea de site-uri web ajustate la dispozitivele mobile.
  2. În al doilea rând, vom implementa funcții noi care vor facilita crearea site-urilor web cu un design grafic atractiv și avansat.
  3. Și în al treilea rând, vom continua să dezvoltăm funcțiile magazinului online.

Cele mai importante funcții pe care vom implementa în curând în cadrul programului WebWave sunt următoarele:

  • Respingerea automată a secțiunilor - aceasta funcție simplă va revoluționa modul în care sunt create site-urile, în special partea de ajustare la dispozitivele mobile.

  • Un Slider cu efecte de animații frumoase, cu ajustare automată la dispozitivele mobile.

  • Dezvoltare magazin online - Livrare gratuită, upsell, noi opțiuni de livrare și plată, administrarea stocurilor și multe altele

  • Abilitatea de a crea formulare de contact cu funcții și design grafic avansat

  • Integrare mai ușoară cu module externe

Piața globală este o direcție importantă spre care dorim să avansăm în 2022

Actualizarea aspectului grafic

Planificăm modificări profunde ale designului grafic ale platformei WebWave pentru luna Februarie. Va fi modern, coerent și, mai presus de toate, atractiv.

 

Creșterea pe piața externă

Anul acesta am făcut primii pași mici pentru ca WebWave să devină o companie globală. A fost doar începutul și totul este încă în fața noastră. În 2022, planificăm să ne concentrăm mult mai multe forțe și atenție asupra acestui obiectiv. Acest lucru nu înseamnă că versiunea poloneză va ieși din prim-plan. Versiunea poloneză va fi întotdeauna nucleul nostru. Piața globală este o direcție importantă spre care dorim să avansăm în 2022.

 

Harder, better, faster, stronger

Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii să-și exprime imaginea de brand și să se facă prezenți văzuți în mediul online în felul lor unic. La fel ca în piesa Daft Punk. Mai mult, mai bine și mai repede, ceea ce ne va face pe noi și pe voi mai puternici. Suntem aici pentru tine și pentru tine vom face 2022 un an special!

Autor: Maciej Czajkowski, CEO la WebWav

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: