Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Un rezumat al anului 2018 la WebWave

28 februarie 2019
Responsive Design Optimizarea site-ului web la toate dispozitivele

A fost, fără îndoială, un an plin. Am depășit limita a 100.000 de vizitatori, am fost ocupați cu implementarea unor îmbunătățiri atât minore, cât și majore și am început să ne dezvoltăm afacerea cu succes la nivel internațional. În plus, ne-am schimbat locația biroului și am împlinit 5 ani.

 

Noi funcții

Așa cum spuneam, anul trecut a fost unul care ne-a ținut ocupați. Programatorii noștri au actualizat sau adăugat 577,696 linii de cod, dându-ne posibilitatea să publicăm noi versiuni ale aplicației de 95 de ori. Asta înseamnă că aceasta a fost actualizată cel puțin o dată, la fiecare patru zile.

Utilizatorii noștri au avut acces la:

  1. Animații și tipuri de interacțiuni noi

  2. Grupe de elemente noi

  3. Opțiunea de a recupera versiunea de rezervă a site-ului

  4. Shopping online

Și toate acestea în decursul ultimelor 12 luni!

Echipa noastră a lucrat foarte mult pentru a face codul nostru să fie SEO-friendly, iar clienții noștri au raportat un trafic crescut pe site-urile lor.

Creștem!

Anul 2018 a însemnat pentru WebWave o creștere nemaivăzută. Numărul nostru de clienți a crescut cu 77%, iar veniturile noastre cu 92%. Asta înseamnă că aplicația noastră nu este numai una necesară, dar și utilă și preferată de către clienții noștri, asta fiind și ceea ce ne motivează.

Această creștere ne-a permis să ne mutăm într-o locație nouă, mai spațioasă pentru ca angajații noștri să poată lucra în cele mai bune condiții, iar programatori noi ne vor ajuta să adaugăm noi funcții periodic.

 

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Crearea site-ului WebWave pentru România

Înainte de sfârșitul anului 2017 am intrat și pe piața din România. Deși la început a fost o provocare, numărul utilizatorilor noștri a crescut semnificativ în a doua partea a anului. România este prima țară care face parte din extinderea la nivel internațional, așa că suntem mândri că a fost un succes. Acest lucru ne încurajează să începem să operăm și în alte piețe.

Totuși, nu vrem să grăbim lucrurile.

Deși a fost un an plin de succese, nu a fost totul perfect. Este esențial să arătăm și faptul că ne folosim eșecurile ca o modalitate de a învăța.

Primul nostru eșec a fost extinderea în Malaezia. În ciuda unei intrări dinamice pe acestă piață cu mai mult de 200 de utilizatori într-o perioadă de 2 săptămâni, am fost nevoiți să o oprim din cauza unor probleme pe care le-a avut partenerul nostru local. Astfel, am încheiat proiectul.

Suntem în continuare în dezvoltare atunci când vine vorba de lucrările la RWD automatic (tehnologia care va ajuta la simplificarea optimizării versiunii de mobil a site-urilor) și la setarea elastică a elementelor (setarea dimensiunilor elementelor în raport cu dimensiunile ecranului).

Chiar și așa, aceste funcții vor fi disponibile în curând.

 

La ce ne așteptăm în 2019

Nu ne vom opri și nu vom încetini. Vom lansa cel puțin câteva funcții noi ce includ:

  • Setarea elastică a elementelor

  • RWD automatic

  • Un nou blog

  • Dezvoltarea grupării elementelor

  • Noi integrări pentru e-commerce

  • Dezvoltarea optimizării SEO

  • Noi oferte pentru freelanceri și agenții digitale

Startul pe piața românească ne încurajează să începem operațiuni și pe piețele vorbitoare de limba engleză. Acesta este unul dintre obiectivele noastre pentru anul 2019.

Vezi aici cum dezvoltăm WebWave în 2019.

Anul trecut a fost, fără îndoială, unul foarte bun și acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul vostru. Așa că ne dorim să mulțumim tuturor utilizatorilor pentru feedback și pentru idei. Mai mult, energia voastră pozitivă și răbdarea au contat și ne-au dat mai multă energie.

Anul 2019, te așteptăm!

Autor: Elena Dumitru

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: