Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

WebWave - Părerea utilizatorilor platformei [SONDAJ]

13 septembrie 2018
Strategii de promovare afacere, cum îți promovezi afacerea?

Dezvoltând programul WebWave atragem o deosebită atenție satisfacerii utilizatorilor noștri și confortului acestora. Pentru a înțelege mai bine părerea utilizatorilor despre platforma noastră pentru crearea site-urilor WebWave, am deci să organizăm un sondaj. La sfârșitul lunii august 2018, am rugat utilizatorii noștri să ne spună cum ne apreciază programul, prin intermediul unui chestionar. Și rezultatele ne-au surprins, în special indicele NPS.

 

Ce am întrebat în chestionar?

În chestionar am întrebat despre modul în care utilizatorii noștri apreciază platforma WebWave, prin prisma diferitor aspecte: suportul utilizatorilor, ușurința utilizării sau raportul preț / calitate. Utilizatorii au putut acorda note de la “Foarte prost” la “Foarte bine” pentru fiecare din parametri.

O întrebare importantă a fost dacă utilizatorii noștri ar recomanda WebWave cunoscuților săi. În baza acestei întrebări a fost calculat indicele NPS.

La fel am oferit loc pentru sugestii - ce putem face pentru ca programul să răspundă și mai mult nevoilor utilizatorilor. Rezultatele au fost într-adevăr uimitoare.

 

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Rezultatele chestionarului - părerea utilizatorilor WebWave [Infografic]

 Cât de mult le place WebWave utilizatorilor noștri?

Părerea utilizatorii WebWave a fost foarte pozitivă!

  • Cel mai mult utilizatorii au apreciat suportul (4,43/5) pentru suportul prin chat și tutoriale.

  • La fel funcționalitatea și calitatea editorului nostru de site-uri a fost apreciată foarte bine (4,30/5) - utilizatorii noștri sunt foarte satisfăcuți de posibilitățile platformei WebWave.

  • Notele acordate pentru cele 2 aspecte confirmă aprecierea de către utilizatorii noștri a ușurinței utilizării platformei (4,26/5)

  • La cele descrise mai sus, adăugăm că utilizatorii au apreciat foarte pozitiv raportul preț / calitate (4,22/5).

  • Mai puțin a fost apreciată accesibilitatea șabloanelor și a informației pe site (4,17/5) - dar și aceste aspecte a fost apreciat cu o notă destul de înaltă!

 

Indicele NPS sau cât de mulți utilizatori ne-ar recomanda cunoscuților săi

Informația, care ne-a uimit cel mai mult este valoare indicelui NPS (eng. Net Promoter Score). Acest indice reprezintă media răspunsurilor la întrebarea: Care este probabilitatea că vei recomanda WebWave cunoscuților tăi. (Răspunsuri în scală de la 1 - 10)

Se consideră, că un nivel bun al indicelui NPS este de 50 / 100. Indicele NPS calculat în baza datelor chestionarului nostru a atins nivelul de 74 de puncte. Aceasta este un rezultat extrem de bun.

Ne bucurăm foarte mult pentru faptul că utilizatorii noștri consideră WebWave un program care merită să fie recomandat.

Chestionarul ne-a oferit multe informație despre, ceea ce au nevoie utilizatorii noștri. Datorită răspunsurilor și opiniilor obținute, cunoaștem mai bine nevoile utilizatorilor noștri.

Vă mulțumim mult pentru aprecierile pe care le-ați oferit și vă promitem să îmbunătățim și mai mult programul WebWave pentru creare site-uri web. Creează și tu un site uimitor cu WebWave.

Autor: Bartek Raducha

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: