Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

10 argumente pentru care trebuie să fii pe Youtube

19 octombrie 2020
De ce aplicarea efectelor de animație necesită mult tact?

Cel mai probabil știi deja ce este Youtube-ul. Platforma deținută de Google din 2006 este, în momentul de față, cel mai mare distribuitor de conținut video din lume! Dacă ai un site și vrei să urci conținut video pe el, Youtube împreună cu WebWave este soluția perfectă pentru tine!

Astăzi o să discutăm câteva argumente cruciale pentru care Youtube te va ajuta enorm în prezența ta online. Vom vedea motivele pentru care miliarde de oameni aleg să fie conectați la această platformă și de ce niciun alt distribuitor de video-uri din lume nu a reușit să depășească Youtube-ul. 

Să vedem argumentele mult așteptate:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare)

  1. Poți crea un vlog!

  2. Nu vrei să vadă oricine video-urile tale? Le faci unlisted!

  3. 2 miliarde de utilizatori pe lună. YouTube-ul este noua televiziune.

  4. Player video simplu de folosit!

  5. Site-ul tău se va încărca foarte repede.

  6. Youtube inspiră încredere!

  7. Este al doilea cel mai mare motor de căutare, după Google

  8. Youtube este o rețea de socializare!

  9. Video-ul este conținutul viitorului

  10. Avem și noi propriul canal de Youtube, cu ajutorul căruia urcăm videoclipuri direct pe site!

 

Poți crea un vlog!

De câțiva ani, vlogul este una din metodele revoluționare de a face marketing! Foarte multe branduri mari care aleg să fie recunoscute prin bloguri video (vloguri online) sunt considerate de către clienții lor că au o apropiere mult mai mare față de comunitate. De ce?

Pentru că un vlog îți permite să arăți lucruri din spatele cortinei. Toată lumea ar vrea să știe cum arată procesul de la crearea unei campanii publicitare Coca-Cola. Asta poți face și tu, la scară mai mică. 

Chiar și dacă ai o afacere locală, un vlog le va permite oamenilor să fie mai apropiați de tine, iar acest lucru este neprețuit pentru orice client!

Ai o idee extrem de bună pentru un nou site web revoluționar, însă nu prea știi cum stă treaba cu codul și JavaScript? Intră pe WebWave astăzi și creează-ți propriul site de la 0, cu ajutorul sistemului drag&drop. N-ai nevoie nici măcar de o singură linie de cod! Click aici pentru detalii.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Nu vrei să vadă oricine video-urile tale? Le faci unlisted!

Dacă ești mai sfios din fire, poate că nu ar trebui să-ți faci un vlog. Asta nu înseamnă că nu poți crea conținut video! Sunt zeci de metode prin care poți crea conținut video de calitate!

De asemenea, dacă vrei ca aceste videoclipuri să fie văzute doar de persoanele cărora le dai tu acces. Astfel, poți crea videoclipuri special pentru site-ul tău, dar care să nu poată să fie văzute de către utilizatorii obișnuiți ai Youtube.

 

2 miliarde de utilizatori pe lună. YouTube-ul este noua televiziune

Majoritatea oamenilor care vorbesc despre Youtube îl compară cu televiziunea. Diferența foarte mare este că vezi exact ce îți dorești. Nu îți place un anumit tip de conținut? Pur și simplu cauți altceva! Televiziunea nu îți permite să faci așa ceva!

De asemenea, numărul de utilizatori este impresionant! Gândește-te dacă videoclipul tău devine viral, cât de multă expunere o să aibă afacerea ta!

Youtube cel de al doilea cel mai mare motor de căutare, după Google

Player video simplu de folosit!

Pauză. Play. Dă mai tare sau mai încet. Mute. Ce ai nevoie mai mult de atât? Playerul video pe care cei de la Youtube îl propun pentru oricare din videourile lor este unul extrem de ușor de folosit.

Atâta timp căt un lucru nu este complicat, oamenii vor tinde să-l folosească mai mult, deoarece îl înțeleg repede! Playerul acesta video este simplu și va fi la fel de simplu și atunci când îl folosești direct de pe site-ul tău!

 

Site-ul tău se va încărca foarte repede

În general, atunci când urci videoclipuri pe site, acestea au o dimensiune foarte mare. Chiar și doar un video urcat direct pe site ar putea să-ți transforme site-ul rapid într-o broască țestoasă de 100 de ani.

Cea mai mare problemă a unui site este încărcarea grea a acestuia. Înainte, oamenii așteptau secunde în șir. În ziua de azi, mai mult de 3 secunde și clientul tău a închis site-ul. Așa de ușor este să pierzi un client!

Folosind player-ul Youtube, poți să utilizezi cât mai multe videoclipuri fără probleme, deoarece acestea vor fi încărcate pe Youtube, nu pe site-ul tău! 

 

Youtube inspiră încredere!

Youtube are o rată de încredere foarte mare printre utilizatori, deoarece orice videoclip care încalcă regulile lor este scos aproape instant de pe site. Astfel, atunci când un videoclip rămâne pe Youtube, înseamnă că a depășit procesul draconic de acceptare a platformei!

Aceasta este văzută ca un lucru extrem de bun de către orice utilizator, deoarece înseamnă că brandul sau afacerea ta sunt de încredere!

 

Este al doilea cel mai mare motor de căutare, după Google

Deși cel mai mare distribuitor de conținut video, Youtube are și calitatea de a fi al doilea cel mai mare motor de căutare, după Google.

Dacă ținem cont de asta, putem spune că poți face și SEO pe Google. În funcție de ce cuvinte cheie folosești în descriere, motorul de căutare va recomanda - sau nu - videoclipul tău!

 

Youtube este o rețea de socializare!

Oamenii pot da comentarii, like-uri și share-uri la orice videoclip de pe site. Acest lucru transformă Youtube dintr-un motor de căutare și distribuitor video-uri într-o rețea de socializare! 

Iar din câte știi deja despre marketingul online, prezența ta pe rețelele de socializare este destul de importantă! Dacă vrei să îi faci pe oameni să relaționeze cu conținutul tău video, poate un vlog online despre care am discutat deja la punctul 1 ar fi cea mai bună soluție!

 

Video-ul este conținutul viitorului

Asta poți extrage deja din toate argumentele pe care le-am amintit, însă lumea tinde să nu mai citească articole. Durează mult, e poate prea multă informație, cine știe dacă am timp, poate deja a uitat de articolul tău.

De câte ori nu ți-ai spus și tu asta despre un articol care părea interesant, dar pur și simplu nu ai avut timp să-l termini de citit?

Videoclipurile au opțiunea de a îi da impresia utilizatorului că primește foarte multă informație și conținut într-un timp mult mai scurt! Acest lucru face mulți utilizatori să migreze dinspre conținutul scris spre cel video, și este de înțeles!

 

Avem și noi propriul canal de Youtube, cu ajutorul căruia urcăm videoclipuri direct pe site!

Ca să îți dovedim că practicăm ceea ce propunem, vrem să te invităm să ne urmărești pe canalul de Youtube WebWave! Acolo avem multe videoclipuri pe care le urcăm, prin player-ul Youtube, și pe site-ul nostru, webwave.ro!

Acest canal este un instrument extrem de ușor de folosit, dar o să te convingi de asta singur doar după ce îți creezi contul Youtube și începi să creezi conținut pentru utilizatorii tăi!

Dacă ai nevoie de un site web pe care să poți urca videoclipurile tale de pe Youtube, te invităm pe pagina WebWave să vezi toate soluțiile prin care poți crea un site de la 0, rapid și simplu! Click aici pentru mai multe detalii.

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: