Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Cum stă treaba cu codul site-urilor web generate de WebWave?

30 noiembrie 2021
AI in E-commerce: Viitorul cumpărăturilor online

Poate te-ai întrebat, de când ai intrat în contact cu platforma noastră, cum funcționează codul site-urilor web generat de WebWave. Adică...uneori poate părea prea frumos ca să fie adevărat, iar noi știm că există anumite guri rele care nu au cea mai bună părere despre site-urile generate de WebWave, însă acest articol are ca scop argumentarea faptului că ceea ce primești de la WebWave este calitate!

Punem accent pe clientul nostru și ne dorim ca acesta să fie tot timpul mulțumit de site-ul său web și de calitatea serviciilor oferite. Astfel, hai să vedem care-i treaba cu codul site-urilor web generate de WebWave!

Conținutul articolului:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Codul are o structură specifică pentru a mări viteza site-urilor web

  2. Codul nu are deloc greșeli

  3. În WebWave nu ai nevoie de foarte multe module, deoarece oferă deja platforma funcționalități by-design

  4. Codul site-urilor create în WebWave este ușor de întreținut

  5. Un cod web mai clar este și mult mai costisitor, pe când WebWave îți oferă un site web GRATUIT

 

Codul are o structură specifică pentru a mări viteza site-urilor web

Poate că unii dezvoltatori web care abia vizitează un site web generat cu ajutorul platformei WebWave vor afirma despre codul site-urilor că este complicat de înțeles. Acest lucru, însă, vine din faptul că WebWave oferă o interfață grafică pentru editarea site-urilor web. Acesta este modul nostru de lucru deoarece există foarte mulți utilizatori care nu au, efectiv, experiență în domeniul creării site-urilor web.

Sunt câteva sute de mii de utilizatori care au avut încredere în noi până acum - mai exact, 405 000 de utilizatori care și-au pus speranțele și au ieșit foarte mulțumiți din experiența aceasta! 

Astfel, structura aceasta specifică, deși nu neapărat foarte clară pentru toată lumea, are ca scop mărirea vitezei site-urilor web! Pentru că pe utilizatorul nu-l interesează cum arată codul, ci cum se mișcă site-ul web!

Ai nevoie de un site web? Te invit pe WebWave, să-ți creezi singur site-ul, simplu și rapid. Dă mai jos!

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Codul nu are deloc greșeli

Un cod plin de greșeli va fi foarte problematic pentru orice site web. Deși poate structura nu este ușor de înțeles, codul site-urilor web generate de WebWave nu are deloc greșeli. Astfel, te asiguri că viteza site-ului tău va fi foarte rapidă constant!

 

În WebWave nu ai nevoie de foarte multe module, deoarece oferă deja platforma funcționalități by-design

O altă parte proastă a altor platforme de creare a site-urilor web este faptul că se bazează foarte mult pe module. Problema cu aceste module este că îngreunează foarte tare site-ul tău web, însă funcționalitățile respective sunt, de multe ori, necesare. Astfel, dezvoltatorii WebWave au ales să introducă în platformă acele funcționalități by-design, ca să nu apară probleme de viteză a site-ului web!

 

Codul site-urilor create în WebWave este ușor de întreținut

Site-urile create în WebWave au o durată de viață foarte mare, deoarece sunt extrem de ușor de întreținut. De asemenea, oricine poate să întrețină un site web creat în WebWave.

Dacă o agenție îți creează un website și peste 3 ani vrei să schimbi ceva, cel mai probabil vei fi sfătuit să creezi un website de la 0, deoarece fiecare specialist IT are diferite interese și diferite cunoștințe. Codul unui site este va fi mereu extrem de greu de interpretat, chiar dacă pare “mai clar”, de multe ori pentru un specialist IT va fi mai ușor să scrie codul sursă a site-ului de la zero de cât să descifreze acest cod “clar”.

Mai bine creezi un site web în WebWave, pe care-l poate gestiona oricine, indiferent de capacitățile sale de codare! 

 Dezvoltatorii WebWave au ales să introducă în platformă acele funcționalități by-design, ca să nu apară probleme de viteză a site-ului!

Un cod web mai clar este și mult mai costisitor, pe când WebWave îți oferă un site web GRATUIT

Dacă dorești un cod web extrem de clar (care nu te va ajuta pe tine sau pe utilizatorii tăi cu nimic), pregătește-te să scoți o anumită sumă de bani din buzunar. Un site web creat de la 0 din cod te va costa foarte mult, indiferent de ce-ți dorești sau care e scopul site-ului. Chiar și un landing page te va costa mult, nu mai zic de un magazin online!

Sperăm că am fost destul de clari în explicațiile noastre. Codul site-ului web nu ar trebui să-i preocupe pe utilizatori sau pe deținătorii site-ului web, iar noi te asigurăm că livrăm calitate tot timpul! Intră pe WebWave să-ți creezi primul site web!

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: