Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Știi cum să creezi un site web?

Da? Nu? Poate?

Indiferent de răspuns și de cunoștințele tale de web development, poți oricând să îți reîmprospătezi memoria.

Uneori, există schimbări, chiar și mici, care te vor ajuta să creezi un site web ieșit din comun.

 

Structura web design-ului - un obiectiv clar în crearea unui site web

În primul și primul rând, va trebui să te gândești la obiectivul site-ului web. Dacă nu există unul, vizitatorii nu vor ști ce să facă. De multe ori, site-urile web fără un scop clar sunt și cele care arată bine, dar nimic mai mult.

Administratorii unui site se concentrează pe design, cel care, în multe cazuri, este extraordinar, dar uită de vizitatori și de scopul acestuia.

Crearea unui site web bun înseamnă și crearea unui meniu util. Pentru a-l obține, există un set de practici indicate. Ca în multe alte cazuri, există o regulă de aur: păstrează simplitatea.

Meniul și navigarea unui site web ar trebui să îi ajute pe vizitatori, nu să îi încurce. Dacă vrei să faci un meniu creativ, ar fi indicat să nu dai curs acestei idei.

Atunci când vizitezi un site web și vezi că are categorii precum "home page", "despre noi" și contact", știi ce să faci pentru că este simplu. Utilizatorii vor aprecia dacă vei reține această regulă.

În ziua de azi, trendul ca site-ul să fie constituit dintr-un simplu landing page, a devenit o abordare populară pentru că atunci când intri pe site, vezi un call-to-action, un buton pe care să dai click și cam atât. Nu există elemente redundante, doar ținte.

Utilizatorul trebuie să înțeleagă din start scopul site-ului

 

Minimalismul în web design

Crearea unui site web simplu se mai numește, în termeni profesionali "minimalism în web design" - înseamnă același lucru.

Deja știi că un site ar trebui să aibă un obiectiv clar. Este la fel de important pentru tine și pentru user. Userul caută ceva, iar tu vrei să îl găsească ușor, deci va trebui să vă întâlniți undeva la mijloc.

Întâmpină-l cu informații precum "cauți asta?", în mod ideal, pe prima pagină.  

În WebWave dezvoltăm programul pentru creare site web. Primul lucru pe care îl vezi pe home page este o invitație pentru crearea propriului tău site.

Poți compara această tehnică cu momentul intrării într-un restaurant în care te așteaptă felul tău de mâncare preferat, cald și pregătit așa cum îți place.

Așa se creează și un site web.

Dacă atunci când creezi un site te întrebi dacă acesta este prea dezorganizat, înseamnă că este chiar așa. Dacă tu te pierzi, vizitatorii se vor pierde și mai repede.

Atunci când creezi un site, gândește-te și la spațiu. O altă metodă folosită în web design este renunțarea la elemente. Da, ai înțeles bine: ștergerea elementelor de pe un site.

Uită-te la acest articol – vei vedea doar conținut pentru că scopul este textul. Cititorul nu are nevoie de artificii. Orice element care îi poate distrage atenția, ar trebui șters.

În același fel, elemente care contribuie la crearea unui site web trebuie gândite bine și reține - less is more.

Mai mult, conținutul de pe site-ul tău trebuie să fie clar și ușor de înțeles.

De asemenea, dezvoltarea unui site web ține și de folosirea și ajustarea fonturilor astfel încât să se potrivească acestuia.

A devenit o regulă să se folosească fonturi sans serif. Cât despre dimensiune, cu cât mai mare, cu atât mai bine. 20 de pixeli este minimul.

Ține minte că o tipografie plăcută din punct de vedere vizual, cu fonturi adecvate, are o influență uriașă asupra felului în care utilizatorii văd site-ul.

Ajustează fonturile astfel încât să se potrivească site-ului

 

Stabilește reguli și respectă-le

Atitudinea consecventă în crearea unui site web este critică. Dacă folosești același layout pentru toate subpaginile este foarte bine. Site-urile web create în acest fel arată profesional și curat. Un astfel de site web este, de asemenea, și unul de încredere, iar încrederea utilizatorilor este necesară atunci când vrei să atingi un scop prin intermediul site-ului.

Din acest motiv repetarea layout-urilor, a planurilor și elementelor nu este rea, ba chiar este indicată, în special dacă te întrebi cum poți crea un site web bun. Poți începe de aici.

 

Soluțiile standard - esența creării unui site web

Așa cum am mai spus-o până acum, folosește soluții standard. Probabil că vrei să faci ceva unic și inovator pentru site-ul tău.

În felul acesta se nasc proiecte ieșite din comun, dar acolo nu este locul utilizatorilor. Dacă vrei să atingi un obiectiv prin intermediul website-ului tău, este mai bine să folosești soluțiile standard.

Atunci când un vizitator știe ce să facă pe un site, el se simte ca acasă, iar asta va contribui la atingerea scopului pe care ți l-ai setat. Și, în cele din urmă, asta urmărești, nu?

Alătură-te celor 140 de mii de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

 

Ce fel de grafice să folosești pe un site web?

Graficele unui site ar trebui să fie simple. Atunci când creezi un site web ai putea fi tentat să folosești imagini complexe, în special atunci când găsești imagini stock gratis și vrei să le adaugi pe toate.

Din păcate, va trebui să te întrebi: îi ajută această imagine pe vizitatori să își atingă scopul și mă ajută pe mine să îmi ating scopul? Are legătură cu conținutul? Aceste întrebări sunt foarte importante în procesul creării unui site web.

Uneori, este mai bine să creezi prima versiune a site-ului, să aștepți câteva zile și apoi să îl faci din nou. Cel mai probabil, vei fi nemulțumit de prima variantă a proiectului, chiar dacă ți s-a părut că arată bine în primele zile.

Acesta este motivul pentru care atunci când creezi un site web, faci modificări după câteva zile. Poți lua o mică pauză pentru a putea să vezi rezultatul din altă perspectivă.

Ține minte, crearea unui site web este un proces. Poți fi sigur că niciun site web nu a fost perfect în prima sa versiune. Chiar și pagina Google s-a schimbat de-a lungul anilor. Din acest motiv, crearea paginilor de backup pentru site web și redirectarea versiunilor este foarte importantă pentru că îți permite să creezi mai multe versiuni ale aceluiași site.

Poți să vezi și cât este de ușor să creezi un site cu WebWave.

Articole similare pe care trebuie să le citești:

 

Autor: Elena Diana Dumitru

Un rezumat al anului 2018 la WebWave
14/03/2019

Ce ar trebui să știi atunci când creezi un site web

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN