Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Cum economisești timp când creezi un site cu WebWave

08 septembrie 2020
14 Metode de promovare a produselor

Probabil te gândești că există pe internet mai multe posibilități de a crea un site. Ai perfectă dreptate. Sunt sigur că ai văzut și tu oferte de 1 euro pe lună pentru hostingul site-ului. Nimic greșit în asta. 

Problema este că, de multe ori, ajungem să plătim un preț modic pentru o calitate extrem de îndoielnică. Merită acel hosting un dolar dacă nu poți ține decât o mie de utilizatori pe site? Merită crearea paginilor web o investiție de luni, poate ani, dacă există servicii care te pot ajuta să faci asta în câteva zile maxim?

Dacă ești interesat de crearea unei pagini web în câteva ore, printr-un sistem simplu și rapid, dă click aici și descoperă serviciul pe care dezvoltatorii WebWave l-au pregătit pentru tine. 

În articolul de astăzi vei vedea cât de ușor este să economisești timp atunci când dezvolți pagini web cu ajutorul WebWave. Cum? Prin eliminarea codului nefolositor, printr-un cod sursă extrem de bine optimizat de către dezvoltatorii noștri, la care tu nu trebuie să aduci niciun fel de contribuție sau prin eliminarea unui specialist IT din ecuație, care îți poate răspunde în câteva ore sau câteva zile. Gândește-te bine: are afacerea ta timp să aștepte câteva zile după un om?

Haide să vezi ce poate face WebWave pentru tine, ca să economisești cât mai mult timp pe care poți să-l investești în afacerea ta:

Conținutul site-ului:

  1. Stabilitatea site-ului

    1. Configurarea serverelor

    2. Conexiunea site-șablon-plugin

    3. Lipsa pluginurilor complicate

  2. Codul site-ului

    1. Curățarea codului

    2. Un cod sursă de bază foarte bine optimizat, care îți va ușura munca

    3. Viteza de încărcare a site-ului

    4. Codul rămâne la un nivel înalt tot timpul - nu îți fie frică de cod învechit!

    5. Google te va pune pe primele pagini, deoarece WebWave facilitează optimizarea motoarelor de căutare

  3. Procesul de construire a site-ului

    1. Faci ce design vrei tu, nu trebuie să aștepți alți oameni să facă asta pentru tine

    2. Nu pierzi timp după un specialist IT pentru a efectua modificări în site

 

Stabilitatea site-ului

Stabilitatea unui site este crucială pentru buna funcționare a acestuia. Să vedem cum te poate ajuta WebWave pentru a oferi utilizatorilor tăi o experiență completă.

 

Configurarea serverelor

Când îți cumperi un hosting de bază, configurarea serverelor poate deveni o problemă de câteva zile. Dacă nu ai experiență în domeniul online, să conectezi un domeniu la un server este cu adevărat complicat.

Cu WebWave nu trebuie să-ți bați capul cu serverele. Acestea sunt deja configurate foarte bine și, dacă ai probleme, există foarte multe articole care te vor ajuta cu conectarea și configurarea anumitor puncte mai speciale, de care site-ul tău poate va avea nevoie.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Dacă ești interesat de crearea unei pagini web în câteva ore, printr-un sistem simplu și rapid, dă click aici și descoperă serviciul pe care dezvoltatorii WebWave l-au pregătit pentru tine. 

 

Conexiunea site-șablon-plugin

Crearea unui site în WordPress a devenit o modă. Foarte multă lume aude de la specialiști faptul că WordPress este foarte ușor de folosit și merg pe mâna lor.

Odată ce te apuci de lucrat, o să vezi că nu este chiar așa de simplu. Conexiunea dintre site-ul tău, șablonul ales pe WordPress și plugin-urile de care ai nevoie neapărat pentru a face site-ul să funcționeze corect pot îngreuna foarte tare tot procesul și, de multe ori, ajungi să-ți dai seama că acest trio nu este foarte ușor de folosit, pentru site-ul devine mai puțin stabil, pot apărea probleme de compatibilitate.

Cu WebWave nu ai problema asta. Sistemul de crearea a unei pagini web este foarte bine integrat, iar șabloanele sunt optimizate pentru orice site!

 

Lipsa pluginurilor complicate

Când lucrezi cu alte servicii asemănătoare WebWave există șanse foarte mari să ai nevoie de anumite plugin-uri: pentru optimizarea motoarelor de căutare, crearea formularelor, scriere de conținut sau amplasarea unor galerii.

Din fericire, WebWave te scapă de aceste pluginuri, care îți pot îngreuna site-ul foarte tare. Tot ce poți face cu ele, poate și WebWave să facă fără ajutorul lor!

Degeaba ai un site web foarte frumos, dacă codul din spate este extrem de alambicat

Codul site-ului

Un site stabil are nevoie și de un cod foarte bine pus la punct. Mai jos poți citi câteva puncte despre codul site-ului tău creat în WebWave și cât de mult timp câștigi cu acesta.

 

Curățarea codului

Nu trebuie să cureți codul după instalarea sau dezinstalarea unor pluginuri

De multe ori, când dezinstalezi un plugin acesta va lăsa în urmă urme de cod reziduu. Acest cod reziduu îți va îngreuna site-ul foarte tare, deoarece locul lui nu este acolo!

În WebWave de cele mai multe ori nu vei avea nevoie de pluginuri, respectiv nu trebuie să cureți codul rămas după acestea! 

 

Un cod sursă de bază foarte bine optimizat, care îți va ușura munca

După cum am spus deja, codul sursă realizat de WebWave funcționează de unul singur. Tu nu trebuie să adaugi niciun fel de completări acestuia.

Și, cred eu, că îți convine. Sigur nu ai tu timp să analizezi linii de cod complicat. Ai de investit în afacerea și pasiunea ta! 

 

Viteza de încărcare a site-ului

Un cod stabil înseamnă că site-ul tău se va încărca foarte, foarte rapid. Presupun că îți dorești asta, nu e așa?

În medie, un utilizator așteaptă maxim 3 secunde pentru încărcarea unui site web. Degeaba ai un site web foarte frumos, dacă codul din spate este extrem de alambicat iar încărcarea lui durează mai bine de 5 secunde. Aproape nimeni nu va ajunge pe acel site!

 

Codul rămâne la un nivel înalt tot timpul - nu îți fie frică de cod învechit!

De multe ori, site-uri scrise de la 0 în cod pot părea, la început, extrem de funcționale. Problema vine după 1-2 ani, timp în care codul se poate învechi.

Astfel, dacă te trezești după câțiva ani că site-ul tău nu mai funcționează cum trebuie, gândește-te dacă nu cumva codul tău este prea vechi.

În WebWave totul va funcționa bine, pentru că codul site-ului se va dezvolta o dată cu platforma.

 

Google te va pune pe primele pagini, deoarece WebWave facilitează optimizarea motoarelor de căutare

WebWave este cel mai mare fan SEO. Majoritatea clienților pe care îi avem vin din mediul organic. Mai multă lume dă click pe link-urile organice de la Google decât pe reclamele plătite. Și din ce în ce mai mulți oameni au AdBlockers.

Încă te gândești dacă site-ul tău are nevoie de SEO? Îți spunem noi: cu siguranță. Deși rezultatele apar puțin mai greu, acestea sunt mult mai profitabile!

 

Procesul de construire a site-ului

Nu în ultimul rând, pe lângă stabilitate și un cod sursă foarte bine optimizat, ai nevoie și de câteva funcționalități pentru a crea un site excelent. 

 

Faci ce design vrei tu, nu trebuie să aștepți alți oameni să facă asta pentru tine

Probabil cea mai folositoare funcționalitate de la WebWave este faptul că designul este făcut doar de tine! Tu alegi culori, așezarea paginii web, imagini și elemente grafice!

Astfel, îți poți dezvolta prezentarea vizuală a afacerii tale exact cum ar trebui să fie. Un designer poate scăpa din vedere anumite modele cheie pentru afacerea ta, însă tu nu.

 

Nu pierzi timp după un specialist IT pentru a efectua modificări în site

Uneori specialiștii IT nu cunosc toate necesitățile afacerii tale, iar coordonarea detaliilor solicită foarte mult timp.

În schimb, dacă site-ul este făcut de tine de la zero cu ajutorul WebWave, intermediarul dispare și toate problemele vor fi rezolvate de tine. Creezi site-ul exact așa cum dorești tu.

Începe astăzi să-ți creezi un site cu toate funcționalitățile posibile, achiziționând planul Premium de la WebWave, la doar 30 de lei pe lună!

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: