Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Cum câștigi bani online lucrând din confortul casei tale

22 septembrie 2020
Cum poți să promovezi platforma WebWave? - Background Image

Daca ești o persoană care știe să-și împartă activitățile dintr-o zi foarte bine? Sau poate că ești genul de om care preferă să lucreze singur, nu cu o întreagă echipă în spate. Mai ales dacă echipa aceea are și un șef pe care tu nu prea îl placi.

Sunt zeci de motive pentru care ai putea începe o carieră de freelancer chiar de astăzi, iar eu sunt sigur că tu te-ai gândit deja la soluția asta. Lucru de acasă și ideea de afacere online sunt concepte care au schimbat modul în care job-urile funcționează.

Dacă vrei să începi să creezi site-uri, dar nu ești o persoană pricepută în zona de cod nu e nicio problemă. Cu WebWave poți crea un site profesionist de la 0, simplu și rapid, cu ajutorul șabloanelor noastre! Click aici pentru mai multe detalii!

Astăzi, o să discutăm despre cum să faci bani online, lucrând chiar din propria casă, ca web designer. Ce trebuie să știi, ce nu trebuie neapărat să știi, și câteva sfaturi, toate într-un singur articol.

Conținutul articolului:
(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare)

  1. Cum poți câștiga bani creând site-uri web pentru alte persoane [Prezentare]

  2. Ce nu este necesar să cunoști pentru a crea site-uri?

  3. Cum alegi platforma perfectă pentru crearea site-urilor pentru clienții tăi?

  4. Sfaturi

    1. Identifică scopul site-ului pentru care lucrezi?

    2. Trebuie să ai un program

    3. Ai grijă de clienții tăi - sunt cel mai important lucru din afacerea ta

    4. Optimizează site-ul pentru motoarelor de căutare

    5. Concentrează-te asupra User Experience

    6. Fiecare site trebuie să arate la fel cum ar arăta site-ul pe care l-ai realiza pentru propria ta afacere!

 

Cum poți câștiga bani creând site-uri web pentru alte persoane [Prezentare]

 

 

Ce nu este necesar să cunoști pentru a crea site-uri? - Cod. HTML, JS, SQL. 

Chiar nu este necesar să știi programare pentru a crea un site cu un site perfect. De multe ori, codul poate încurca userii, poate cauza erori, mai ales dacă nu este folosit cum trebuie. 

Dacă simți totuși că ai nevoie de câteva linii de cod pentru site-ul tău, linii care să-ți ofere unele funcționalități pe care platforma de CMS nu le oferă, asigură-te că lucrezi cu cineva de încredere, care chiar știe ce face. Dacă codul pe care ți-l oferă e greșit, o să ai de reparat destul de mult pentru site-ul tău.

 

Cum alegi platforma perfectă pentru crearea site-urilor pentru clienții tăi?

Acum, după ce te-am convins să începi munca de web designer, rămâne să te decizi ce platformă vei folosi în crearea site-urilor. Dacă știi puțin cod e binevenit, dar după cum am spus, nu este necesar. Content Management Systems precum WebWave sunt mai mult decât pregătite pentru orice cerință pe care clienții tăi ar putea-o pretinde de la tine.

Astfel, pe lângă șabloanele pe care le oferă, serviciile de acest tip vor ține locul liniilor neîntrerupte și neînțelese de cod. Optimizarea lor este făcută de specialiști, hosting-ul vine tot din partea WebWave, deci nu o să ai nevoie decât de partea de SEO, UX și partea de design, cu care te vom ajuta tot noi.

Este foarte important să înțelegi ce ar trebui să facă acel site

Sfaturi

Identifică scopul site-ului pentru care lucrezi?

În ziua de azi, oricine poate face un site. Nu ai nevoie de cod (o să ajungem la asta puțin mai târziu), există platforme de white-label care te pot ajuta în crearea acelor site-uri, iar din ce în ce mai multe software-uri, precum Canva, devin gratuite și ajută la dezvoltarea creativității oamenilor.

Foarte important astfel devine să înțelegi ce ar trebui să facă acel site, și să îl optimizezi în acel sens. Dacă un client are nevoie de un market e-commerce, atunci trebuie să te interesezi cum poți crea categorii de produse, cum poți adăuga acele produse pe site, care este rezoluția ideală a imaginilor și tot așa.

Dacă ai de creat un blog, munca în cadrul funcționalităților va fi mai mică, dar optimizarea atât pentru motoare de căutare cât și design-ul vor necesita mai multă atenție.

Atunci când primești un proiect, gândește-te instant care este scopul principal al site-ului pentru care îl creezi și cum arată target audience-ul acelui site!

 

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Trebuie să ai un program

Pentru a fi un freelancer bun, imaginează-ți un lucru: ești propriul tău angajat. Dacă nu ajungi la muncă la timp, nu ești plătit. Dacă nu predai proiectul la timp, vei pierde sursa de venit (salariul/clientul).

Trebuie să fii disciplinat ca să poți fi freelancer. Iar pentru asta, trebuie să ai o autodisciplină de fier, pentru că nu va mai fi o figură autoritară (șeful) care să te vegheze constant!

 

Ai grijă de clienții tăi - sunt cel mai important lucru din afacerea ta

E destul de greu să faci rost ca freelancer de clienți la început. Atunci când o faci, asigură-te că le oferi răbdare și înțelegere. Există șansa ca acel business pentru care ei doresc un site să fie văzut ca bebelușul lor. Aceștia îl vor proteja la maxim și nu vor face concesii. Tu poți face asta.

Asigură-te însă că nu profită nimeni de bunătatea ta. Oamenii tind să facă asta uneori, iar la început, dorința de a lucra, chiar și pe bani puțini, e foarte mare. Nu te subestima. Nici pe tine, nici pe munca pe care o depui pentru fiecare proiect!

 

Optimizează site-ul pentru motoarelor de căutare

Optimizarea SEO sau, după abrevierea din engleză, SEO (Search Engine Optimization). Ai ajuns la acest blog, dacă nu ești cititor săptămânal al blog-ului WebWave, datorită optimizării motoarelor de căutare. 

Un web designer bun trebuie să știe SEO, deoarece optimizarea unui site este cheia pentru a fi găsit. Da, conținutul este extrem de important, iar acesta trebuie să fie consistent. Dar dacă un site este realizat prost și nu are funcționalitățile necesare pentru SEO, atunci șansele ca acel conținut să fie găsit sunt minime spre zero.

Dacă vrei mai multe date despre SEO și cum trebuie optimizat un site pentru a fi găsit ușor de utilizatori, avem articolul perfect. Click aici! 

 

Concentrează-te asupra User Experience?

Conceptul de User Experience face referire la experiența prin care trece utilizatorul atunci când intră în contact cu un produs, serviciu sau un site web. 

Experiența unui utilizator înseamnă, mai pe larg, tot timpul pe care acesta îl petrece pe site-ul tău și modul în care se întâmplă lucrurile. Site-ul pe care l-ai creat poate avea o aplicație sau un mini-puzzle. Poți crea diferite challenge-uri pentru utilizatorii tăi.  Orice idee creativă de a îmbunătăți user experience-ul este binevenită!

Cel mai simplă metodă de a aprecia experiența utilizatorilor pe site-ul tău este de a elimina cauzele pentru care utilizatorii părăsesc site-ul tău. Pentru aceasta te va ajuta indicatorul numit Rata de respingere. Vezi acest articol pentru a afla mai multe.

 

Fiecare site trebuie să arate la fel cum ar arăta site-ul pe care l-ai realiza pentru propria ta afacere!

Imaginează-ți că fiecare site pe care-l faci este site-ul afacerii tale. Bebelușul tău, cum am spus mai sus. Nu e așa că, dacă faci acest exercițiu, tinzi să crezi că vei depune mai mult efort pentru crearea site-ului? 

Echipa WebWave are încredere că visul tău de a lucra de acasă, pentru propria persoană, se poate împlini, și dorește să te ajute! Click aici pentru a crea primul site!

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: