Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Funcțiile care fac platforma WebWave una specială

03 noiembrie 2020
Cum asiguri securitate site în 6 pași

O platformă specializată în crearea site-urilor te poate scuti de foarte multe griji: timp pierdut, bani irosiți sau prea mulți nervi pentru nimic. A crea un site web de la zero nu este nicidecum ceva ușor de realizat. 

Din fericire, există și metode de a nu ajunge în punctul acela în care un site web este mai mult o povară decât un instrument care te ajută! Una din acele metode este folosirea unei platforme pentru creare site-uri, cum am spus deja! Noi îți recomandăm WebWave, iar funcțiile pe care acesta le are o să te facă să înțelegi de ce!

În articolul de astăzi dorim să prezentăm cele mai importante 13 funcții pe care specialiștii WebWave le-au dezvoltat pentru tine. Acestea o să te ajute să ai un site bine pus la punct, îngrijit și plăcut ochiului!

Să vedem care sunt acele 13 funcții despre care urmează să discutăm!

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare)

  1. Lista de Straturi

  2. Setarea exactă a dimensiunilor și a poziției elementelor - Pixel Perfect

  3. Setarea unităților relative pentru dimensiune și poziție

  4. Tehnologia PWA

  5. Acces la secțiunea HEAD

  6. Conectare ușoară cu Google Analytics, Search Console + Generarea Hârții Site-ului

  7. Funcții White Label

  8. Crearea automată a versiunilor de rezervă ale site-ului

  9. Panou CMS

  10. Setări SEO

  11. Optimizare automată a codului publicat

  12. Efecte și animații - Parallax sau Ken Burns, filtre

  13. Certificarea SSL

 

Lista de Straturi

Imaginează-ți că ai în față un sandwich, însă acesta nu este încă pus cap la cap. O să pui mai întăi pâinea, salamul, cașcavalul și, la final, încă o felie de pâine.

Deși o alegorie jucăușă, cam așa funcționează și lista noastră de straturi. Poți crea diferite straturi pentru site-ul tău, pe care le vei suprapune unul peste celălalt. 

Atenție, însă, la modul în care funcționează aceste straturi. fEle se suprapun. Astfel, dacă peste tot site-ul tău o să pui un strat de culoare mov, s-ar putea să te trezești cu un dreptunghi mare și mov. 

Click mai jos pentru mai multe detalii despre un CMS performant și cu un raport calitate-preț de neegalat pe piața din România.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Setarea exactă a dimensiunilor și a poziției elementelor - Pixel Perfect

Design-ul site-ului tău este una din cele mai importante părți ale creării unui site web. Dacă nu ai un design pus la punct, șansele ca utilizatorii să se mai întoarcă înapoi pe site-ul tău va fi una destul de mică.

Cu ajutorul setărilor noastre Pixel Perfect, poți seta ca fiecare element din site-ul tău să fie exact unde ar trebui să fie!

 

Setarea unităților relative pentru dimensiune și poziție

Un alt mod de a seta foarte clar dimensiunile și poziția unui element este setarea unităților relative. Poți să o faci în mai multe moduri, fiecare venind cu caracteristicile sale speciale!

Pixel, lățime, rotirea imaginii sau cât la sută din pagină să ocupe acel element - toate acestea pot fi setate cu ajutorul Panoului Pro de editare a imaginilor!

Cu Pixel Perfect poți seta ca fiecare element din site să fie exact unde trebuie!

Tehnologia PWA

Progressive Web App este o tehnologie foarte inovativă, care îți poate transforma site-ul într-o aplicație! 

Aceasta este disponibilă în cadrul WebWave pentru a îți putea oferi ție o aplicație web funcțională cât mai repede. De multe ori, prețurile pentru aplicațiile native sunt foarte mari și timpul de executare diferă, însă cu ajutorul PWA obții o aplicație foarte simplu și rapid!

 

Acces la secțiunea HEAD

Foarte multe CMS-uri ca WebWave te vor lăsa să-ți faci un site web, însă nu îți vor permite accesul în Head-ul site-ului decât după plata unui plan premium destul de scump. 

Majoritatea codului foarte important pentru marketing se află în Head-ul site-ului, astfel ai nevoie foarte mare de acces acolo!

 

Conectare ușoară cu Google Analytics, Search Console + Generarea Hârții Site-ului

De asemenea, în interiorul head-ului poți pune codul care leagă site-ul tău de Analytics și Search Console. La WebWave nu ai nevoie să plătești în plus pentru asta! 

Funcția aceasta îți generează și harta site-ului tău, pentru ca motoarele de căutare să știe unde trebuie să ajungă! 

 

Funcții White Label

Dacă ești un freelancer care face un site web pentru clienții tăi, funcția aceasta permite să ai o pagină de prezentare pe care oamenii să o vadă până tu termini site-ul de construit.

Astfel, oamenii știu de existența site-ului respectiv iar tu poți să îți continui munca liniștit!

 

Crearea automată a versiunilor de rezervă ale site-ului

Un moment extrem de nefericit din viața unui site este atunci când acesta dispare, din anumite greșeli, de pe internet. Pot exista tot felul de întămplări nefericite…

Cel mai important este ca atunci când se întămplă, să ai un plan de rezervă. Noi venim în ajutorul tău, creând versiuni de rezervă automate, special pentru site-ul tău. Astfel, orice probleme ar apărea, tu o să poți reveni oricând la o versiune corectă a site-ului tău!

 

Panou CMS

Sau, cum ne place nouă să-i spunem, funcția care te scapă de cod! Content Management System este modalitatea prin care tu poți aranja conținutul în pagină prin opțiuni drag&drop, fără niciun fel de cod.

Nu a fost nicicând mai ușor să construiești un site web de la 0!

 

Setări SEO

După cum probabil știi deja, optimizarea motoarelor de căutare este una din cele mai eficiente modalități de a aduce utilizatori noi către site. 

Cu ajutorul WebWave, poți ajusta orice ține de SEO la site-ul tău. De la denumiri imagini, titluri sau subtitluri până la fișierul robots.txt, toate pot fi foarte ușor editate!

 

Optimizare automată a codului publicat

După cum am spus, WebWave este un program care îți permite crearea unui site fără ca tu să știi cod. Asta nu înseamnă că nu există cod în site-ul tău.

Din contră! Site-urile construite în WebWave dispun de cod foarte bine optimizat, pentru a asigura buna funcționare a acestuia!

 

Efecte și animații - Parallax sau Ken Burns, filtre

Revenim la partea de design! Una din funcțiile cele mai frumoase pe care le-am dezvoltat este folosirea efectelor sau a filtrelor!

Trebuie doar să intri în zona de editare și să dai check dacă vrei unul din efectele prezente sau să-ți alegi un filtru. Nimic mai mult!

 

Certificarea SSL

Securitatea site-ului ar trebui să fie primordială pentru tine! Certificatele SSL pe care ți le oferă Webwave sunt modalitatea prin care utilizatorii site-ului tău îți vor oferi încredere! 

De obicei, acestea costă, însă planul Premium de la WebWave îți securizează site-ul fără costuri suplimentare!

Acum că știi funcțiile care fac din WebWave unul din cele mai performante CMS-uri, te invit să dai un click și să afil mai multe detalii despre noi aici!

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: