Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Inovații de top ale creatorului WebWave.

17 noiembrie 2023
Ce este Chat GPT și cum funcționează acest AI?

Vă luptați cu designul web? Simțiți că crearea de conținut pentru site-ul dvs. este o sarcină care necesită mult timp? Sau visați la un mod atractiv de a vă prezenta produsele și serviciile?
Dacă da, vă aflați în locul potrivit.
În articolul de astăzi, vă vom prezenta cele mai importante caracteristici noi din creatorul WebWave, care v-ar putea schimba modul de abordare a designului web - indiferent de experiența dumneavoastră.

Aflați cum pot aceste instrumente să vă satisfacă nevoile, să sporească atractivitatea site-ului dvs. web și să vă economisească timp prețios.... și, bineînțeles, cum să le folosiți.  

 

1.WebWave AI Builder

 

WebWave AI Builder este o adevărată revoluție în domeniul designului web.
Ce înseamnă acest instrument în practică și de ce merită să-l încercați?

 

Cum funcționează WebWave AI Builder?


WebWave AI Builder folosește o tehnologie de ultimă generație de inteligență artificială pentru a analiza preferințele utilizatorilor și detalii despre afacerea lor. Pe baza acestui tip de date, instrumentul de inteligență artificială generează un site web adaptat la cerințele dumneavoastră specifice - introduceți o scurtă descriere a afacerii dumneavoastră și apoi faceți clic pe generare.

În câteva minute, este creat un nou design de site web. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la elementele de design sau la procesul de creare a paginii, deoarece asistentul cu ajutorul inteligenței artificiale se va ocupa de tot ceea ce este necesar aici:

  • alegerea fonturilor și a culorilor
  • introducerea de imagini și conținut relevant pentru descriere
  • subpaginile și dispunerea lor
  • adaptarea proiectului la diferite ecrane

 

Cum se pornește WebWave AI Builder?

Nimic mai simplu. 

  • Trebuie doar să mergeți la panoul dvs. de webmaster. Alături de butonul standard "New page" (pagină nouă), veți găsi "AI page" (pagină AI)

 

  • Acum vi se va prezenta o casetă în care puteți introduce informații pe care le considerați relevante pentru proiect - de exemplu, sunt fotograf. Sunt specializat în fotografia de nuntă. În ceea ce privește combinația de culori, sunt pasionat de culori neutre și moi....Această descriere nu trebuie să fie prea lungă.

 

  • Faceți click pe " Generare pagină". În acest moment, puteți urmări cum elementele paginii se construiesc unul câte unul. Animația din timpul încărcării vă va sugera, de asemenea, la ce subpagină lucrează în prezent WebWave AI Buider. 


Proiectul este acum complet.
Îl puteți rafina și adăuga tușele dvs. sau puteți publica versiunea originală.

 

Beneficii în practică


Viteză și eficiență

Cu WebWave AI Builder, puteți crea un site web finit în doar 3 minute. Instrumentul generează automat aspectul paginii, adaugă elementele relevante și textul. Este ideal dacă aveți nevoie de o pagină rapid, fără a fi nevoie să petreceți ore întregi pentru a o proiecta manual.


Design vizual gata de utilizare

WebWave AI Builder nu generează doar conținut text, ci adaugă și imagini și grafică pentru a crea un design vizual complet pentru site-ul dvs. Puteți, desigur, să îl personalizați și să îl personalizați, dar este o bază pre-construită pe care puteți construi.


Personalizare

Instrumentul oferă flexibilitate. Puteți să lăsați imaginile și textul generate sau să le înlocuiți cu propriul conținut. Acest lucru vă oferă un control total asupra aspectului și conținutului site-ului dumneavoastră, economisind în același timp timp timp timp.


Ideal atât pentru începători, cât și pentru profesioniști

WebWave AI Builder este potrivit atât pentru persoanele care încep să se ocupe de designul web, cât și pentru designerii experimentați. Pentru începători, este un instrument pentru crearea de pagini într-un mod simplu și intuitiv. Pentru experți, oferă o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară a proiectelor. 


Dacă sunteți antreprenor sau freelancer, AI Builder poate deveni instrumentul dumneavoastră indispensabil. Imaginați-vă că aveți o idee pentru un nou site web sau doriți să actualizați unul existent. Cu AI Builder, în doar 3 minute puteți avea un design vizual gata făcut al întregului dvs. site web, pe care îl puteți apoi personaliza și mai mult. Acesta este un instrument incredibil de îmbunătățire a fluxului de lucru pentru oricine care prețuiește timpul și eficiența în proiectarea web.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

2. WebWave AI Writer


Când vine vorba de crearea de conținut pentru site-ul dvs. web, WebWave AI Writer este partenerul dvs. indispensabil. Acest algoritm avansat bazat pe inteligență artificială generează texte de înaltă calitate, permițându-vă să oferiți informații interesante pentru vizitatorii site-ului dvs. web. Funcționează mult mai rapid decât "scrierea manuală" și oferă conținut optimizat pentru SEO.


De ce să folosiți AIWriter?


Viteză și eficiență

AI Writer generează conținut în mult mai puțin timp decât scrierea manuală. Acest lucru înseamnă că puteți avea conținut nou pe site-ul dvs. în cel mai scurt timp.


Optimizat pentru SEO

Conținutul generat de AIWriter este optimizat pentru motoarele de căutare, ceea ce vă permite să îmbunătățiți clasamentul site-ului dvs. și să ajungeți la un public mai larg.


Personalizare

Deși conținutul generat de AIWriter este automat, îl puteți personaliza pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și a menține astfel coerența cu stilul site-ului dumneavoastră.


Economie de timp

Dacă crearea de conținut nu este punctul dumneavoastră forte sau dacă nu vă place, folosind AI Writer puteți dedica mai mult timp altor activități care vă dezvoltă afacerea. 


Cum puteți pune în funcțiune WebWave AI Writer?


Pentru a lansa WebWave AI Writer în asistentul WebWave, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este, bineînțeles, să accesați pagina în care doriți să introduceți conținut. 


Totuși, să trecem la detalii. Veți găsi acces la WebWave AI Writer:

  • În partea stângă a panoului expertului - pictograma "AI".

  • În panoul de editare a conținutului - pictograma "AI" 

  • În panoul de setări, în fila "Element". Acolo mergeți la "Setări text" și apoi selectați "Generare conținut AI". 

Pentru a genera conținut, selectați pur și simplu tipul de conținut, natura declarației și o scurtă notă.

Tipuri de conținut:

  • Text general
  • Titlul
  • Text cu titlu
  • Articol de blog
  • Slogan publicitar


Natura declarației:

  • Neutru
  • Profesională
  • Amuzant
  • Prietenos
  • Entuziasmat


De asemenea, puteți decide dacă doriți ca textele dvs. să fie ajustate pentru SEO.


Dacă doriți să implementați corecții la conținutul generat, puteți face acest lucru manual sau puteți trimite inteligenței artificiale mesajul dvs. de feedback. 


Nu uitați, de asemenea, că textul generat depinde de versiunea lingvistică a paginii în cauză, dacă creați o versiune în limba engleză, textul va fi generat în limba engleză.


Beneficiile în practică - pe scurt

Să presupunem că dețineți un site web și că vindeți lumânări făcute manual. Trebuie să creați descrieri ale produselor, o descriere generală a ofertei dvs. etc. și, pe lângă toate acestea, trebuie să lucrați și la produse noi. AI Writer este aliatul dumneavoastră.
Conținutul nu numai că este generat rapid și eficient, dar este și optimizat pentru SEO, ceea ce ajută la atragerea de noi vizitatori și la menținerea lor pe site... iar tu ai mai mult timp pentru a realiza noi colecții de lumânări și comenzi individuale. 


3. Carusel de imagini

 

Caruselul de imagini este o nouă funcție care vă va permite să prezentați grafice și fotografii într-un mod atractiv. Acesta constă într-un flux lin de obiecte. Acest tip de animație pe site-ul web este utilizat atât pentru a prezenta proiecte, cât și pentru a evidenția în mod atractiv credibilitatea (așa-numita dovadă socială) - de exemplu, logo-urile companiilor cu care am lucrat sau opiniile clienților noștri. 


De ce este caruselul de imagini un must-have?

Efecte vizuale: Datorită diferitelor efecte vizuale, tranzițiile dintre imaginile din carusel vor atrage atenția vizitatorilor și vor face ca site-ul dvs. să aibă un aspect modern.


Personalizare: Puteți personaliza caruselul prin modificarea vitezei de derulare, a stilurilor și a multor alți parametri, adaptându-l la nevoile dumneavoastră.


Ușurința de utilizare: Chiar dacă nu aveți experiență în design web, adăugarea și gestionarea caruselului de imagini este ușoară.
 

Cum se configurează caruselul de imagini?


Primul pas este același ca și în cazul celorlalte două funcții despre care am discutat deja, adică începeți prin a naviga în proiectul dvs. 


În partea stângă a panoului de instrumente care se găsește în asistentul de configurare, veți găsi pictograma cu imagini. Atunci când o desfășurați, funcția carusel este plasată în poziția a patra. 


În setări, puteți ajusta elemente precum: - În setările de configurare, aveți posibilitatea de a ajusta elemente cum ar fi: 

 

  • Spațierea
  • Numărul de imagini 
  • Timpul de animație: opriri și tranziții 
  • Stilul tranziției (de exemplu, Swing, Easy-in)
  • Încadrarea 
  • Link-ul

 

 

Beneficii în practică


Să analizăm un exemplu de magazin online. Cu ajutorul unui carusel de imagini, vă puteți afișa produsele într-un mod atractiv, încurajând vizitatorii să vă parcurgă oferta.


Tranzițiile dinamice și efectele vizuale vor face ca site-ul dvs. să fie mult mai atrăgător în ochii clientului.
- mai probabil să rămână mai mult timp pe acesta, crescând astfel și șansele de a citi oferta dvs. și de a face o achiziție. 


Bonus: În curând

 

Zoom

Lucrăm la funcția Zoom, adică la posibilitatea de a mări sau micșora zona de lucru. 


Pe scurt: Veți obține posibilitatea de a lucra și mai confortabil la detaliile proiectului dumneavoastră.

 

Ce bonus va aduce Zoom?

Precizie în proiectare

Funcția Zoom vă va permite să ajustați cu precizie și detaliu elementele designului dumneavoastră. Este instrumentul perfect pentru designerii care țin la fiecare detaliu.

 

Mai mult control

Zoom vă va oferi și mai mult control asupra aspectului și aspectului site-ului dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că proiectele dvs. vor fi și mai personalizate.

Dacă sunteți un designer grafic sau pur și simplu vă place să aveți grijă de detalii, Zoom va fi perfect pentru dumneavoastră.

Gata cu micile neplăceri. Odată cu introducerea funcției, veți avea posibilitatea de a vă deplasa în jurul proiectului dvs. atât într-o previzualizare de aproape, cât și de departe. Un pic ca în Figma.

Poziționarea elementelor, scalarea precisă a imaginilor și reglarea fină a fiecărei mici părți a paginii dvs. va fi și mai rapidă și intuitivă.


Principalele caracteristici noi din WebWave - rezumat

 
Cele mai importante caracteristici noi din constructorul WebWave reprezintă o altă doză de îmbunătățiri care fac designul web și mai ușor și accesibil tuturor. WebWaveAIBuilder și WebWaveAIWriter simplifică munca atât a designerilor, cât și a utilizatorilor individuali care au nevoie de un site web eficient.  Printre altele, acest lucru include economisirea de timp și bani, păstrând în același timp agilitatea și capacitatea de a lua decizii cu privire la site - cum va arăta și ce mesaje vor apărea pe acesta. Caruselul de imagini, pe de altă parte, adaugă +10 la atractivitatea site-ului dumneavoastră.


Nu uitați să fiți cu ochii în patru pentru actualizări și lansări de caracteristici de la Zoom.
Credeți și dumneavoastră că crearea de site-uri web profesionale a devenit și mai ușoară decât înainte?
Acum aveți acces la automatizări avansate, pe lângă asistentul.


Încheiem. Este timpul să testați noile functii. Vedeți diferența pe care acestea o pot face în proiectele dumneavoastră!

Autor: Dragos Suciu

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: