Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Interacțiuni la scrolare în WebWave

03 august 2021
AI in E-commerce: Viitorul cumpărăturilor online

Știai că în WebWave poți seta efecte și animații avansate ale elementelor care apar în timpul scrolării și pentru a îmbunătăți interactivitatea site-ului? Toate acestea datorită interacțiunii la scrolare. Vezi cum poți aplica această funcție de la WebWave!

Conținutul articolului:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Ce sunt interacțiunile la scrolare?

  2. Care sunt beneficiile funcției interacțiunilor la scrolare.

  3. Explorează alte funcții interesante din WebWave

  4. Verificați posibilitățile de interacțiune la scrolare acum!

 

Ce sunt interacțiunile la scrolare?

Este vorba de o funcție cu ajutorul căreia poți seta apariția / dispariția anumitor elemente, părți ale site-ului în timpul scrolării - totul amplificat cu un efect de animație. Aplicarea practică a acestor efecte poate fi văzută aici. Mai exact, poți seta:

  1. Mișcarea elementelor
  2. Apariția elementelor în momentul dorit
  3. Apariția elementelor la trecerea cu cursorul peste acestea

Important este faptul că tu decizi momentul în care elementele apar și dispar. Poți seta acest moment cu o exactitate foarte înaltă.

Mișcarea elementelor la scrolare oferă un plus de confort în timpul navigării pe site și multe avantaje suplimentare cu impact pozitiv asupra experienței utilizatorului. Un site web care beneficiază de funcția interacțiunilor la scrolare devine interactiv și cu siguranță va face impresie.

Ca rezultat, site-ul va direcționa atenția asupra elementelor importante, specifice și va facilita decizia utilizatorilor. Utilizarea interacțiunilor îmbunătățește șansele unei aprecierii superioare a unui anumit produs sau serviciu și este foarte utilă în atingerea unui nivel înalt al vânzărilor în cazul magazinelor online. Un avantaj important este ușurința cu care utilizatorul interacționează cu site-ul - este suficient doar un scroll. Care sunt celelalte avantaje ale interacțiunilor la scrolare?

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Care sunt beneficiile funcției interacțiunilor la scrolare.

Uniformizarea derulării conținutului pe site

Datorită aplicării funcției interacțiunilor la scrolare, obținem o uniformizare a încărcării vizuale a conținutului pe subpagină în timpul scrolării. Conținutul este afișat într-un mod mai uniform! Elementele site-ului se încarcă treptat, pe parcursul scrolării site-ului. Datorită acestui efect, conținutul de pe site este organizat mai bine, devine mai lizibil.

 

Încărcarea mai rapidă a subpaginii

Datorită faptului că elementele de pe site se încarcă treptat la scrolare, se obține un efect de optimizare a modului în care se încarcă subpagina. Conținutul se încarcă treptat pe parcursul scrolării, iar utilizatorii nu trebuie să aștepte încărcarea întregii subpagini. Subliniem, că viteza de încărcare a site-ului reprezintă un aspect extrem de important al experienței utilizatorului cu impact direct asupra ratei de conversie. 

 

Scrollytelling 

Aceasta nu este altceva decât o povestire vizuală prin derulare animată. Scrollytelling reprezintă o prezentare vizuală a conținutului care formează împreună o continuitate. Această metodă este foarte eficientă pentru prezentarea produselor.

Mișcarea elementelor la scrolare oferă un plus de confort în timpul navigării pe site

Permite crearea unui portofoliu original

Eşti un freelancer sau doreşti să-ţi prezinți lucrările de artă sau să-ți prezinți abilitățile într-un mod impresionant? Datorită interacțiunilor la scrolare, vei crea un portofoliu original. Este timpul să te diferențiezi și să-ți mărești șansele de a obține noi locuri de muncă!

 

Prezentare interactivă a produsului

Administrezi un magazin online? Ai dori cu siguranță să-ți prezinți produsul într-un mod special. Interacțiunile la scrolare te pot ajuta mult aici. Datorită acestei funcții vei reuși să-ți prezinți produsele într-un mod special și să-ți mărești vânzările.

 

Aranjarea ordonată a conținutului

Datorită opțiunii interacțiune la scrolare poți seta afișarea treptată a conținutului. Ca rezultat obții mai mult spațiu alb, iar subpagina devine mult mai lizibilă. Fiecare element poate fi setat pentru afișare și ascundere în momentul ales de tine. 

 

Suplimentar efectul de afișare și dispariție va focusa într-un mode corespunzător atenția utilizatorilor

Site-ul tău va arăta într-un mod special și va trezi interesul vizitatorilor. Interacțiunile la scrolare oferă multe posibilități. Datorită lor, vei putea să te diferențiezi și să creezi un site web original, diferit de cel al concurenței. 

 

Explorează alte funcții interesante din WebWave

Optimizarea site-ului pentru dispozitivele mobile:

Această funcție face posibilă ajustarea aspectul site-ului web pentru a fi afișat corespunzător pe ecranele diferitor dispozitive. Nu contează dacă este un laptop cu ecran mare sau un telefon mobil - site-ul va arăta perfect.

În WebWave ai la dispoziție până la 4 moduri de afișare a site-ului corespunzătoare diferitor ecrane, vizibile cu un singur clic, astfel încât să poți optimiza site-ul rapid și fără probleme. Află mai multe despre ajustarea site-ului la dispozitivele mobile!

 

Funcții Agency

Fereastra pop-up? Meniu derulant? Marcaje? Ferestre cu informații promoționale? Sau poate un slider cu un film? Poți găsi aceste și alte caracteristici în WebWave. 

Cu cât sunt mai multe interacțiuni, cu atât site-ul devine mai atrăgător. Datorită acestor funcții, poți crea un site web profesional care va încânta vizitatorii. 

 

Poziția și dimensiunea dinamică a elementelor

O funcție pentru utilizatorii puțin mai avansați. După activarea panoului în modul PRO, vei putea seta elementele de pe pagină în funcție de unitățile dinamice vh, vw și %. Datorită acestui fapt, elementele site-ului web se vor ajusta automat la dimensiunea oricărui ecran.

Cum poți realiza acest lucru? Cunoaște funcția de setare dinamică a poziției și a dimensiunii elementelor!

 

Verificați posibilitățile de interacțiune la scrolare acum!

Tocmai ai ajuns să cunoști posibilitățile funcției interacțiuni la scrolare. E timpul să le încerci! 

Un site web interactiv și animat este modalitatea perfectă de a te diferenția de competitori și de a atrage atenția utilizatorilor. 

Asigură-te că în programul nostru poți crea cu ușurință un site web interactiv, iar dacă este cazul scrie-ne pe chat. Persoanele de la suport te vor ajuta cu plăcere. Ne poți contacta prin chatul din colțul dreapta jos sau e-mail.

Autor: Paula Niziołek / Ivan Prozorovschi

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: