Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Beneficiile WebWave pentru o agenție de marketing

13 iulie 2021
Ce este și cum creezi un landing page?

Atunci când deții sau lucrezi într-o agenție de marketing, una din cerințele principale ale potențialilor tăi clienți va fi: ”Aș vrea și un site web!”. Crearea unui site web este, după cum știi probabil, una din modalitățile prin care afacerile se fac cunoscute la nivel digital. 

Dacă dorești să-ți ușurezi munca, fă cunoștință cu WebWave. Colaborarea cu un website builder precum WebWave te poate ajuta în crearea site-urilor pentru clienții tăi într-un timp extrem de scurt. Intră acum pe WebWave și vezi cum te putem ajuta!

În articolul de astăzi o să-ți povestim despre beneficiile principale ale unui website builder pentru agenția ta de marketing și care sunt cele mai utile funcții pe care dezvoltatorii WebWave le-au gândit special pentru tine! 

Conținutul articolului:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Beneficiile principale ale creării unui site web cu WebWave

    1. CMS integrat - oferi clientului mai mult control asupra site-ului!

    2. Crearea și lansarea rapidă a site-ului - proiectul în editor reprezintă site-ul final!

    3. Libertate totală de creare a edita aspectul grafic al site-ului

    4. Fără costuri suplimentare a unui specialist IT 

    5. Hosting - standard, fără limitări

  2. Funcții utile pe care WebWave ți le poate oferi!

    1. Mai puține plugin-uri care îți vor încetini site-ul

    2. Adăugarea codurilor proprii și integrarea cu module externe - liber acces la secțiunea HEAD

    3. Posibilitatea simplă de a transfera site-ul la alți utilizatori

    4. Securizare: SSL, Versiuni de rezervă, monitorizarea din partea echipei WebWave

    5. White Label

    6. Ajustare simplă la dispozitivele mobile.

 

Beneficiile principale ale creării unui site web cu WebWave

CMS integrat - oferi clientului mai mult control asupra site-ului!

Momentul în care un client dorește să colaboreze cu tine este un moment bun pentru agenția ta de marketing! Înseamnă că tot ceea ce ați aplicat în strategia voastră a dat roade și acum puteți să vă dedicați clientului respectiv.

După ceva timp de lucrat împreună, vă dați seama că un site web ar fi crucial pentru strategia clientului. Astfel, începeți să lucrați pe el, însă clientul îți cere să aibă și el acces la site.

Cu ajutorul CMS-ului integrat, preluarea site-ului de către client va fi una lină, deoarece acesta va putea să acceseze toată partea de conținut extrem de ușor! De asemenea, el va putea să adauge articole de blog, să schimbe date ale site-ului și să îl editeze cum dorește, deși nu va putea edita modul în care arată site-ul!

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Crearea și lansarea rapidă a site-ului - proiectul în editor reprezintă site-ul final!

În marketing totul este dinamic. Variabilele se schimbă de pe o zi pe alta. Astfel, lansarea unui site web ar trebui să fie o prioritate, însă ar trebui rezolvată cât de repede se poate. 

Cu ajutorul editorului de tip ”What you see is what you get” din WebWave, site-ul va ieși exact cum i-ai arătat clientului. Astfel, te asiguri că după predarea site-ului clientului nu primești reclamații despre calitatea acestuia!

 

Libertate totală de creare a edita aspectul grafic al site-ului

Unul din punctele principale ale unui site web este aspectul. Oricât de multe funcționalități ar avea acesta, dacă nu arată cum trebuie pentru publicul țintă, aceștia vor alege să caute soluția pe alte site-uri web, de multe ori chiar ale competiției.

Atunci când ai libertate totală în editarea aspectului grafic al site-ului, îi dai mână liberă designerului pentru a crea un site plăcut și pentru cel mai pretențios ochi!

 

Fără costuri suplimentare a unui specialist IT 

Angajarea unui specialist IT este de multe ori soluția la problema inexistenței unui site web. Acest lucru atrage însă neajunsuri financiare fie pentru agenția de marketing, fie pentru client. 

Angajarea unui specialist IT full-time poate aduce costuri foarte mari, iar clientul s-ar putea să vrea un site web, însă ceva mai simplu, pe care nu ar vrea să plătească prea mulți bani.

Un constructor de site-uri web poate să reducă foarte tare factura unei agenții de marketing, deoarece nu ai nevoie decât de un singur om care să înțeleagă cum funcționează constructorul web, fără cunoștințe de cod sau background în programare!

 Plugin-urile oferă funcționalite site-ului , însă pot și încetini foarte tare viteza de încărcare a acestuia!

Hosting - standard, fără limitări

Atunci când faci un site web de la 0 te vei izbi, inevitabil, de anumite costuri, fie ele mari sau mici. Problema hosting-ului nu este neapărat prețul, ci configurarea acestuia. De multe ori, pentru persoanele ce nu au date în zona de IT sau Tech, configurarea unui server de host poate părea o problemă destul de serioasă.

WebWave îți oferă Hosting standard, fără limite, dacă decizi să creezi site-uri cu ajutorul programului nostru!

 

Funcții utile pe care WebWave ți le poate oferi!

Mai puține plugin-uri care îți vor încetini site-ul

Multe din soluțiile cele mai cunoscute pentru crearea de site-uri web funcționează, în mare parte, pe plugin-uri. Acestea aduc funcționalități site-ului tău, însă pot și încetini foarte tare viteza de încărcare a acestuia!

Cu WebWave, plugin-urile nu sunt o problemă. Marea majoritate a funcțiilor sunt deja accesibile în cadrul editorului WebWave, sunt perfect integrate în codul site-ului și nu încetinesc încărcarea subpaginilor.

 

Adăugarea codurilor proprii și integrarea cu module externe - liber acces la secțiunea HEAD

Dacă vrei să te folosești de servicii precum Google Analytics sau Facebook Pixel ar fi foarte important să ai acces la secțiunea HEAD. Acolo, codurile de la părți terțe sălășluiesc și adună date, care sunt ulterior folosite în strategia de marketing a clientului tău!

Adăugarea codurilor proprii și integrarea cu module externe

Posibilitatea simplă de a transfera site-ul la alți utilizatori

După cum am spus, după ce ai terminat de creat site-ul pentru clientul tău și vrei să îi transferi acestuia drepturile totale, procesul este unul foarte simplu! Nu trebuie să te complici deloc datorită funcționalităților WebWave!

 

Securizare: SSL, Versiuni de rezervă, monitorizarea din partea echipei WebWave

Securitatea site-ului web al clientului este crucială pentru viitorul și succesul acestuia. WebWave te ajută să asiguri acel site față de orice alte probleme, cum ar fi atacuri sau încercări de furt a unor date!

 

White Label

Cu ajutorul funcției White Label clientul tău îți va vedea logoul ori de câte ori se va loga în sistemul CMS. Datorită acestei funcții îți vei promova foarte ușor brandul, iar clientul practic nu va afla despre existența platformei WebWave!

Vezi mai multe despre funcțiile White Label în acest articol.

 

Ajustare simplă la dispozitivele mobile.

Dispozitivele mobile reprezintă o mare parte din traficul total de pe internet. Ar fi păcat ca site-ul clientului tău să nu performeze la fel de bine pe dispozitivele mobile precum o face pe desktop. Folosirea constructorului WebWave îți asigură crearea unui site web responsiv și ușor de folosit atât pe desktop, cât și pentru mobil. Banii clientului tău sunt pe mâini bune!

Crearea unui site web cu ajutorul WebWave este extrem de simplă și rapidă. Click mai jos pentru a face cunoștință cu un constructor de site-uri web ce îți va ușura munca!

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: