Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Ce reprezintă un website builder?

08 decembrie 2020
De ce aplicarea efectelor de animație necesită mult tact?

Când ți-ai cumpărat ultima oară mobilier pentru casă? Dacă a trecut ceva timp, trebuie să știi că foarte multe din mobilierul ușor (rafturi, birouri, mese) vine pe bucăți. Primești instrucțiuni și trebuie să te ocupi tu de montare, însă nu e nimic greu.

Ce are asta de a face cu WebWave sau crearea de site-uri? Ei bine, această analogie este exact ceea ce facem noi la WebWave. Îți oferim instrucțiunile și platforma unde poți să creezi propriul site web de la 0. Nu doar atât, însă îți dăm și șabloane pe care să-l construiești! Aceasta este puterea unui website builder! 

Astăzi, vom discuta despre toate beneficiile folosirii unui constructor de site-uri web pentru a crea platforma perfectă în care afacerea ta poate să își înceapă viața digitală. Vom analiza ce înseamnă, mai exact, un website builder, vom stabili cine ar trebui să folosească WebWave și o să comparăm WebWave cu alte platforme din domeniu, pentru a vedea diferențele!

Conținut:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Ce este un website builder și la ce mă poate ajuta?

    1. O platformă pentru crearea site-urilor frumoase din punct de vedere grafic

    2. Poți crea un site optimizat pentru mobil!

    3. Șabloanele noastre sunt gratuite!

    4. Lansezi site-ul printr-o apăsare de buton, nu ai nevoie de hosting.

    5. Editezi cu ajutorul sistemului drag&drop.

    6. Acces liber la toate setările SEO, secțiunea HEAD sau alte setări cheie pentru site-ul tău

  2. Pentru cine este WebWave?

    1. Persoane fără cunoștințe de programare

    2. Webdesigneri care doresc un control avansat asupra aspectului grafic a site-ului

  3. Prin ce este WebWave diferit de alte platforme?

    1. Stabilitate

    2. Securitate

    3. Simplu de administrat

    4. Editare simplă a graficii

 

Ce este un website builder și la ce mă poate ajuta?

O platformă pentru crearea site-urilor frumoase din punct de vedere grafic

Un constructor de site-uri îți oferă șansa să ai un site extrem de frumos din punct de vedere grafic, chiar dacă tu nu ești neapărat o persoană înclinată în zona artistică. Cum?

Ei bine, efecte precum Ken Burns sau Parallax Animation fac din orice poză o animație cursivă și perfect de încadrat pe site-ul tău web!

Pe lângă opțiunile standarde de creare a unui site, platforma WebWave oferă posibilități avansate de setare a dimensiunilor și a poziției elementelor de pe site, cu exactitatea de 1px.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, nu ezita să apeși pe butonul de mai jos!

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Poți crea un site optimizat pentru mobil!

Mai bine de 50% din traficul online din ziua de astăzi vine de pe dispozitive mobile. Imaginează-ți cum ar fi să intri pe un site care se vede pe mobil exact cum se vede și pe desktop, însă diferența dintre ecrane este imensă.

Din fericire, cu WebWave poți crea un site optimizat special pentru mobil, ca să te asiguri că oricine ar intra pe site-ul tău, indiferent de dispozitiv, va avea o experiență completă!

 

Șabloanele noastre sunt gratuite!

În cazul în care nu vrei să începi crearea unui site web de la 0 și vrei să ai o rampă de plecare, șabloanele noastre îți vor veni în ajutor. Avem templateuri atât pentru bloguri, cât și pentru magazine online.

Orice domeniu ai alege, pe WebWave sigur găsești o soluție pentru domeniul tău.

 

Lansezi site-ul printr-o apăsare de buton, nu ai nevoie de hosting.

Atunci când creezi un site pe un anume domeniu, trebuie să conectezi acel domeniu (adresa site-ului tău web) la un server ce se numește hosting. Acesta va stoca datele site-ului tău web și le va trimite persoanelor care cer, la rândul lor, să intre pe site-ul tău web.

Problema apare atunci când vrei să îți pui site-ul pe un anumit hosting, însă nu ai mai făcut asta niciodată. Setările sunt destul de complicate și există șanse mari să decizi că mai bine plătești pe cineva să facă asta.

Cu ajutorul WebWave, toate problemele de setări pe care ți le face hostingul dispar, deoarece noi venim cu un hosting foarte simplu conceput special pentru problema ta. Tot ce trebuie să faci pentru a lansa site-ul este să apeși pe butonul ”Publică!”. Simplu, nu?

 

Editezi cu ajutorul sistemului drag&drop.

Sistemul drag&drop te ajută să muți bucăți de cod deja scrise, care reprezintă o elemente ale site-ului (text, video, imagine + text, etc.) și să le aplasezi unde dorești tu.

Astfel, poți edita foarte ușor site-ul doar mutând aceste ”casete de cod” pe care le completezi extrem de simplu.

 

Acces liber la toate setările SEO, secțiunea HEAD sau alte setări cheie pentru site-ul tău

O să existe momente în care o să ai nevoie de acces la secțiunea HEAD a site-ului tău web. WebWave îți permite acest acces, deoarece știe cât de important este să poți edita anumite bucăți de cod sau să adaugi alte linii scurte pentru ca părți terțe precum Google sau Facebook să poată să te ajute în strategia ta de marketing!

În WebWave setezi dimensiunea și a poziția componentelor site-ului cu o precizie de 1 pixel - în sensul direct al cuvântului

Pentru cine este WebWave?

Persoane fără cunoștințe de programare

Dacă nu ai cunoștințe de programare, construirea unui site web de la 0 îți va pune probleme destul de mari. Orice site web construit de la 0 are nevoie de câteva limbaje de programare pentru a avea funcționalitățile necesare.

Apoi, discutăm și de cum ar trebui să arate site-ul tău. Dacă nu ai cunoștințe de design grafic și nu lucrezi într-un constructor de site-uri web, atunci grafica site-ului tău va lăsa de dorit. 

Astfel, WebWave îți va face viața mult mai ușoară, deoarece chiar nu e cazu să te complici creând un site de la 0 dacă nu ai cunoștințe de programare. 

 

Webdesigneri care doresc un control avansat asupra aspectului grafic a site-ulu

În cazul în care ești un designer web și nu vrei să pierzi timp cu punerea la punct a funcționalității site-ului, colaborarea cu WebWave va fi una foarte prielnică, deoarece poți trece direct la a crea artă din site-uri web!

Editorul grafic a platformei WebWave permite setarea dimensiunilor și a poziției elementelor cu o precizie de 1 pixel - în sensul direct al cuvântului. Ca rezultat specialiștii în designul web pot crea site-uri cu aspect grafic foarte avansat controlând în mod direct modul în care arată site-ul la publicare.

 

Prin ce este WebWave diferit de alte platforme?

Stabilitate

Ca să ai un site extrem de rapid pe WebWave nu ai nevoie de plugin-uri. De asemenea, dacă vrei să folosești SEO nu trebuie să instalezi mai multe aplicații. 90% din funcțiile pe care le vei implementa sunt deja accesibile în cadrul platformei WebWave. Ca rezultat 90% din conflictele și incompatibilitățile dintre componentele site-ului sunt eliminate.

Stabilitatea pe care WebWave o promite este una dovedită. Clienții noștri vorbesc despre ea chiar aici!

 

Securitate

Atunci când creezi un site cu ajutorul website builderului WebWave vei obține un certificat SSL, care atestă că site-ul tău este securizat. Acest lucru arată atât motoarelor de căutare cât și clienților că pot avea încredere în site-ul tău!

De asemenea platforma WebWave este creată în aşa fel încât actualizarea și monitorizarea sistemelor să aibă loc într-un mod automat. Fără ca să mai ai tu grijă de ea. Tu te ocupi de conținutul site-ului și modul în care acesta arată.

 

Simplu de administrat

Platforma WebWave are grijă practic de toate aspectele tehnice ale funcționării unui site. Pe lângă monitorizarea site-ului și actualizarea componentelor acestuia, WebWave se ocupă de optimizarea codului generat, generarea și actualizarea hărții site-ului XML, generarea certificatului SSL și alte detalii tehnice, pe care probabil nu le cunoști și nu ai nevoie să le cunoști. Partea tehnică a site-ului o realizează platforma WebWave. Tu te ocupi de ceea ce este cu adevărat importat; crearea conținutului și designul site-ului. Vorba celor din echipa Google ”Conținutul este rege”.

 

Editare simplă a graficii

Cu ajutorul sistemului drag&drop o să poți edita simplu și rapid grafica site-ului tău, pentru a nu pierde timp important pentru afacerea ta. 

Setezi dimensiunea și poziția elementelor cu ajutorul cursorului exact așa cum îți dorești și actualizezi site-ul cu un singur click pe butonul Publică. Nu ai nevoie de un specialist IT pentru a transfera macheta grafică în versiuni funcționale ale site-ului. Totul e simplu și rapid.

Vrei să începi construcția site-ului tău web astăzi? Înregistrează-te și bucură-te de toate funcționalitățile descrise deja - și multe altele pe care te lăsăm să le descoperi singur!

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: