Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Creează un Site Web Profesional 100% Gratuit.

Aproape 514.000 de companii și persoane fizice folosesc WebWave pentru a crea site-uri web profesionale. Pentru că ai vizitat www.cumfaciunsite.com, beneficiezi în exclusivitate de o reducere de preț la activarea unui Plan Premium WebWave.

Fără cunoștințe IT

Șabloane gratuite

Optimizare mobilă

Ajutor în limba română

Creează un site acum 

Începe acum 

Ce este WebWave.

 

WebWave este un website builder care te ajută să creezi rapid orice tip de site web, optimizat pentru dispozitivele mobile, cu orice design grafic, totul fără a avea nevoie de cunoștințe de programare sau web design.

Alege un template sau începe de la o pagină web curată

Editează fiecare element cu precizia de 1 pixel — exact așa cum dorești

Publică site-ul cu un singur click pe butonul Publică

Planuri Premium.

 

Beneficiază acum de funcțiile platformei WebWave și creează site-uri web exact așa cum îți dorești. Alege planul Premium care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și profită de o ofertă specială de preț atunci când creezi mai multe site-uri pentru clienții tăi.

Creează site-uri
în baza șabloanelor noastre.

Gratuite

Optimizate pentru mobil (RWD)

Editare la 100%

Începe acum 

WebWave în ochii utilizatorilor noștri.

214 păreri

4,6/5

105 păreri

4,6/5

90 păreri

4,9/5

74 păreri

4,7/5

55 păreri

8,4/10

Elena Diana Dumitru

Digital Marketing Strategist

Webwave este un tool util si simplu de folosit. Un avantaj semnificativ este reprezentat de template-urile care ajuta la construirea unui site in mod eficient. In plus, WebWave oferă suport și servicii precum hosting si înregistrarea domeniului, așa că un utilizator nu va fi nevoit sa le caute la alți furnizori.

Petru Nogal

Director strategii și inovare

Când am început să lucrez în WebWave nu știam că voi face bani din asta. WebWave este un program profesional pentru creare site, gratuit, cu sistem CMS. Aici nu ai nevoie de cunoștințe IT pentru a crea un site web. Încurajez pe toți să facă cunoștință cu această platformă.

Florentina Arcu

Blogger

Am dat de WebWave atunci când făceam un nou layout pentru site-ul meu. Datorită suportului oferit am realizat cât e de ușor să lucrezi cu această platformă și m-am îndrăgostit de WebWave. Oamenii din spatele acestei platfome sunt amabili și răspund imediat la orice întrebare pe care o ai! Este o platforma wow.

De ce merită să alegi WebWave și nu alte platforme?

Adresă de domeniu .ro și poștă electronică.

Pagina ta va fi lansată ușor cu propriul domeniu, de ex.: compania-ta.ro. La fel fără dificultăți vei crea propriul cont e-mail, de ex.: contact@compania-ta.ro.

Crearea site-ului, hosting, și conturi e-mail - totul într-un singur loc.

Cu WebWave poți crea pagini web, accesa un serviciu de hosting rapid și sigur, înregistra domeniul propriei pagini și multe alte - totul într-un sigur loc.

Creează site-ul în baza unei pagini web curate.

Ai o idee despre cum trebuie să arate   site-ul tău web? Începe cu o pagina goala si aranjează totul cum dorești! Îți poți construi WebSite-ul dorit  în doar câteva ore iar apoi nu rămâne decât să îl Publici Online și să-ți alegi un Domeniu adecvat!

+70 de Șabloane optimizate pentru dispozitivele mobile.

Ești in pana de ideei si cauți inspirație? Încearcă șabloanele gratuite pe care ți le-am pregătit ! Am creat peste 50 de Șabloane Gratuite ajustate deja pentru smartphone-uri și tablete. Poți modifica fiecare șablon în funcție de necesitățile și dorințele tale!

Creezi pagini web exact așa cum îți dorești, cu o precizie de un pixel.

Ai o idee excelentă asupra unui site. Cu ajutorul programului gratuit de creare site-uri vei transpune totul din mintea ta în calculator, exact cum ți-ai imaginat. Creând pagina web proprie poți amplasa elementele în orice loc.

Oferim Suport Tehnic in limba Romana tuturor utilizatorilor WebWave.

Considerăm că toți utilizatorii noștri sunt VIP, iar din această cauză le oferim suport gratuit în limba română. Nu ezita să ne contactezi pe chat sau mail. Suntem aproape, pentru a te ajuta.

Înregistrează-te și creează un site profesional fără cunoștințe de programare!

Începe acum  

Acest site a fost creat în totalitate cu ajutorul WebWave - program gratuit pentru creare site.

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: