Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

WEBWAVE

TUTORIALE

PREȚURI

PENTRU CLIENȚI

 

 

Creează Site-uri și Magazine Online Gratuit

Fără cunoștințe IT

Șabloane gratuite

Optimizare pentru mobil

Ajutor în română

Panoul Webmastera

ÎNCEPE ACUM

Peste 420 000 de companii și persoane fizice au folosit WebWave pentru a crea peste 576 000 de site-uri. Poți explora toate funcțiile WebWave absolut gratuit.

Nu riști nimic. Începe acum și creează un site web mai ușor decât crezi!

Promovăm doar soluții verificate, motiv pentru care chiar și site-ul nostru web
a fost creat cu ajutorul programului WebWave!

Creează site-uri fără cunoștințe de programare

Panel Webmastera

ÎNCEPE ACUM

Începe de la o pagină web curată

Ai deja o idee pentru un site web? Începe crearea site-ului de la o pagină web curată. Vei crea site-ul de la zero și îl vei publică online sub propria adresă de domeniu - totul într-o singură seară.

60+ de șabloane gratuite

Nu ai idee și cauți inspirații? Alege un șablon în baza căruia vei crea site-uri gratuit. Am pregătit peste 60 de șabloane gratuite, ajustate pentru dispozitivele mobile: smartphone-uri și tablete.

Site-uri ajustate la dispozitivele mobile

Creează site-uri care vor arăta perfect pe desktop, tablete și smartphone-uri. Folosește programul pentru creare site-uri, pentru a aranja elementele pentru fiecare dispozitiv cu exactitatea de un pixel.

Găsește-ți inspirație cu ajutorul site-urilor create în WebWave

Chiar și site-ul pe care te afli acum a fost creat în WebWave! Vezi cum este folosită platforma WebWave de către utilizatorii noștri: ce tipuri de site-uri au fost proiectate cu ajutorul programului WebWave și cum arată site-urile realizate!

Panel Webmastera

ÎNCEPE ACUM

Program pentru creare site-uri, hosting și poștă electronică

Cu WebWave poți crea site-uri web, beneficiezi de servicii de hosting performanțe și sigure, publici site-ul în baza unui domeniu propriu și multe altele. Este singura soluție de hosting de acest tip în România!

Soluții de hosting sigure

Lansează site-ul cu un singur click. Beneficiezi de certificatul SSL accesibil în cadrul fiecărui plan Premium. Datorită certificatului SSL site-ul tău este accesat în baza conexiunii securizate HTTPS.

Domeniu propriu

Activează planul Premium și înregistrează un domeniu web sau conectează la site domeniul înregistrat în altă parte.

Conturi e-mail

Activează planul Premium și beneficiază de conturi e-mail personalizate GRATUIT!

Panel Webmastera

ÎNCEPE ACUM

„Am dat de WebWave atunci când făceam un nou layout pentru site-ul meu. Datorită suportului oferit am realizat cât e de ușor să lucrezi cu această platformă și m-am îndrăgostit de WebWave. Oamenii din spatele acestei platfome sunt amabili și răspund imediat la orice întrebare pe care o ai! Este o platforma wow.”

Florentina Arcu

Blogger

„Când am început să lucrez în WebWave nu știam că voi face bani din asta. WebWave este un program profesional pentru creare site, gratuit, cu sistem CMS. Aici nu ai nevoie de cunoștințe IT pentru a crea un site web. Încurajez pe toți să facă cunoștință cu această platformă.”

Petru Nogal

Director strategii și inovare

„Webwave este un tool util si simplu de folosit. Un avantaj semnificativ este reprezentat de template-urile care ajuta la construirea unui site in mod eficient. In plus, WebWave oferă suport și servicii precum hosting si înregistrarea domeniului, așa că un utilizator nu va fi nevoit sa le caute la alți furnizori.”

Elena Diana Dumitru

Digital Marketing Strategist

Platforma WebWave privită cu ochii utilizatorilor noștri

O mulțime de persoane fizice și companii folosesc programul WebWave pentru a-și crea propriu site web! De asemenea multe agenții de marketing și freelanceri beneficiază de platforma noastră pentru a proiecta site-uri pentru clienții lor.

Date statistice WebWave în Decembrie 2021

420 201

de webmasteri au creat site-uri web cu ajutorul platformei WebWave în Decembrie 2021

7 537 479

de vizite pe site-urile create în WebWave în Decembrie 2021

90 000

de linii noi de coduri scrise în Decembrie 2021 pentru dezvoltarea platformei WebWave

De ce merită să alegi WebWave și nu alte platforme pentru creare site-uri gratuit?

Creezi pagini web exact așa cum îți dorești, cu o precizie de un pixel!

Ai o idee grozavă pentru un site web? Cu ajutorul programului gratuit de creare site-uri vei realiza site-ul, exact cum ți l-ai imaginat. Cu WebWave poți amplasa elementele în orice loc de pe site.

WebWave - un program dezvoltat pentru toți cei ce-și doresc mai mult de cât un site - cod sursă

Crearea site-ului cu ajutorul editării directe a codului HTML, CSS și JS este deja o pierdere inutilă de timp. Dezvoltăm o platformă datorită căreia oricine își poate crea un site unic ajustat pentru dispozitivele mobile cu orice design grafic, fără cunoștințe de programare, absolut gratuit.

Suport Tehnic deplin în limba Romana

Considerăm că toți utilizatorii noștri sunt VIP. Din această cauză le oferim suport gratuit în limba română. Nu ezita să ne contactezi pe chat sau mail. Suntem aproape, pentru a te ajuta.

Panel Webmastera

ÎNCEPE ACUM

Și tu poți crea site-uri

GRATUIT!

Datorită platformei WebWave poți crea site-uri exact așa cum îți dorești. Vei ajusta detaliile cu o precizie de 1 pixel.

Beneficiază de șabloanele gratuite sau începe de la o pagină web curată. 

Apoi faci click pe butonul ”Publică” pentru a face site-ul accesibil online - fără cunoștințe de programare și fără configurarea serverelor.

Creează site-uri și magazine online fără cunoștințe de programare, cu orice design grafic, optimizate pentru dispozitivele mobile.

Panel Webmastera

ÎNCEPE ACUM

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGare

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGare

Creare site web gratuit? Foloseste programul pentru creare site gratis - WebWave. Sabloane gratuite și optimizate pentru dispozitivele mobile.